karatsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Την καλησπερα μου και καλη χρονια σε ολους/ολες. Εχω ενα λαπτοπ της HP (συγκεκριμενα στο site της HP το βρησκω βαζοντας στην αναζητηση fn616ea)......το εχω περιπου 5 μηνες και μετα απο 1 μηνα περιπου απο την ημερα αγορας αρχησε να μου παρουσιαζει προβλημα με τα 3-4 usb-stick που εχω αλλα και με αλλα απο φιλους.....πιο συγκεκριμενα οτι διαδικασια του βαλω να κανει πχ αντιγραφη απο η προς, αποκοπη , διαγραφη ακομα και αναπαραγωγη mp3 η καποιας ταινιας κολαει το στικακι.....ουτε να το βγαλω μπορω απο το τασκμανατζερ ουτε τπτ....ακομα και αν προσπαθησω να κανω επανεκινιση κολαει το λαπτοπ λεγοντας τερματισμος υπολογιστη και μενει ετσι ωρες....δοκιμασα driver να βρω πιο καινουριους αλλα τπτ δεν αλλαξε........δοκιμασα με xp μηπως ηταν προβλημα των βιστα αλλα παλι τπτ.....με το μονο λειτουργικο που δεν ειχα προβλημα ηταν το ubuntu......ειληκρινα δεν ξερω αν ειναι προβλημα hardware η software.....οποια βοηθεια / ιδεα ευπροσδεκτη. Ευχαριστω και παλι χρονια πολλα. -----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 06 : 24 : 38----- ξεχασα να σας πω πως αν κανω <<hardreser>> απο το κουμπι on/off οταν ξαναβαλω το στικακι που βγαζει μνμ οτι χρειαζετε επιδιορθωση κλπ......επιλεγω να την κανει τσεκαρωντας και τα 2 κουτακια....και ποτε μα ποτε δεν βρησκει καποιο προβλημα..... Σορρυ για το 2πλο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.