pagratios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πως μπορώ να αναβαθμίσω το router μου speedtouch ST 585 με firmware 6.2.17.5 Υπάρχει κάποια αναβάθμιση?Θα μπορούσατε να μου δώσετε link? Ξέρει κάποιος αν είναι το speedtouch που έχω αν πιάνει μέχρι 24mbps δλδ ADSL2+ ???
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει το upgrade και λεγετει upgradest.δεν γινετε μεσα απο το μενου οσο ξερω.το μονο κακο ειναιαυτο.κατα τα αλλα σε αυτο το μοντελο δεν εχω κανει αλλα λογικα θα ειναι οπως και στα πιο παλια.και απο default πιανει 24 ολα τα 585 οσο ξερω.
pagratios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Βασικά ξέρεις κάποια νέα έκδοση του st585 πλην της ν6
PavelX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγώ το αναβάθμισα από εδώ: http://mirror.opensourcehub.com/pub/speedtouch/routers/ST585v6/ Κατέβασα το αρχείο για την έκδοση v6.2.29.2 και χρησιμοποίησα το .exe από το folder: http://mirror.opensourcehub.com/pub/speedtouch/routers/ST585v6/v6.1.9.6/ Πριν κάνεις Upgrade, φρόντισε να κλείσεις το firewall σου (αν έχεις) και μετονόμασε το patch αρχείο από .bli σε .bin. Το router αυτό κάνει για 24mbps. Έβαλα Forthnet πριν 15 μέρες και πριν έρθει το router της Forthnet, δούλευα με το 585v6 (της Forthnet είναι το 585v7). Ενώ συγχρόνιζε και δούλευε κανονικά, έκανε πολλά disconnects και έχανε τη γραμμή (και μετά το upgrade σε v6.2.29.2). Όταν λέω πολλά, εννοώ τουλάχιστον 1 την ώρα. Ίσως να ήταν μόνο σε εμένα το πρόβλημα. Μόλις έβαλα το 585v7 όμως, ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μην το ματιάσω, δεν είχα κανένα πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 mporei kai η γραμμη να ηταν παραξενη και το v7 νβα την κραταει πιο σταθερη.και για αυτο βγενουν τα firmware.oso gia το φιλο πιο πανω που λεει Βασικά ξέρεις κάποια νέα έκδοση του st585 πλην της ν6 το v6 v7 den ειναι firmware ειναι hardware version h αλλιως hardware revision και το ενα φοραει αλλα firmware απο το αλλο.κατι παρομοιο γινετε και με τα netgear και τα linksys.αλλο version αλλο firmware.
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Για τα 585v6, υπάρχει firmware με version number 7.[κάτι ψιλά], δηλαδή νεότερο από αυτό που έχεις. Το δικό μου 585v6 ήρθε με τέτοιο firmware. Επανέρχομαι, όταν εντοπίσω σχετικά links!
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 καποτε ειχα ακουσει οτι μερικα firmware απο αλλο version παιζουν και σε αλλο version τωρα τι να πω.
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι, ισχύει και αυτό. Αν δεν κάνω λάθος, το v7.κάτι που αναφέρω πιο πάνω κάνει και για 585v6 και για 585v7.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 σε καποιο παλιο speedtouch το εκανες αυτο και επαιζε μετα μεχρι adsl2 αντι για 1 νομιζω.
pagratios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πήγα να βάλω το v6.2.29.2 αλλά λέει ότι δεν γίνεται και με κλειστό το firewall!!!Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο? edit1: Μετά αφού κλείσω το πρόγραμμα που κάνει upgrade τότε γίνεται πορτοκαλί το power και αναβοσβήνει το λαμπάκι του Ethernet αλλά τπτ και μετά το κλείνω και το ανοίγω?Μήπως πρέπει να το αφήσω για κανα μισάωρο? edit2: Τελικά το έκανα αλλά στο τέλος πέταξε πάλι πρόβλημα και δεν ξέρω αν περάστηκε σωστά!Στην σελίδα του ρούτερ δείχνει ότι έχει την καινούρια!!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 για να δειχνει οτι εχει την καινουρια τοτε εχει την καινουρια.καντο και ενα reset default και ξανασεταρε το να ξερεις οτι ειναι ολα στα default.den πιστευω να πηρε μιση ωρα
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Επανέρχομαι, όταν εντοπίσω σχετικά links! Ορίστε και το link που υποσχέθηκα: >http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089
pagratios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για το λινκ Τελικά δεν πήρε μισή ώρα αλλά το έκανα πολλές φορές install μέχρι που πέτυχε -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 06 : 12 : 44----- Έβαλα το 8.2.1.5!Με το που το έβαλα έκανε συνέχεια restart αλλά έκανα return to factory setting και τώρα είναι όλα στα γερμανικά!Αλλάζει κάπως αυτό?
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Στο link που έδωσα, υπάρχουν firmware με ένδειξη "international" και firmware με ένδειξη "deutsch". Για το 8.2.1.5, δε βλέπω να υπάρχει "international" εκδοχή ακόμα ( ; ), οπότε μάλλον πρέπει να κάνεις downgrade στην πιο πρόσφατη "international"...
pagratios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Οκ έβαλα την αγγλική έκδοση και τώρα από ότι φαίνεται έχω πολύ μεγαλύτερο sn margin γύρω στα 20 από 9,5 και line atteuantion 12.5 αλλά πάνω από 11mbps δεν πάει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.