Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με PS3

Glitserman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχιν δεν ειναι ενας, τετοια περιπτωση ή αλλιως περιπτωση ΧΑΡΑΤΣΙ απο SONY ειναι 3 που ξερω εγω!

Για μια βολτα απο ps3forums να δειτε ποσες εχουν ψοφισει με τον ιδιο τροπο αλλα ειχαν sevice! Τωρα σε λιγο περναει ο χρονος, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ 300ΑΡΙΚΟΥ το ΚΑΓΚΕΛΟ! Ξερω ατομα που εχουν χεστει πανω τους και πηραν blu ray deck για να ξεκουραζουν το ps3 τους!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την δινει ο κοτσοβολος με 88 ευρω οχι 80 που εγραψα πριν αλλα οπως τουλαχιστον μου ειπαν εμενα ισχυει για προιοντα που εχουν αγοραστει απο κωτσοβολο μονο.Λεγεται total support και στην ουσια ΔΕΝ εχεις να κανεις πια με την sony ή τελος παντων την εταιρεια που πουλαει το καθε προιον.Ειναι σαν να ακυρωνεται η εγγυηση του 1 ετους που 'δινει' η sony και ισχυει μια 4ετια απο τον κοτσωβολο αποκλειστικα, με ορους οπως πχ αν δεν σε εχουν καλυψει μεσα σε 21 μερες απο την βλαβη δικαιουσαι να παρεις ολα τα λεφτα σου πισω αν θες.Απο οτι ξερω που το εψαξα ειναι καποιες συνεργασιες του κωτσοβολου με καποιες ασφαλιστικες εταιρεις που στην ουσια οταν κανεις το total support αυτο σου ασφαλιζουνε αυτοι την κονσολα και εσυ εχεις την εγγυηση απο το μαγαζι...

Επισης με μια επιφυλαξη, θα το βρω αυριο και θα το ποσταρω αν μπορεσω, υπαρχει νομος που λεει οτι αν σου χαλασει κατι εντος εγγυησης πχ λεμε στον 18ο μηνα και εχεις ακομα αλλους 6 μηνες (με 24μηνη εγγυηση) ,το προιον που θα παρεις υστερα απο επισκευη εχει αλλους 24 μηνες εγγυηση.Ανανεωνεται η εγγυηση δηλαδη.Που κανεις δεν το τηρει διοτι στην Ελλαδα υπαρχουν νομοι αλλα δεν τηρουνται οπως επισης και οι καταναλωτες δεν ασχολουνται με τα δικαιωματα τους γιατι πχ θεωρουνε οτι ειναι πολοι 'μικροι' για να τα βαλουν με την καθε sony ή γενικοτερα βαριουνται να ασχοληθουν με αποτελεσμα οι μεγαλοι αυτοι να μας εξεπατουν

Στην περιπτωση του ps3 δεν ξερω τι γινεται αλλα σε λαπτοπ αν για παραδειγμα σου χαλασει το dvd drive στους 18 μηνες,το στειλεις και σου αλλαξουν drive τοτε το υπολοιπο λαπτοπ εχει εγγυηση για αλλους 6 μηνες ενω η εγγυηση του drive που αλλαχθηκε αρχιζει να μετραει απο την αρχη.Οποτε υποθετω οτι αν χαλασει το drive του ps3 το στειλεις για service και σου αλλαξουν drive τοτε λογικα εισαι ξανα καλυμμενος για προβλημα που αφορα το drive (μονο το drive) για αλλους 24 (η 12...) μηνες.

Δημοσ.

Παιδες συσχετιζεται λαθος πραγματα! Δεν εχει καμια σχεςση το ps3 με το laptop . Οτι του ειπε το service της sony για αυτους ειναι νομος! Οποιος γουσταρει τους παει στα δικαστηρια αλλα θα πρεπει να εχει μεγαλα καρυδια για να το κανει!

Ολα τα αλλα που λετε ειναι απλα λογια του αερα , sorry αλλα ετσι ειναι!

Δημοσ.

darkhero,Οποιος θελει να τον καταπατουν επειδη φοβαται οτι ειναι μικρος δικαιωμα του.Παντως αν ηταν ηταν ετσι μια ζωη θα σκηβαμε το κεφαλι σε οποιον μαγκα που παει να μας κοροιδεψει.Οποιος τωρα θελει να δει τι δικαιουτε ας δει το παρακατω λινκ τι ισχυει περι εγγυησεων.

http://ec.europa.eu/consumers/citizen/my_rights/index_el.htm

Δειτε οποσδηποτε το παρακατω Σελιδα 7 ειδικα

http://ec.europa.eu/publications/booklets/move/64/el.pdf

http://ec.europa.eu/publications/booklets/move/64/index_el.htm

Αν ρε παιδια μετα απο αυτα ακομα νομιζεται οτι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα παω πασο μαζι σας αλλα ο καθενας ειναι αξιος των πραξεων του.Εγω οπως ποσταρα και εχθες πιο πανω οταν με κοριδευανε σε αντοιστοιχο θεμα ουτε καν σε δηκιγορο που λετε εδω, δεν πηγα.Μια επιστολη στη γεν.γραμματεια καταναλωτη με τα επισυναπτομενα εντυπα αρκει για να γιμει διαδικασια και αν δεν βγαλετε ακρη μετα αμα βαριεστε μην κανετε δικαστηρια.

