parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πόσο κλείδωνε πιο πριν δηλαδή; Αν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, για δοκίμασε να τον κάνεις ένα restart (ή καλύτερα DSL resync με το DMT tool). Μου έχει τύχει κι εμένα μερικές φορές να κλειδώνει σε παράλογα χαμηλές τιμές και μετά από ένα ή δύο DSL resyncings ξαναέστρωνε...
pagratios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Για την ακρίβεια κλείδωνε στα 10997-10999 και τώρα κλειδώνει συνέχεια στα 10999 αλλά έχω 24αρα!!!DMT tool?Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!! Το dmt tool δεν υποστηρίζει την έκδοση 7,4 που έχω!!!
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου α.γραψε τα στατιστικα της γραμμης ολα.ειναι μεχρι 24 δεν ειναι 24.τι θα πει κλειδωνν 11?αν εισαι 3 km μακρια απο το ακ ναι θα κλειδωνεις 11.για 24 θα κλειδωνεις αν βλεπεις τον οτε σε αποσταση λιγοτερο των 100 μετρων.
pagratios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Uptime: 0 days, 1:44:31 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 10.999 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 693,05 / 922,90 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 12,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 20,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 11 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0 FEC Errors (Up/Down): 14 / 0 CRC Errors (Up/Down): 14 / 9 Αυτά είναι?Το ξέρω ότι είναι μέχρι 24 και όχι 24 αλλά από όταν μου το αναβαθμίσανε δεν είδα ούτε ένα mbps διαφορά! Και κάτι άλλο για να χρησιμοποιήσω το dmt tool πρέπει να κάνω downgrade?
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Από όταν σε αναβαθμίσανε; Σε τί ταχύτητα σε είχαν πριν; Γιατί εγώ βλέπω μία εξαιρετική τιμή εξασθένισης στη γραμμή σου (Line Attenuation Down: 12,5dB), η οποία θα επέτρεπε κανονικά να κλειδώνεις πολύ ψηλά αλλά από την άλλη ο σηματοθορυβικός λόγος (SNR) είναι μεγάλος (20,5dB) οπότε δεν επιτρέπει στον router σου να κλειδώσει μέχρι εκεί που μπορεί. Με λίγα λόγια, υποπτεύομαι ότι ενώ ζήτησες από τον ISP σου να σε αναβαθμίσει στα «έως 24Mbps», το προφίλ σου παραμένει κολλημένο σε χαμηλότερη ταχύτητα. Νομίζω πως θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την Τεχνική Υποστήριξη του ISP σου.
pagratios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πριν από λίγο μίλησα με την tellas και μου είπανε ότι θα το δηλώσουν βλάβη γιατί έχω καλές τιμές για να πιάνω τόσο!!! Πρίν την αναβάθμιση έπιανα το ίδιο που πιάνω τώρα!!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 τωρα ναι που τα εγραψες καταλαβαμε.οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.δεν εχει γινει αναβαθμιση.οταν γινει αναβαθμιση θα ανεβει η ταχυτητα και το snr σου θα πρεπει να πεσει περιπου στα 7-8.και να βαλεις dmt tool δεν θα καταφερεις κατι.το dmt εχει νοημα οταν εισαι free μεχρι 24.εσυ δεν εισαι free μεχρι 24 οποτε και να πειραξεις το snr δεν θα αλλαξει κατι αφου ο provider se kleiδωνει εκει.οποτε μιλα μαζι τους και πεστους οτι εχω snr 20και οτι κατι δνε εχουν αλλαξει.
pagratios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ!!!Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας!!!!Μίλησα όπως είπα και παραπάνω και μου είπαν ότι θα το διορθώσουν!!! Αλλά μου φαίνεται περίεργο πως είχα snr 9.5 με το 6.2.17.5 ενώ με τα την αναβάθμιση σε 7.4.3.2 δείχνει snr 20!!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 μηπως ετυχε τιποτα με την γραμμη και εκεινη την στιγμη που το ειδες ειχες 9,5?εκτος αν ειναι καποιο bug του firmware και το δειχνε λαθος.ετσι εχω δει ρουτερ που βγαζε παρπαανω attenuation στο up απο οτι στο down και ηταν bug firmware.η σε κατι linksys Που δεν εβγαζε το transmit power.alla απλα μπορει η γραμμη να ειχε φαει φρικη εκεινη την στιγμη αν απλα το ειχες τσεκαρει μονο μια φορα
pagratios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Βασικά το είχα τσεκάρει πολλές φορές, άρα μάλλον ήταν κάποιο bug!!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 δεν θα ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο.εδω αλλα ρουτερ καιγονται ολοκληρα.hardware προβληματα υπαρχουν πολλα δεν θα υπαρχουν software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.