Προς το περιεχόμενο

Πρόσφατες καλές κωμωδίες ! Τι προτείνετε ?

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προτείνω ασυζητητί το "the art of negative thinking", ως τη μόνη καινούρια ταινία που πραγματικά με έκανε να λυθώ στα γέλια. Είναι μαύρη κωμωδία την οποία περιγράφω στο θρεντ που άνοιξα για τις μαύρες κωμωδίες και έγραψαν στα @@ τους όλοι.

Πες μου σε παρακαλώ ένα σημείο που σε έκανα να γελάσεις. Θέλω να το ξανά δω. Σε εκλιπαρώ.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμ, πάει και καιρός αλλά μου έχει μείνει η τύπισσα με το καροτσάκι η οποία ήταν όλα τα λεφτά. Τώρα που το ανέφερες ψήνομαι να την ξαναδώ.

Γιατί, δε σου άρεσε;

Δημοσ.

Κοίτα (φιλικά έτσι..κουβέντα κάνουμε) αλλά κάτι ανάπηρους είδα που είχαν ψυχολογικά. Πιο πολύ για δράμα μου κάνει...

Δημοσ.

Σκέψου όμως τους διαλόγους ανάμεσα στους ανάπηρους. Πιστεύω πως πέρα από την κατάθλιψη που μπορεί να προκαλεί σε κάποιον το να αντιμετωπίζει/βλέπει ένα μόνιμο πρόβλημα στη σπονδυλική λόγου χάρη, το ενδεχόμενο να αποδοθεί κάπως (με τέχνη και ταλέντο πχ) στην οθόνη ώστε να σε κάνει να το δεις σαν ένα γεγονός που δεν αλλάζει και δεν αποτελεί ταμπού ακόμη και να το σατιρίσεις είναι δείγμα πολιτισμού.

Κατά τ' άλλα μέσα στην ταινία έπαιζαν γαμώ τις ατάκες, σκέψου ότι την πρότεινα σε φίλο με μόνιμο πρόβλημα στα πόδια και καραγούσταρε κι εκείνος. (εντάξει, δεν αποτελεί τον μέσο άνθρωπο βέβαια στις προτιμήσεις του σε ανέκδοτα αλλά)

Από την άλλη πρόκειται και για τις λεπτές χορδές της αίσθησης του χιούμορ, προχθές είδα με παρέα το Λαρς και η κούκλα του και οφείλω να ομολογήσω ότι γέλασα (λίγο) σε κάποιες σκηνές.. Αρκετοί με κοιτούσαν καλά καλά αφού τελείωσε.

Γούστα, εγκεφαλικά κύτταρα και τι να πω.

Δημοσ.

Eίδα μέχρι το σημείο που κάνανε σεξ οι δυο νορμαλ. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν με έκανε καμία ατάκα να γελάσω. Όχι επειδή έχω πρόβλημα με τη σάτυρα ενός ανάπηρου αλλά επειδή δεν υπήρχε κατ' εμέ καθόλου σάτυρα. =ρ

Απ' την άλλη να θεωρείς εμετικό το ζόχαν και να λύνεσαι στα γέλια με αυτή που δεν θα της έβαζα τη ταμπέλα της μαύρης κωμωδίας προσωπικά, προφανώς αντιλαμβανόμαστε το χιούμορ διαφορετικά. Anyway...γούστα καλά τα λες και δε σχολίασα αυτό που πρότεινες κακοπροαίρετα επειδή θεωρείς εμετικό αυτό που άρεσε σε εμένα.

Δημοσ.

Ναι ρε, δεν σου απάντησα θεωρώντας το σχόλιο κακοπροαίρετο, φυσικά. =)

Πείτε τώρα καμιά καινούρια να δω σήμερα με τη πιτσιρίκα αδερφή μου που της άρεσε το γιούροτριπ και το γκρρ

Δημοσ.
Δες Bruno αν δε το 'χεις δει ήδη. Ανόθευτο κάφρικο χιούμορ με μπόλικη σάτιρα. Το βλέπεις και ξεχνάς τα πάντα.

Φοβερό,τι να τα κάνεις τα υπνωτικά αν βλέπεις Bruno..

1.Δε γέλασα

2.Με κούρασε

(γνώμη μου)

Δημοσ.
Φοβερό,τι να τα κάνεις τα υπνωτικά αν βλέπεις Bruno..

