SCORPIO777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ωχ να γραφτώ στο ΚΑΠΗ.. να σου πω την αληθεια εκει βαδιζω και εγω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Για να εχουν νοημα τα νουμερα της προσφορας του καθενος επρεπε να προσμετρωνται ολα εκτος του μπλα μπλα, απο την αρχη ομως και οχι απο το 2008Δεν ξερω αν μπορουν τωρα να βγουν αυτα τα νουμερα Αν δεν προσμετρώνταν τα μηνύματα από τη μουσική και την τηλεόραση/κινηματογράφο, ενδεχομένως θα συμφωνούσα. Όμως, από τη στιγμή που το postάρισμα στο "τι μουσική ακούω τώρα" δίνει +1 και μια εκτενής και εμπεριστατωμένη τοποθέτηση σε μια κουβέντα για ένα σοβαρό θέμα στο μπλα-μπλα περνάει και δεν αγγίζει, πιάνουμε μεγάλη κουβέντα. Εξίσου μεγάλη κουβέντα είναι και η "προσφορά". Αν εγώ, λ.χ., συμμετέχω συστηματικά στο "identify this screenshot" στα pc games δεν "προσφέρω" περισσότερο από ένα χρήστη που δίνει πέντε συμβουλές για το πού θα φας καλά και ποια μέρη να επισκεφτείς στην Πράγα, λ.χ. Επίσης, τα διάφορα ξεκατινιάσματα στα τεχνολογικά θέματα ουδόλως είναι "σημαντικότερα" από αντίστοιχα ξεκατινιάσματα στο μπλα-μπλα. Οπότε, ενδεχομένως να μην έχει καμία αξία ο αριθμός μηνυμάτων (πέραν του να λειτουργεί ως προσωρινό ανάχωμα σε αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ποστάρουν μια αγγελία*). * (ανάχωμα που ευκολότατα προσπερνιέται με τη δημοσίευση της αγγελίας στην υπογραφή του μέλους -και κάπου εδώ κλείνει το off-topic).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 μπορείς να πας στην Λίστα Μελών και να κάνεις ταξινόμηση βάση των posts... μας βγάζει με την σειρά έτσι Για να εχουν νοημα τα νουμερα της προσφορας του καθενος επρεπε να προσμετρωνται ολα εκτος του μπλα μπλα, απο την αρχη ομως και οχι απο το 2008Δεν ξερω αν μπορουν τωρα να βγουν αυτα τα νουμερα παίζει να μην έχει μετρήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ post που έχω κάνει στο Μπλα Μπλα μιας και δεν έγραφα καθόλου εκεί πριν σταματήσουν να μετράνε
Toufas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 adi αστα νεουδια ρε συ δεν ξερουν ακομα οι αρουρακες για μας τους αρχαιους
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εμεις ειμαστε απολιθωματα ρε συ Σκεφτηκα αρχικα για ολη την κατηγορια Ψυχαγωγια να μπορουσε να αφαιρεθει αλλα στην κατηγορια μουσικη ειναι και θεματα που αφορουν προγραματα μουσικης
nurse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομίζω ότι ο αριθμός των μηνυμάτων υποκρύπτει κάτι άλλο από τη συμμετοχή κάποιου στο συγκεκριμένο τεχνολογικό φόρουμ. Αν και από την έντονη συμμετοχή στο μπλα μπλα καταλαβαίνω ότι καλύπτει και άλλες ανάγκες από τη τεχνολογία. -----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 06 : 35 : 41----- Δεν την ήξερα αυτή τη λίστα... αλλά με ενδιαφέρει και η άποψη... Πόση ώρα είναι κάθε μέρα εδώ !!! Τι πολυθρόνα έχουν; Κάνουν ασκήσεις στους καρπούς και τα δάκτυλα; ThReSh και Toufas για εσάς το πιο πάνω...
Toufas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 αλλο να εχεις τα δικα μου σε 8 και κατι χρονια και αλλο σε 2...αν με επιασες τωρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ThReSh και Toufas για εσάς το πιο πάνω... εγώ ως γνωστόν postάρω και με τα πόδια...
nurse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εγώ ως γνωστόν postάρω και με τα πόδια... Για εσένα το έχουν γράψει...; Από εκεί το θυμόμουν.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Οταν ειδα αυτο το τοπικ και διαπιστωσα οτι στη πρωτη σελιδα (ή στις πρωτες δυο για εσας με τις default ρυθμισεις) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο THRESH κοντεψα να παθω πλακα Αλλα νταξει, η ταξη αποκατασταθηκε οταν ειδα το παρα-αποπανω ποστ Btw κι εγω λιωνω εδω, αλλα: 1) Θα ηταν καλυτερο να ελιωνα σε καποιο ''online game''? 2) Δε φταιω γω που τελειωσε το σχολειο και αυξηθηκε ο ελευθερος χρονος 3) Βρειτε μου αλλο ελληνικο forum σχετικο με τεχνολογια που να εχει εμψυχο δυναμικο να αντιμετωπισει ερωτησεις [τεχνολογικες παντα] στις 4 το ξημερωμα
dennisnv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Btw ο ThReSh έχει λιώσει.(με την καλή την έννοια φυσικά)Τον παρακολουθώ από την μέρα που γράφτηκα...Πως και δεν ειναι Moderator??
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Του Γιάννης Platano είχα δει... και έγραψα Δεν την ήξερα αυτή τη λίστα... αλλά με ενδιαφέρει και η άποψη... Πόση ώρα είναι κάθε μέρα εδώ !!! Τι πολυθρόνα έχουν; Κάνουν ασκήσεις στους καρπούς και τα δάκτυλα; Μιας και αναφερεσαι σε μενα σου λεω οτι απο καποιο σημειο και μετα το intenet ειναι ναρκωτικο. Και ναρκωτικο χωρις συνθετικο την insomnia για μενα δεν υπαρχει. Τωρα προσεξα οτι ο paredwse μου "ριχνει" 100+ μηνυματα !!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μενα. Στα σoβαρα τωρα ποτε δεν εγραψα κατι για να κανω post και ποτε δεν απεφυγα να γραψω κατι για να μην κανω post.
chill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Btw ο ThReSh έχει λιώσει.(με την καλή την έννοια φυσικά)Τον παρακολουθώ από την μέρα που γράφτηκα...Πως και δεν ειναι Moderator?? Για να μην χάνει χρόνο κάνοντας lock τα θέματα Αν αρχίσει και lock count στο forum ο πρώτος που θα γίνει moderatοr θα ναι ο Thresh χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.