Παντως εγω δεν δεχομαι πλεον να με κοροιδευει ο καθενας και ας ειναι και η σονυ.

Darkhero μην νομιζεις οτι εισαι τοσο απροστατευτος οταν υπαρχει νομος φιλε μου.Ειναι αν θελεις να προασπισεις τα δικαιωματα σου εναντια σαυτους που πανε να σε κοριδεψουν

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα. Υπάρχει καποιος που ειχε προβλημα με το ps3 και ηταν μετα τον πρωτο χρονο και κανοντας φασαρια δικαιωθηκε;

Και αν ναι με την αλλαγη του ανανεωθηκε η εγγυηση;

Οχι μουφες και ψεματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Oχι φιλε μου δεν υπαρχει!

Πιο σφιχτοκολο service απο την sony δεν υπαρχει!

Μην δημιουργειται λαθος εντυπωσεις!

1 χρονο και μετα το σταυρο σου γιατι το 300αρι περιμενει στην γωνια!

Να σου πω και κατι το ποσο απατεωνες ειναι εκει! Θα σας πω την εξης ιστορια , η οποια ειναι περα για περα αληθινη...

Ενας πολυ καλος μου φιλος , ειχε παρει μια 55αρα SXRD SONY. Η τηλεοραση απο sony ειχε 1 χρονο service, ελα ομως τελικα χαλαει το πανελ της μετα απο 1 και 4 μηνες. Λοιπον περνει τηλεφωνο την sony και ερχεται και του την παιρνει. Η τηλεοραση παει στο service που λετε. Μετα απο 2 μερες δεχεται τηλεφωνο απο sony. Ο υπαλληλος του λεει οτι η τηλεοραση εχει προβλημα και οτι για να επισκευαστει πρεπει να σκασει 1200 ευρω. Το φιλαρακι μου καραφλιαζει! Τι να κανει , παει απο εκει. Στο sony center ειχαν κατι sxrd 70ares που του ειχαν μεινει stock. Τοτε πηρε την αποφαση ο φιλος μου να τους κανει προσφορα να αγορασει τις 2 70ares sxrd στην τιμη των 5.000 ευρω με σκοπο να του φτιαξουν την 55αρα του τσαμπα! Λοιπον το sony center δεχτηκε με μεγαλη χαρα, του αλλαξαν την αποδειξη αγορας, και την εβαλαν οτι αγοραστηκε στο 8 μηνο!

Δηλαδη η sony βλεποντας οτι καποιος πελατης θα ξεστοκαρει απο τα παλια πραγματα, εκανε οτι ηθελε!

Ο φιλος μου τελικα κρατησε την 70αρα , την αλλη 70αρα την εδωσε σε ενα φιλο του στην τιμη 2.500 ευρω και την 55αρα στον πατερα τουgia 1.200 eyrw! Τελικα βγηκε κερδισμενος γιατι με 1200 ευρω πηρε sxrd 70ara!

Δημοσ.

Ο μπαμπάς και ο φίλος όμως;:-):-D

Μήπως βγούν δαγκωμένοι αντί για κερδισμένοι;:lol:;)

Πλάκα κάνω...

Πάντως σοβαρά σκέφτομαι 15 μέρες πριν λήξει η εγγύηση του πσ3 να το πειράξω... για την παράταση του 3μηνου.

Να επικοινωνήσουμε με καταναλωτικές οργανώσεις ώστε να εναρμονιστεί το Ελλαδιστάν με την κοινοτική οδηγία. Ο καθένας μας ας κάνει ότι μπορεί αφού είμαι σίγουρος ότι όλοι μας είχαμε μια αντίστοιχη εμπειρία με κακή εξυπηρέτηση από κάποια εταιρεία.

Αναφορικά μόνο σημειώνω ότι έχω μείνει έκπληκτος όσες φορές χρειάστηκε να ζητήσω σερβις/αντικατάσταση από mediamarkt. Οι άνθωποι είναι απίστευτοι. Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το ίδιο με λίγες γκρίνιες και από Πλαίσιο...

Δημοσ.
Τα πραγματα ειναι απλα. Υπάρχει καποιος που ειχε προβλημα με το ps3 και ηταν μετα τον πρωτο χρονο και κανοντας φασαρια δικαιωθηκε;

Το εχω πει και πιο πριν 2 φορες.Το θεμα ειναι οταν λεμε εκανε καποιος φασαρια και αν δικαιωθηκε, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ενοουμε.Αν θεωρουμε φασαρια να παμε απο εκει και να λεμε δεν ντρεπεστε και τι ναυτα και μας κοριδευτε ή να φωναζουμε και ξερω γω, σιγουρα 100% δεν προκειτε τιποτα να χαμπαριασουν γραμμενους θα μας εχουν.Αν ομως κανεις μια ’φασαρια΄ κυριλε οπως εχω αναφερει πιο πριν να ειστε σιγουροι οτι αλλαζει το θεμα.

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2495669&postcount=36

άσε τον DakrHero/Apokleiros να πετάει στάχτη στα μάτια όλων.

Δημοσ.
Oχι φιλε μου δεν υπαρχει!

Πιο σφιχτοκολο service απο την sony δεν υπαρχει!

Μην δημιουργειται λαθος εντυπωσεις!

1 χρονο και μετα το σταυρο σου γιατι το 300αρι περιμενει στην γωνια!

Σε αυτό αναφέρεται ο γκερούντος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...