AntoineG7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια....πριν λίγες μέρες έκανα φορμάτ,έκανα εγκατάσταση τους drivers από το CD της μητρικής (AsRock 4 Core DualVSTA) αλλά δεν έχω ήχο.Πιο συγκεκριμένα,στον πίνακα ελέγχου μου λέει πως δεν έχω συνδεδεμένη καμία συσκευή ήχου. Τί να κάνω;
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Στο device manager υπάρχει κάποια συσκευή με πρόβλημα; Είναι ενεργοποιημένη από το BIOS (αν και εφόσον δεν πείραξες κάτι από κει δε θα πρεπε να χει πρόβλημα); Δοκίμασες κι αυτούς τους drivers για την κάρτα ήχου;
AntoineG7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι κατέβασα τους drivers από την ιστοσελίδα της AsRock κ έκανα το Setup που έχει αλλά καμία διαφορά....επίσης δεν μου λέει πως υπάρχει κάποια συσκευή με πρόβλημα. Στο bios πως ενεργοποιούμε συσκευή;
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τί windows έβαλες; Μήπως είναι το γνωστό πρόβλημα των ΧΡ SP2 με τις κάρτες που υποστηρίζουν HD Audio;
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Θα πρέπει να δεις στο manual της μητρικής σχετικά με την ενεργοποίηση της κάρτας ήχου στο BIOS.
AntoineG7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τί windows έβαλες; Μήπως είναι το γνωστό πρόβλημα των ΧΡ SP2 με τις κάρτες που υποστηρίζουν HD Audio; Τα XP SP2 έβαλα. Πώς λύνετε το πρόβλημα που λες;
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πολύ απλά, κατέβασε από τη micro$oft το service pack 3 για τα XP σου, ανάλογα με τη γλώσσα, εγκατέστησε το και μετα ξαναπέρνα τους drivers της κάρτας ήχου, λογικά το πρόβλημα σου θα εξαφανιστεί.
AntoineG7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τελικά λυθηκε το πρόβλημα....έβαλα το SP3.Σας ευχαριστώ όλους..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.