Προς το περιεχόμενο

2 Τροφοδοτικα Μαζι ?

GIA_Blackmore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια αποφασισα να κανω λιγο πιο αθορυβο το pc μου , μπηκαν λοιπον παθητικες ψυκτρες στις 8800gt ,μια zipang της scythe στην cpu, και καπου εκει παρατηρησα τον τραγικο ήχο που κανει το toughpower (750W) οταν ανοιγω games.

Σκεφτηκα λοιπον την χρηση δευτερου psu μπας κ ηρεμησουν λιγο τα πραματα (αν κ δεν υπαρχει χωρος διαθεσιμος).Τιθεται κ το ζητιμα τις καταναλωσης καθως τα ρημαδια στην καλυτερη εχουν 80% power factor.

Ψαχνοντας βρηκα ενα Toughpower 450W που τοποθετειται σε 5.25' φατνιο.προσπαθησα να βρω καποιο review αλλα τζιφος. Το χει δοκιμασει κανεις σας?/το εχετε δει πουθενα στην πραξη? ,καθως δεν ειναι οι επιδοσεις το θεμα (μιας κ υπερκαλυπτομαι απο το 750W) αλλα ο εκλυομενος θορυβος.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γράψε μας σε παρακαλώ ποιο είναι το σύστημά σου. Επίσης, που ανεβάζει το τροφοδοτικό σου θόρυβο, αν είναι κρύο, και αν έχεις κολλήματα και BSOD σε παιχνίδια.

Δημοσ.

ok... εχω sli 8800gt κ amd 6000+ .Κολλήματα απο θερμοκρασιες κ απο τροφοδοσια δεν εχω. Απλως σκεφτομαι να "απλωσω" λιγο την καταναλωση για να πεσει ο θορυβος.

Το psu ανεβαζει στροφες μολις φορτωσει καποιο παιχνιδι.Δοκιμασα ενα burn test με το psu εξω απο το κουτι και δεν ανεβαζει στροφες (οποτε ειναι κ θεμα εσωτερικης θερμοκρασιας) αλλα αμα τρεξω πχ. furmark αρχιζει το sli τα δικα του κ το thermaltake κανει σα πλυντηριο

Δημοσ.

Μπας και ειναι ελατωματικο?Κανονικα θα επρεπε να ηταν αστειο φορτιο για το συγκεκριμενο...(Υποθετω κατω απο 500 καθαρα watt)

Ποσο καιρο το χεις?

Εαν ειναι εκτος εγγυησεις αλλαξε του το 12αρη(η 14αρη?) φαν με κανενα πιο ησυχο.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω γιατι βρισκω review και μαλιστα απο το πλεον αξιοπιστο site με reviews τροφοδοτικων?

Με δυο 4cm fans παντως μη περιμενεις να ειναι και πολυ αθορυβο..

(αν και με τον τιτλο που εδωσες αλλα μου περασαν απο το μυαλο :P -> Περι ενωσης πρασινων καλωδιων για να αναβουν ταυτοχρονα κτλ κτλ)

Δημοσ.

thnx georgeman ,αυτα που εβρισκα ηταν απο site για αγορες..

ελατωματικο δεν ειναι.Απλως εχουν υσυχασει ολα τα αλλα και ακουγετε ενοχλητικα αυτο.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη το ειχα και το 750ρι Toughpower, δε μπορω να πω οτι εκανε θορυβο, ακομα και με το σπαστικο πλαστικακι που κοβει τη μιση ροη αερα του ανεμιστηρα του.

Α και απ οτι θυμαμαι ζεσταινοταν αρκετα...

Σιγουρα δεν εχει γινει καποια βλακεια?

Επισης φροντισε να υπαρχει καλη ροη αερα στο κουτι σου γιατι η 8800 σε passive θα ψηθει...

Δημοσ.

χμμ, ναι τελικα βαση του review δεν παιζει να αποτελει καλη λυση για το προβλημα μου. Τοτε το μονο που απομενει ειναι το δευτερο τροφοδοτικο.Καμια εμπειρια απο κει ?

@topos ,οντως το φορτιο δεν υπερβαινει τα 500w ,παρολαυτα αν ξεπερασει τα ~300w αρχιζει κ γινετε εντονα αντιληπτος ο fan.

georgeman, το πλαστικο το εβγαλα αλλα δεν αλλαξε κ τπτ. Οι 8800 με την accelero πιανει 55 σε idle και ~85 σε load (απο furmark) .

• Moderators
Δημοσ.

Υποθετω οτι σε παιχνιδια θα ξεπερνα το φορτιο αυτο που γινεται αντιληπτος.

Γινεται να παιξεις παιχνιδια χωρις να εχεις ηχο? :P

Δημοσ.

ναι ρε οκ ,απλα μου τη σπαει να ανοιγω ενα απλο game,και απο το μενου να ακουο ενα ανεμηστηρα να αποκτα στροφες. υποτιθεται οτι για αυτο αντικατεστησα τις αλλες ψυκτρες (αλλα μου την εφερε το τροφοδοτικο:P )

• Moderators
Δημοσ.

[παιρνοντας υψος ηλιθιου]:

εμενα γιατι δεν αυξανεται καμια 'στροφη' ή ηχος ο,τι κι αν κανω? :P

Δημοσ.

Σκέψου πάντως κι αυτή (review) τη λύση αν βρίσκεις τόσο ενοχλητικό το θόρυβο (και δεν μπορείς/θες/γίνεται/έχει αποτέλεσμα) ν αλλάξεις το fan του PSU.

Το SLi σου σε full load χρειάζεται με το ζόρι ~180W.

Επίσης έχε το νου σου για τις θερμοκρασίες στις 8800GT το καλοκαίρι, πιθανόν να κατοσταρίσουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...