nurse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παρακολουθούσα ένα topic και είδα ότι ένας συνομιλητής, αν και συνήθως δεν το παρατηρώ, είχε περίπου 14000 μηνύματα στο ενεργητικό του. Μου έκανε εντύπωση...!!! Έχετε εντοπίσει παρόμοια νούμερα; Ποιος έχει το ρεκόρ; Εγώ κατέχω τον ασύλληπτο αριθμό μηνυμάτων 213 προς το παρόν. Ας καταθέσει κάποιος-α από τα άτομα με την μεγάλη συμμετοχή την άποψή του. Πληκτρολογεί και με τα πόδια...
Dark_son20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/memberlist.php?&order=DESC&sort=posts&pp=30
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 poulinos ThReSh paredwse Γιάννης Platano privateer το χάος edit: Ή καλύτερα η λίστα του Dark_son20
nurse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/memberlist.php?&order=DESC&sort=posts&pp=30 Του Γιάννης Platano είχα δει... και έγραψα Δεν την ήξερα αυτή τη λίστα... αλλά με ενδιαφέρει και η άποψη... Πόση ώρα είναι κάθε μέρα εδώ !!! Τι πολυθρόνα έχουν; Κάνουν ασκήσεις στους καρπούς και τα δάκτυλα;
anterovgaltis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πόση ώρα είστε κάθε μέρα εδώ !!! Xaxa και εγω εχω αναρωτηθει το ιδιο πραγμα πολλες φορες οταν βλεπω κατι απιστευτους αριθμους Αληθεια γιατι ενω ποσταρω μενει κολλημενος ο αριθμος στο 18?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αληθεια γιατι ενω ποσταρω μενει κολλημενος ο αριθμος στο 18? Τα μηνύματα που δημοσιεύονται σε θέματα του μπλα-μπλα δεν προσμετρώνται στο σύνολο των μηνυμάτων που έχει ένα μέλος.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ο Thresh αδικείται εχει τουλάχιστον 30.000 αλλά τα μηνυματα στο μπλα-μπλα από 1/1/2008 δεν μετράνε.
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ... κι επίσης σε κάποια σκοτεινή μεριά του forum πρέπει να υπάρχουν μερικές χιλιάδες ακόμα που διαγράφηκαν λόγω των reports του
nurse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 antonL 5551 κρατάς καλά βλέπω.. όπως και ο dark_son20 και ο snoob τα καταφέρνει.. anterovgaltis το 18 είναι τα θύματά σου;
SCORPIO777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 nurse τα πιο πολλα μελη του insomnia,ειναι απο 18 εως 25 ετων οποτε φαντασου ποσες ωρες ειναι μπροστα στο πι-τσι,οποτε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ανεβαζουν το post account τους.
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Για να εχουν νοημα τα νουμερα της προσφορας του καθενος επρεπε να προσμετρωνται ολα εκτος του μπλα μπλα, απο την αρχη ομως και οχι απο το 2008 Δεν ξερω αν μπορουν τωρα να βγουν αυτα τα νουμερα
nurse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 nurse τα πιο πολλα μελη του insomnia,ειναι απο 18 εως 25 ετων οποτε φαντασου ποσεςωρες ειναι μπροστα στο πι-τσι,οποτε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ανεβαζουν το post account τους. Ωχ να γραφτώ στο ΚΑΠΗ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.