Glitserman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Παιδια κάθεστε και λετε και λετε και λετε... εγω εκανα μια απλη ερωτηση και σε λιγο θα παμε για παγκοσμιο πολεμο 3! Λοιπον το πσ3 ειναι μηχανημα/εργαλειο οπως θεσ παρτο! ΤΕΛΟΣ! απο κει και περα οτι η μαμα Σονυ εχει το χειροτερο σερβις ανα την υφυλιο το ξερω απο το μαγαζι που δουλευα! Να φανταστειτε δεν φερναμε προιοντα της για τον συγκεκριμενο λογο! Το θεμα ειναι αλλο! εγω σημερα απολυομαι απο τις υποχρεωσεις μου στην μαμα πατριδα θα ανεβω λοιπον στο Ατηνα!!! και βλεπουμε τι θα κανω... Με τα σερβις γενικα μεχρι στιγμης δεν εχω προβληματα Στο πλαισιο ειχα παει με προβλημα σε μπ3 και ανοιξε ο τυπος μπροστα μου αλλο μηχανημα και μου το δωσε! Τελος Παντων Εχετε υποψιν σας οτι εγω ακρη θα βγάλω και θα σας ενημερωσε για το πως!!! Παρακαλω το φιλο που ανεφερε κατι για να το αλλάξω μονος μου να μου δωσει καποιες περετερω πληροφοριες!!!
DarkHero Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εαν ηταν το service των προιοντων να το εκανε το Πλαισιο, τοτε ολοι θα αγοραζαμε SONY ! ΧΑΧΑΧΑ Περα απο την πλακα , ή το πας στην sony ή αγοραζεις lazer απο τους παπατζιδες που πουλανε! 2 ειναι οι επιλογες, αλλα προς θεου μην εμπιστευτεις το μηχανημα σου σε τριτο εκτος απο sony μονο εαν εισαι μπροστα στην επισκευη ή εαν μαθεις και κανεις την αλλαγη μονο σου! Εχω να σου πω τι γινεται με τους τσιπαδορους( μονο εαν το κανει μπροστα σου δεχεσαι), τους πας κονσολα δικια σου και περνεις μια κονσολα υβρδιο με κομματια απο τον Μπαμπη τον Σταθη τον Πετρο και ολη την πελατεια του!
Glitserman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κοιτα η αληθεια ειναι πως ειδα πως αλλαζεις το ρομ και πιστεψε με δεν διαφερει πολυ απο τη διαδικασια του υπολογιστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.