Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PayPal!!!

batma11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας και καλή χρονιά

Αφού λεφτά στην προπληρωμένη κάρτα eurobank

Το πρόβλημα μου είναι το εξής πριν από λίγο αγόρασα από το ebay

Αφού τα έκανα όλα μου βγάζει Get Your Item – Pay now - Click to confirm shipping, get total price and arrange payment.

Πατάω Pay now με πηγαίνει στη σελίδα CHECKOUT (1. REVIEW 2. PAYMENT

3. CONFIRM )Review your purchase λέει επίσης Redeem a voucher, gift card, or gift certificate[ PayPal required ] και aplly και δίπλα -Continue τη να κάνω ?

Έχω κάνει λογαριασμό στο PayPal πριν 1 μήνα αλλά δεν τον ολοκλήρωσα σήμερα αφού έκανα τις εντολές του PayPal

Το PayPal λεει τα εξεις < Your card has been linked to your PayPal account - now you just need to confirm it. Here's how: Your card ending in 5349 has been charged 1.50 EUR on Jan. 5, 2009.Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.

Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.

The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.

If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail. > δηλαδή μπορώ να βάλω λεφτά στο PayPal μετά 2-3 μέρες? Και το αντικείμενο που αγόρασα θα περιμένουν να πάρουν να λεφτά τους η δεν θα το στείλουν ποτέ ?

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το paypal σου έκανε μία χρέωση στην κάρτα σου 1.5Ευρώ και σαν αιτιολογία της χρέωσης θα εμφανιστεί ένας 4ψήφιος αριθμός. Αν δεν είχες λεφτά στην κάρτα δεν θα έγινε η χρέωση οπότε δεν υπάρχει ο αριθμός...Για να δεις τον αριθμό ο ταχύτερος τρόπος είναι να πάρεις (αν υπάρχει) στο phonebanking της τράπεζας και να ζητήσεις να σου τον πούνε τηλεφωνικώς. Διαφορετικά θα περιμένςι 2-3 εβδομάδες να σου έρθει η χρέωση ταχυδρομικώς. Οι πωλητές γενικά περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να τους ενημερώσεις για το τι συμβαίνει και ότι θα αργήσεις να πληρώσεις.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

δε χρειάζεται να περιμένεις 2-3 μέρες για να κάνεις συναλλαγή, σε παρόμοια περίπτωση που σύνδεσα νέα πιστωτική κάρτα έκανα άμεσα αγορά χωρίς να περιμένω και έγινε αποδεκτή η συναλλαγή.

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κάνεις ΚΑΤΑΡΧΑΣ είναι να στείλεις

στον πωλητή και να τον ενημερώσεις για την κατάσταση και

για το ότι θα αργήσεις να πληρώσεις 2-3 μέρες για το αντικείμενο. Το έχω κάνει κ εγώ αυτό. Αν είσαι ευγενικός

και εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση , δεν σου λένε τίποτα..

Δημοσ.

Ευχαριστώ σε όλους σας

Ενημέρωσα τον πωλητή ότι θα αργήσω και δεν υπάρχει πρόβλημα , θα ρωτήσω αν υπάρχει το τηλ. από την phonebanking της τράπεζας . Ελπίζω να είναι εύκολη η διαδικασία μετά. Ευχαριστώ και πάλι, καλά να περνάτε!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...