Προς το περιεχόμενο

Πρόσφατες καλές κωμωδίες ! Τι προτείνετε ?

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλια ταινεια αλλα εχει πολυ γελιο και αμα δεν την εχεις δει τραβα δες την

Shaun of the Dead [Edgar Wrigh,Simon Pegg]και μετα στα καπακια δες hot fuzz.Τα παλικαρια τα σπανε τρελα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Παλια ταινεια αλλα εχει πολυ γελιο και αμα δεν την εχεις δει τραβα δες την

Shaun of the Dead [Edgar Wrigh,Simon Pegg]και μετα στα καπακια δες hot fuzz.Τα παλικαρια τα σπανε τρελα.

Τώρα το θυμήθηκες ? Ο ΟΠ μπορεί να μην ζει καν :P .....

Αλλά μιας και έβγαλες το φτυάρι ψηφίζω The Hangover ...

Και βέβαια όχι και τα τόσο πρόσφατα American Pie .

• Moderators
Δημοσ.
Μια είναι η κωμωδία και δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας.

IDIOCRACY

Δείτε το και πείτε μου.

H παραπανω ταινια ειναι θεικη για οποιον δεν την εχει δει.

Δημοσ.

Tropic Thunder (2008), αν και έχει ben stiller και ξενερωσα λίγο,

έχει όμως και jack black και Robert Downey, οπότε ισοσταθμίζεται κατα την γνώμη μου.

Το πρώτο μισό της ταινίας λέει τρελά, μετά πέφτει λίγο.

Δημοσ.
ροζ πανθηρας 2

σιγουρα καταπληκτικό

Εντάξει βοηθάω και εγώ στο σκάψιμο αλλά σε όποιον αρέσει ο καινούργιος ροζ Πάνθηρας πρέπει να λοβοτομηθεί. Βλέπω απειρες κωμωδίες αλλά τέτοια ΜΑΛΑΚΙΑ μόνο πάνω απο το Meet The Spartans (ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΝΤΙΒΙΝΤΑΔΙΚΑ) το βάζω. Σόρυ για το κοινό μπινελίκι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Οπωσδηποτε το I Love You, Man.

http://www.imdb.com/title/tt1155056/

Με διαφορα η καλυτερη κωμωδια της χρονιας στα χναρια του Hangover αλλα με περισσοτερη αυθεντικοτητα και αναπαντεχο γελιο.

Ναι , όντως το πέτυχα προχτές και το κατέβασα η ταινία μοιάζει όντως βαδίζει πολλοί με hangover και έχει τρελή φάση ... Αλλά πιστεύω οτί δεν είναι ταινία που βλέπετε με psωλ0παρέα .... Εμένα μου άρεσε πολλοί πάντως .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βαριεμαι τοσο πολυ...

Προτεινετε κατι καλο. Πριν λιγο ειδα το Adventureland (μετριο), αν ειναι κατι σε παρομοιο στυλακι. Οχι δηλαδη ακριβως κωμωδια, αλλα να μην μας τα πρηζουν και με πριγκηπες πανω σε ασπρα αλογα και love stories που η μονη σου διεξοδος ειναι το ξυραφι για τις φλεβες.

Δημοσ.

Δες Bruno αν δε το 'χεις δει ήδη. Ανόθευτο κάφρικο χιούμορ με μπόλικη σάτιρα. Το βλέπεις και ξεχνάς τα πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...