Προς το περιεχόμενο

Πρόσφατες καλές κωμωδίες ! Τι προτείνετε ?

MrTryANalyzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το είδα ξανά σήμερα,για πέμπτη φορά νομίζω.

Εξαιρετικότατο. Τόσο για τη σκηνοθεσία του (πρώτη μεγάλου μήκους για τον McDonagh - what a start),

τη μουσική του (Carter Burwell,you da man),όσο και για τον τρόπο που ακροβατεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος,

κυρίως χάρη στις ερμηνείες του άψογα επιλεγμένου cast.

Να προσθέσω στο τόπικ το Burn After Reading,που μου φάνηκε καλό,

με όλη τη προκατάληψη ενός Coen τζάνκι ;p (και δω μουσική ο Burwell,όπως και στις υπόλοιπές τους).

• Moderators
Δημοσ.
Το παιδί ζήτησε "πρόσφατες" κωμωδίες και σεις του προτείνετε το Be kind rewind & το in Bruges, οι οποίες δεν είναι "πρόσφατες". Ειδάλλως θα τις πρότεινα κι εγώ.

To προσφατες δηλαδη πως το εννοεις?Του τρεχοντος μηνα?Για ταινιες μιλαμε..

Φανταζομαι πως δεν θα χει προβλημα το παιδι αν ειναι του 2008 οι ταινιες και οχι του 2009.

Δημοσ.

To Knocked Up δεν ξέρω γιατί δεν άρεσε σε αρκετούς, αλλά εγώ είχε λυθεί στο γέλιο! Το έβλεπα στο αεροπλάνο, 10 ώρες ταξίδι και με είχαν πάρει όλοι πρέφα :P

Δημοσ.
To προσφατες δηλαδη πως το εννοεις?Του τρεχοντος μηνα?Για ταινιες μιλαμε..

Φανταζομαι πως δεν θα χει προβλημα το παιδι αν ειναι του 2008 οι ταινιες και οχι του 2009.

Τελευταίες γενικώς εννοώ από τα μέσα του 2008 until now .. :)

Of course και θα ψάξω αυτές που είπατε :-)

Δημοσ.
To Knocked Up δεν ξέρω γιατί δεν άρεσε σε αρκετούς, αλλά εγώ είχε λυθεί στο γέλιο! Το έβλεπα στο αεροπλάνο, 10 ώρες ταξίδι και με είχαν πάρει όλοι πρέφα :P

τρελό κάψιμο η ταινία!!!!

πολύ μάρεσε κ εμένα

Δημοσ.
''You don't mess with the Zohan''.

Πολύ καλό!

+1

Μετα απο πολυ καιρο ο Sandler εβγαλε θεικη ταινια.

Αλλα που ηταν καλουτσικα:

- Onion Movie

- Step Brothers (classic Farrell movie, πολυ καλυτερο απο Semi-Pro)

- Meet Dave (τραγικος γενικα ο Eddie Murphy τα τελευταια χρονια, αλλα σε αυτη την ταινια εχει καλο χιουμορ αν και ειναι αρκετα παιδικη)

- What Happens in Vegas (αν και παιζει love story εχει αρκετο γελιο)

Δημοσ.

Το Ζόχαν μου φάνηκε εμετικό. Αλλά δες το, ξέρω αρκετά άτομα που τους άρεσε.

Προτείνω ασυζητητί το "the art of negative thinking", ως τη μόνη καινούρια ταινία που πραγματικά με έκανε να λυθώ στα γέλια. Είναι μαύρη κωμωδία την οποία περιγράφω στο θρεντ που άνοιξα για τις μαύρες κωμωδίες και έγραψαν στα @@ τους όλοι.

Δημοσ.

Το Zohan ηταν απο τις ελαχιστες ταινιες που δεν καταφερα να τελειωσω.Απο τη βαρεμαρα τη σταματησα στη μεση,και οταν την ξαναξεκινησα αντεξα κανα 20λεπτο.Συνολικα την εκλεισα κανα 20λεπτο πριν το τελος.Στο καπακι εφαγε delete...

Ο χαρακτηρισμος εμετικο της Garnele απο πανω ειναι και επιεικης κατα τη γνωμη μου.Μακρια!

• Moderators
Δημοσ.
Το Zohan ηταν απο τις ελαχιστες ταινιες που δεν καταφερα να τελειωσω.Απο τη βαρεμαρα τη σταματησα στη μεση,και οταν την ξαναξεκινησα αντεξα κανα 20λεπτο.Συνολικα την εκλεισα κανα 20λεπτο πριν το τελος.Στο καπακι εφαγε delete...

Ο χαρακτηρισμος εμετικο της Garnele απο πανω ειναι και επιεικης κατα τη γνωμη μου.Μακρια!

Ναι. Θα παρακαλέσω και εγώ, όσους άντεξαν να δουν σε κανονικό χρόνο (ή άντε έστω σε Fast forward/skip scene) την ταινία, να αναφέρονται σε παρόμοιου χιούμορ ταινίες ως Zohan-like, ωστε να ξέρουμε οι υπόλοιποι τι να αποφεύγουμε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...