Προς το περιεχόμενο

Apple MacBook Pro με το τσουβάλι...!

vaggos37

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@vaggos37

Αν πάρεις σύνθεση που την έχουν έτοιμη(και με γερμανικό keyboard)τότε πληρώνεις αντικαταβολή και 30 ευρω μεταφορικά(UPS) και σου έρχεται σε λιγες μέρες...

Αν πάρεις κάτι διαφορετικό απο τα παραπάνω, τοτε πρέπει να καταθέσεις τα λεφτά στη τράπεζα(έμβασμα...) και να περιμένεις 3-4 βδομάδες αφύ το φέρνουν ειδικά για σένα απο αμερική...

Δημοσ.

Παιδιά τσεκάρετε και αυτόν, έχει αποθήκη στην αγγλία και στέλνει ορισμένα μοντέλα από εκεί, οπότε νο τελωνείο. Δεν έχω αγοράσει ωστε να ξέρω αξιοπιστία αλλά από τιμή πολύ καλή, σε σχέση με αυτά που διαβάζω.

http://stores.ebay.com/electronic-king-inc_Laptops_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ3129768QQftidZ2QQtZkm

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει μεγαλο ενδιαφερον η αγορα της Αγγλιας, αυτη τη στιγμη. Και το σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο εκει.

Οι αποριες μου ειναι, αν τα MacBook απο εκει,

θα εχουν ελληνικα?

θα μπορω να το παρω με ΕΝ/GR Keyboard?

θα εχω εγγυηση και στην Ελλαδα?

Δημοσ.
Εχει μεγαλο ενδιαφερον η αγορα της Αγγλιας, αυτη τη στιγμη. Και το σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο εκει.

Οι αποριες μου ειναι, αν τα MacBook απο εκει,

θα εχουν ελληνικα?

θα μπορω να το παρω με ΕΝ/GR Keyboard?

θα εχω εγγυηση και στην Ελλαδα?

1) φυσικά

2) μόνο EN

3) ναι

Δημοσ.
Αυτά ισχύουν και για iMac? Για την εγγύηση δλδ...

Ναι!!

Κ το καλο ειναι οτι απο το εξωτερικο μπορεις να αγορασεις κ επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια(στην Ελλαδα δεν μπορεις να αγορασεις επεκταση).

Μαλιστα η επεκταση εγγυησης αγορασμενη απο εξωτερικο ισχυει κ στην Ελλαδα!

Δημοσ.
Ναι!!

Κ το καλο ειναι οτι απο το εξωτερικο μπορεις να αγορασεις κ επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια(στην Ελλαδα δεν μπορεις να αγορασεις επεκταση).

Μαλιστα η επεκταση εγγυησης αγορασμενη απο εξωτερικο ισχυει κ στην Ελλαδα!

Εννοείς πως πλέον την δέχεται η rainbow; Τσεκαρισμένο αυτό;

Δημοσ.
Εννοείς πως πλέον την δέχεται η rainbow; Τσεκαρισμένο αυτό;

Ναι , κι ομως!

Επειδη ειναι κλασσικη rainbow, μπορει να κανει λιγο την δυσκολη στην αρχη, αλλα ειναι υποχρεωμενη να την δεχτει. Τσεκαρισμενο !

Απλα πρεπει μηχανημα κ επεκταση εγγυησης να ειναι αγορασμενα απο το εξωτερικο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...