dredefilippos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΛΙΣΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΧΩ BIG PROBLEM!! εχω εναν σκληρο 160g και ενα καλοδιο USB αξιας 30ΕΥΡΟ! μια μερα που τον ειχα στην σχολη καποιο μαλακισμενο χτυπισε τον σκληρο και κουνιθηκε το καλοδιο ενω δουλεβε@!μετα αρχιζε και εβγαζε ολο σφαλματα και πωσ δεν τον αναγνωριζει σαν σκληρο κα ιουτε καν τον εβλεπε!τον πηγα για φτιακσημο μου πηρε 40 ΕΥΡΟ και τελικα δεν δουλεcε ξανα με το USB και τον ειχα εσωτερικα με εναν σκληρο 80ΑΡΗ. αλλα αλαξα σκληρο και πηρα εναν 80αρη της ιδιας ετεριας με τον 160αρη , και τελικα δεν δουλεβουνε μαζι!!!τωρα εχω πανω 2 80αριδες αλλα θελω να παρω τα αρχεια και δεν μπορω !! παω να συνδεσω τοκ 160αρι με το usb και λεει >>>> Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΗ ΕΓΡΑΦΗ ΑΠΕΤΥΧΕ!! και απο 3 παρτισιον βλεπω μονο 1 χωρις να βλεπω τα αρχεια μεσα !!!στισ ιδιοτητες ουτε ανασυγροτηση μπορω να κανω ουτε ελενχο σφαλματων τπτ !!!!!(ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΤΙΑΚΣΗΜΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ BOOT SECTOR)ΑΣΧΕΤΟ!!!!!τι λετε να κανω???????αν σας μπερδεψα αυτο ειναι το μαιλ μου για πιο αμεσα!!!! [email protected] THAINX SE OLOYS ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! σορρυ για την γραματοσειρα(συνιθεια)
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς σε παρακαλώ να ξαναγράψεις το κείμενο χωρίς κεφαλαία; 1των:είναι κουραστικό 2ων:δίνεις την ιδέα οτι φωνάζεις 3ων:θα κλειδωθεί το θέμα....
Cr33p_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΛΙΣΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΧΩ BIG PROBLEM!! εχω εναν σκληρο 160g και ενα καλοδιο USB αξιας 30ΕΥΡΟ! μια μερα που τον ειχα στην σχολη καποιο μαλακισμενο χτυπισε τον σκληρο και κουνιθηκε το καλοδιο ενω δουλεβε@!μετα αρχιζε και εβγαζε ολο σφαλματα και πωσ δεν τον αναγνωριζει σαν σκληρο κα ιουτε καν τον εβλεπε!τον πηγα για φτιακσημο μου πηρε 40 ΕΥΡΟ και τελικα δεν δουλεcε ξανα με το USB και τον ειχα εσωτερικα με εναν σκληρο 80ΑΡΗ. αλλα αλαξα σκληρο και πηρα εναν 80αρη της ιδιας ετεριας με τον 160αρη , και τελικα δεν δουλεβουνε μαζι!!!τωρα εχω πανω 2 80αριδες αλλα θελω να παρω τα αρχεια και δεν μπορω !! παω να συνδεσω τοκ 160αρι με το usb και λεει >>>> Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΗ ΕΓΡΑΦΗ ΑΠΕΤΥΧΕ!! και απο 3 παρτισιον βλεπω μονο 1 χωρις να βλεπω τα αρχεια μεσα !!!στισ ιδιοτητες ουτε ανασυγροτηση μπορω να κανω ουτε ελενχο σφαλματων τπτ !!!!!(ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΤΙΑΚΣΗΜΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ BOOT SECTOR)ΑΣΧΕΤΟ!!!!!τι λετε να κανω???????αν σας μπερδεψα αυτο ειναι το μαιλ μου για πιο αμεσα!!!! [email protected] THAINX SE OLOYS ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! σορρυ για την γραματοσειρα(συνιθεια) Ειναι απλό. Έσπασε η κόλληση στο σημείο τροφοδοσίας. Να υποθέσω όταν κλείνεις και ξανανοίγεις δουλεύει κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.