lahsmi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 το προβλημα που εχω ειναι το εξειξ!ολα ο.κ με το madia player αλλα οταν δηχνει τους υποτιτλους ειναι ειτε καθιστεριμενοι ειτε πολι μπροστα απο τον υχο , τον διαλογο διλαδι ξερω ιποθετο διλαδι οτι απο καπου ριθμιζετε.....αλλα απο που?βοειθεια το παλευω 3 μερες
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Άρα είναι πρόβλημα συγχρονισμού. Δες το [[subtitle Workshop HOWTO]].
Gunix Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 το προβλημα που εχω ειναι το εξειξ!ολα ο.κ με το madia player αλλα οταν δηχνει τους υποτιτλους ειναι ειτε καθιστεριμενοι ειτε πολι μπροστα απο τον υχο , τον διαλογο διλαδι ξερω ιποθετο διλαδι οτι απο καπου ριθμιζετε.....αλλα απο που?βοειθεια το παλευω 3 μερες Για κατέβασε το VLC Player. Εγώ που βλέπω με αυτό το πρόγραμμα μια χαρά συνχρονησμό έχει.
lahsmi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 το vlc θελει και αυτο cotec η δουλευει μονο του?το περασα, και παλι τα subtitles μου ειναι ασυνχρινιστα!πρεπει να ρυθμησω κατι στα frames και delay αλλα δε ξερω στο ποσο να τα βαλω!αν ξερει κανεις ευχαριστω εκ των προτερων!
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν οι υπότιτλοι προορίζονται για άλλη έκδοση της ταινίας από αυτήν που έχεις και άρα ως προς την έκδοση που έχεις εσύ είναι ασυγχρόνιστοι, είναι ασυγχρόνιστοι, πάει και τελειώσε. Δε σε σώζει ούτε ο VLC ούτε κανένας άλλος player. Θα πρέπει είτε να δοκιμάσεις άλλους υποτίτλους είτε να τους συγχρονίσεις με κάποιο πρόγραμμα, όπως το SW σε howto του οποίου σε παρέπεμψα ήδη...
vrodinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 το προβλημα που εχω ειναι το εξειξ!ολα ο.κ με το madia player αλλα οταν δηχνει τους υποτιτλους ειναι ειτε καθιστεριμενοι ειτε πολι μπροστα απο τον υχο , τον διαλογο διλαδι ξερω ιποθετο διλαδι οτι απο καπου ριθμιζετε.....αλλα απο που?βοειθεια το παλευω 3 μερες Πρεπει το ονομα του τιτλου της ταινιας σου να ειναι ιδιο ακριβως με των υποτιτιτλων.Δοκιμαζεις πρωτα ετσι και μετα βλεπεις.
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πρεπει το ονομα του τιτλου της ταινιας σου να ειναι ιδιο ακριβως με των υποτιτιτλων.Δοκιμαζεις πρωτα ετσι και μετα βλεπεις. Αν ήταν εκεί το πρόβλημα, δε θα έβλεπε καθόλου υποτίτλους...
vrodinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν ήταν εκεί το πρόβλημα, δε θα έβλεπε καθόλου υποτίτλους... Συγνωμη,αλλα δεν εχω καταλαβει.Για avi μιλαμε η για vob;
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μιας και δεν το ξεκαθάρισε ο original poster, υποθέτω πως μιλάμε για τη γενική περίπτωση, δηλαδή οποιοδήποτε αυτόνομο αρχείο video που μπορεί να παίξει ένας video player: AVI, MKV, MP4, MPG, VOB κ.ά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.