1.Δε γέλασα

2.Με κούρασε

(γνώμη μου)

Φαντάζομαι έχεις δει Μπόρατ έτσι; Γιατί έτσι εξηγείται. Βασικά δε λέω ότι είναι υπερταινιάρα ή δεν είναι μια απ' τα ίδια σε διαφορετικό περιτύλιγμα αλλά προσωπικά το απόλαυσα. Ίσως κι επειδή είμαι σχετικά fanboy.

Δημοσ.

Για οσους θελουν κατι διαφορετικο με ωραιο πηγαιο χιουμορ προτεινω το Anvil:The Story Anvil

Δεν χρειαζεται να σας αρεσει η μεταλ μουσικη σκηνη για να το δειτε.Π.χ. δεν ακουω την συγκεκριμενη μουσικη αλλα αυτη η ταινια-ντοκυμαντερ ειναι πραγματικα εκπληκτικη και με ενθουσιασε.

http://www.imdb.com/title/tt1157605/

Δημοσ.

Ναι, για κάποιο λόγο οι άνβιλ έχουν χιούμορ και είναι συμπαθητικά τυπάκια, από κοντά τουλάχιστον, γιατί η ταινία δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα είναι και γιατί εντάσσεται στις κωμωδίες. Ευχαριστούμε πάντως για την πρόταση.

Δημοσ.
Ναι, για κάποιο λόγο οι άνβιλ έχουν χιούμορ και είναι συμπαθητικά τυπάκια, από κοντά τουλάχιστον, γιατί η ταινία δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα είναι και γιατί εντάσσεται στις κωμωδίες. Ευχαριστούμε πάντως για την πρόταση.

Εντασσεται στην κατηγορια comedy/rockumentary.Πραγματι και εγω ειχα τον σκεπτικισμο οπως εσυ πριν την δω και δεν μπορουσα να φανταστω πως ειναι και με εξεπληξε θετικα.Απ'ο,τι φαινεται τους γνωριζεις κιολας αρα θα εκτιμησεις περισσοτερο την ταινια.

Δημοσ.

Είναι ωραίοι τυπάδες, έτυχε να δουλεύω δυο φορές σε χώρο που έκαναν συναυλία. Αν βρω το χρόνο θα την τσεκάρω.

Δημοσ.

μια απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει..the hangover (μαλιστα ο σεναριογραφος ειναι ελληνας) ,εχει πολυ γελιο τη προτεινω ανεπιφυλακτα

Δημοσ.
μια απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει..the hangover (μαλιστα ο σεναριογραφος ειναι ελληνας) ,εχει πολυ γελιο τη προτεινω ανεπιφυλακτα

Και ο μουσατος εχει ελληνικη καταγωγη νομιζω.

Κατα τα αλλα δεν εχει και τοσο γελιο η ταινια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:49 ----------

Βαριεμαι τοσο πολυ...

Προτεινετε κατι καλο. Πριν λιγο ειδα το Adventureland (μετριο), αν ειναι κατι σε παρομοιο στυλακι. Οχι δηλαδη ακριβως κωμωδια, αλλα να μην μας τα πρηζουν και με πριγκηπες πανω σε ασπρα αλογα και love stories που η μονη σου διεξοδος ειναι το ξυραφι για τις φλεβες.

Το ειδα και εγω πριν απο λιγο.

Το μονο ενδιαφερον ειναι οτι ειναι 80s και το δευτερο η πρωταγωνιστρια.

Δημοσ.

Το ειδα και εγω πριν απο λιγο.

Το μονο ενδιαφερον ειναι οτι ειναι 80s και το δευτερο η πρωταγωνιστρια.

Μαλλον εννοεις την δευτεραγωνιστρια γιατι η πρωταγωνιστρια ειναι πρωταγωνιστης. :P

Ουτε εμενα μου αρεσε πολυ παντως. Περα απο κατι αστειες σκηνες και την Κριστεν η ταινια δεν ελεγε και πολλα. Μου την εσπαγε και ο φλωρος ο πρωταγωνιστης, καπως τραγικο και το σεναριο ευτυχως που δεν βαριουσουν ομως μιας και ειχε καπως καλη σκηνοθεσια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...