dimitris2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 H Lenovo αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Nintendo Wii, παρουσιάζοντας υπολογιστή με τηλεχειριστήριο, που χρησιμοποιείται και ως controller παιχνιδιών με αισθητήρα κίνησης. Το Lenovo IdeaCentre A600 δανείζεται επίσης εμφανισιακά και λειτουργικά στοιχεία από τον Apple iMac. Έτσι, καταφέρνει να συνδυάσει monitor και επεξεργαστή παρουσιάζοντας ένα αρκετά κομψό σύστημα το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα στην μεγάλη ετήσια έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES) από τις 8 μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου στο Las Vegas. Διαθέτει ασύρματο χειριστήριο το οποίο θα λειτουργεί όπως ακριβώς το Wii Remote, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη του IdeaCentre A600 να παίξει τένις ή μπόουλινγκ όπως και οι παίκτες του δημοφιλέστατου Nintendo Wii.Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο του IdeaCentre A600 χρησιμοποιείται και σαν ασύρματο ποντίκι που μπορεί να λειτουργεί κουνώντας το στον στον αέρα αλλά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Τέλος, το τηλεχειριστήριο του Lenovo IdeaCentre A600 μπορεί να λειτουργήσει και σαν VOIP handset, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο και βολικό σε όσους χρησιμοποιούν το Windows Live ή το Skype.To IdeaCentre A600 έχει οθόνη 21.5΄΄, Intel Pentium Dual Core ή Core 2 Duo mobile επεξεργαστές, μέχρι 4GB RAM και μέχρι 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο. Πηγή: pcw.gr
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δε μου λέει κάτι... Πιστεύω οτι τα παιχνίδια με αισθητήρες κ.λπ. θέλουν χρόνο ακόμα για να αξίζουν...
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μετά το 8ορώ στην δουλειά θα θέλουμε isostar. Στις δε υπερωρίες red bull
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πάντως στην εικόνα που είναι στο pcw.gr είναι όμορφο... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2009 από giorgos147
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πανέμορφο δεν το λες... το imac παραμένει πιο όμορφο
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ήρθαν δεύτεροι και καταϊδρωμένοι, αλλά δεν πειράζει, χίλιοι καλοί χωράνε. Και πράγματι δείχνει πολύ ωραίο, αρκεί από κοντά να μην είναι φτηνιάρικο. edit: οκ, έχει πολύ καλύτερα specs αλλά αυτό έλειπε, μεταγενέστερο προϊόν γαρ...
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πανέμορφο δεν το λες... το imac παραμένει πιο όμορφο Και πιο gay.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Και πιο gay. Μελέτες είναι αυτές... δεν μπορείς να πας κόντρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 aha, μάλιστα...άλλο ένα προϊόν που δεν θα δούμε στο Ελλάντα (όχι ότι θα το αγοράζαμε βέβαια )
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 aha, μάλιστα...άλλο ένα προϊόν που δεν θα δούμε στο Ελλάντα (όχι ότι θα το αγοράζαμε βέβαια ) εγώ που δεν έχω τρομακτικές απαιτήσεις από hardware αλλα με ενδιαφέρει η αισθητική (χωρίς να είμαι γκει.....) και η οικονομία χώρου θα το αγόραζα, αρκεί να έχει λογική τιμή. Αν όντως κάνει 999$ είναι ίσως λίγο τσμπημένο, αλλά δεν έχουμε δει και συγκεκριμένες εκδόσεις με full specs ακόμη. Btw, το χειριστήριο (που σίγουρα θα είναι ακριβό και optional αξεσουάρ) το έχω ψιλοχ**μένο)
darklordvader77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ειχε κανει κ η HP κάτι αναλογο (όλα μεσα στην οθονη τουτεστιν iMac Killer) αλλά δε πετυχε.. τωρα που το βλεπω αυτο το καινουργιο, μοιάζει!
elvisjedi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 κατι που ειπωθηκε λαθος και εδω και στο pcw.gr ειναι το ονομα της εταιριας που δεν ειναι η Levono αλλλα η γνωστη Lenovo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 indeed φαίνεται και από την photo του PC...
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Κι εμένα αυτό δεν μου κόλλαγε με το όνομα αλλά σκέφθηκα ότι θα ήταν επειδή δεν είχα κοιτάξει προσεκτικά την μάρκα ποτέ και την διάβαζα λάθος
Ventrix Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δε μου λέει κάτι...Πιστεύω οτι τα παιχνίδια με αισθητήρες κ.λπ. θέλουν χρόνο ακόμα για να αξίζουν... προφανώς δεν έχεις παίξει ακόμα wii, έτσι δεν είναι;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα