Glitserman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα σας λοιπον! Μολις μιλησα με τον αντιπροσωπο της τεχνικης υποστηριξης ο οποιος ομολογω οτι ηταν λιγο αποτομος! μου ειπε το εξης! 2 χρονια εγγυηση δεν ισχυει! επειδη δεν εχει ψηφιστει στην Ελλαδα! Αρα απο τη στιγμη που εχω ξεπερασει τον ενα χρονο εγγυηση πρεπει εγω να παω τι συσκευη πισω και να δωσω νταβατζιληκι 300€ για να μου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο οπως το χαρακτηρισε μηχανημα... Ανακατασκευασμενο βεβαια δεν συμαινει οτι ειναι επισκευασμενο οπως εσπευσε να με διαβεβαιωσει ο τυπος... Δηληδη! Εγω πρεπει να σκασω 300€ τωρα για να παρω ενα μηχανημα το οποιο εγω θα βαλω στη μπριζα για πρωτη φορα... Τα σχολια δικα σας!
gameover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα σας λοιπον! Μολις μιλησα με τον αντιπροσωπο της τεχνικης υποστηριξης ο οποιος ομολογω οτι ηταν λιγο αποτομος! μου ειπε το εξης! 2 χρονια εγγυηση δεν ισχυει! επειδη δεν εχει ψηφιστει στην Ελλαδα! Αρα απο τη στιγμη που εχω ξεπερασει τον ενα χρονο εγγυηση πρεπει εγω να παω τι συσκευη πισω και να δωσω νταβατζιληκι 300€ για να μου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο οπως το χαρακτηρισε μηχανημα... Ανακατασκευασμενο βεβαια δεν συμαινει οτι ειναι επισκευασμενο οπως εσπευσε να με διαβεβαιωσει ο τυπος... Δηληδη! Εγω πρεπει να σκασω 300€ τωρα για να παρω ενα μηχανημα το οποιο εγω θα βαλω στη μπριζα για πρωτη φορα... Τα σχολια δικα σας! Στη θέση σου θα περίμενα κανένα καλό πακέτο με killzone 2 ,και αυτο το ps3 θα το έβαζα φωτιά μπροστά στον πωλητή.Σιγά μη δώσεις και 300 ευρώ για ένα ανακατασκευασμένο...
Glitserman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Οταν ειχε πρωτοβγει το PS3 θυμαμαι εναν που το ειχε κανει ψησταρια!!!
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Οταν ειχε πρωτοβγει το PS3 θυμαμαι εναν που το ειχε κανει ψησταρια!!! Όντως...Για ρίξε μια ματιά εδώ
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 glitcherman το λειζερ σου χαλασε? αν ναι φτιαξτο μονο σου δεν ειναι τοσο δύσκολο οσο ακούγετε....
teofross Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα σας λοιπον! Μολις μιλησα με τον αντιπροσωπο της τεχνικης υποστηριξης ο οποιος ομολογω οτι ηταν λιγο αποτομος! μου ειπε το εξης! 2 χρονια εγγυηση δεν ισχυει! επειδη δεν εχει ψηφιστει στην Ελλαδα! Αρα απο τη στιγμη που εχω ξεπερασει τον ενα χρονο εγγυηση πρεπει εγω να παω τι συσκευη πισω και να δωσω νταβατζιληκι 300€ για να μου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο οπως το χαρακτηρισε μηχανημα... Ανακατασκευασμενο βεβαια δεν συμαινει οτι ειναι επισκευασμενο οπως εσπευσε να με διαβεβαιωσει ο τυπος... Δηληδη! Εγω πρεπει να σκασω 300€ τωρα για να παρω ενα μηχανημα το οποιο εγω θα βαλω στη μπριζα για πρωτη φορα... Τα σχολια δικα σας! Λοιπον φιλε μου,Αυτοι μπορει να σου λενε οτι 2 χρονια δεν υπαρχουν αλλα δεν παει να πει οτι ετσι ειναι.Βαση νομων οπως πχ στα links στα προηγουμενα ποστ εχει αναφερθει ολες οι ηλ συσκευες σε χωρα ευρ.Ενωσης εχουν 2 χρονια εγγυηση.Τωρα η sony λεει οτι γουσταρει για προφανεις λογους και ο κοσμος το δεχεται.Δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να το δεχθεις και εσυ ντε και καλα.Δεν θα μω σε λεπτομερειες για να μην πλατιασω αλλα σε ενα αλλο προσωπικο θεμα εγω σαν πελατης - καταναλωτης απο ενα καταστημα\αντιπροσωπεια που ηθελε να με κοροιδεψει με κατι που ειχα αγορασει 300ευρω και ηταν ελλατωματικο και δεν το παραδεχονταν και ενω ΟΛΟΙ οι φιλοι μου και η οικογενεια μου μου λεγανε οτι αστο δεν μπορεις να κανεις κατι μαυτους κλπ κλπ,σε πληροφωρω οτι χωρις καν να βαλω δηκηγορο μετα απο εποικοινωνια με την Γεν.Γραματεια καταναλωτη εκατσα και εγραψα μια επιστολη με το Ν και με το Σ για την υποθεση και μετα απο ερκετες μερες (10-15) η γεν.γραματεια κατ\λωτη (http://www.efpolis.gr/) εστειλε στο μαγαζι και στην αντιπροσωπεια επιστολη να απαντησουν γραπτως μεσα σε 10 μερες σαυτα που υποστηριζα εγω.Μετα απο 2 εβδομαδες με πηρε υπευθυνος απο την αντιπροσωπεια και ενω παλιοτερα μου μιλουσαν ασχημα και με κοριδευανε μπροστα στα μουτρα μου ,τοτε , με το σεις και με το σας μου ειπανε οτι κανονισανε να παω απο το μαγαζι 1) Να μου δωσουνε πισω τα 300 ευρω που εκανε αυτο το ελλατωματικο που ειχα αγορασει 2) Να μουδωσουνε και αλλα 300 ευρω που ειχα ξοδεψει σε αλλο μαγαζι εγω αργοτερα για να ξανααγορασω αντοιστοιχο προιον επειδη δεν μου αλλαζανε το ελλατωματικο το δικο τους! ΟΛΟΙ οι δικοι μου ανθρωποι δεν το πιστευαν! Και ομως χωρις καν να παω δικαστηριο.Που ετσι που τα ειχα παρει που με κοροιδευανε στην τελικη αν δεν βαζανε μυαλο θα το εκανα και αυτο. Τωρα τι θα κανεις εσυ ειναι δικο σου θεμα ,απλως να ξερεις οτι οταν εχεις δικιο και μπορεις να το αποδειξεις ,που στην περιπτωση σου μπορεις, τοτε θα κερδισεις.Απλως οι εταιρεις μας περνανε για βλακες και οπου μπορουνε μας κοροιδευουνε. Παντως αν ειναι να μην ασχοληθεις νομικα, μην πας και τους δωσεις 300ευρω για ανακατευσκευασμενο (που ειναι ελλατωματικο-φτιαγμενο - μεχρι και εδω κοροιδευουνε που λενε πως δεν ειναι) καλυτερα πηγαινε παρε το ps3 καινουργιο το πουλανε στα 365 Και υπαρχει και μαγαζι που αν το παρεις απο κει οπως εγω προχθες σου κανει με 80ευρω απιπλεον εγγυηση στα 4 χρονια
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 φιλε, ποιο μαγαζι δινει αυτη την εγγυηση??
DarkHero Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα σας λοιπον! Μολις μιλησα με τον αντιπροσωπο της τεχνικης υποστηριξης ο οποιος ομολογω οτι ηταν λιγο αποτομος! μου ειπε το εξης! 2 χρονια εγγυηση δεν ισχυει! επειδη δεν εχει ψηφιστει στην Ελλαδα! Αρα απο τη στιγμη που εχω ξεπερασει τον ενα χρονο εγγυηση πρεπει εγω να παω τι συσκευη πισω και να δωσω νταβατζιληκι 300€ για να μου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο οπως το χαρακτηρισε μηχανημα... Ανακατασκευασμενο βεβαια δεν συμαινει οτι ειναι επισκευασμενο οπως εσπευσε να με διαβεβαιωσει ο τυπος... Δηληδη! Εγω πρεπει να σκασω 300€ τωρα για να παρω ενα μηχανημα το οποιο εγω θα βαλω στη μπριζα για πρωτη φορα... Τα σχολια δικα σας! Eλα σοβαρα! Mετα ακου τον gherudo και τον καθε gherudo! Πρεπει να καταλαβουν κατι πιονια το πως εχουν τα πραγματα, απο την πρωτη στιγμη φιλαρακο σου ειπα την αληθεια , το πως εχουν τα πραγματα γιατι τα εζησα απο πρωτο χερι και τωρα τελευταια με ενα γνωστο μου που το χαλασε το καρβουδιστιρι ps3 που ΤΥΧΑΙΑ χαλαει στο lazer! Αυτο το τυχαια μου βρωμαει απο χιλιομετρο, κλασικα πραγματα να τσεπωνουν το 300αρι! Απατεωνια ειναι λεξη που συνυπαρχει με την SONY στο Ελλαδισταν, τωρα τι γινεται εξω δεν ξερω! Εχετε ξεφυγει λεμε ρε ποιος θα παει νομικα ποιον! Φιλαρακο δυστιχως επεσες θυμα του χειροτερου service στον κοσμο....Μιλαμε οι τυποι σε γδερνουν κανονικοτατα....Εαν δεν σου βγαλουν και την ΠΕΤΣΑ δεν θα μεινουν ικανοποιημενοι....Το εζησα με το ps2, το εζησα με τηλεοραση HD sony! Λεφτα σε αυτους ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
butcher13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα σας λοιπον! Μολις μιλησα με τον αντιπροσωπο της τεχνικης υποστηριξης ο οποιος ομολογω οτι ηταν λιγο αποτομος! μου ειπε το εξης! 2 χρονια εγγυηση δεν ισχυει! επειδη δεν εχει ψηφιστει στην Ελλαδα! Αρα απο τη στιγμη που εχω ξεπερασει τον ενα χρονο εγγυηση πρεπει εγω να παω τι συσκευη πισω και να δωσω νταβατζιληκι 300€ για να μου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο οπως το χαρακτηρισε μηχανημα... Ανακατασκευασμενο βεβαια δεν συμαινει οτι ειναι επισκευασμενο οπως εσπευσε να με διαβεβαιωσει ο τυπος... Δηληδη! Εγω πρεπει να σκασω 300€ τωρα για να παρω ενα μηχανημα το οποιο εγω θα βαλω στη μπριζα για πρωτη φορα... Τα σχολια δικα σας! Παρε τηλ το easybuyworld και ζητησε τους να σου αλλαξουν το ματι με 45 ευρω απο οτι θυμαμαι. Ακουσε με και δεν θα χασεις. Δυστυχως η sony εχει αυτη την πολιτικη. H σελιδα τους http://www.easybuyworld.com
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 apokleire πρεπει να καταλάβεις το εξής οτι δεν ειναι μονο η σονυ που τα κανει αυτα.. απλα εδω στην μπανανια οι εταιρείες βρίσκουν χώρο και τα κανουν αυτα.. το εχω ζησει με την creative me gigabyte me thermaltake me siemens με e shop με zyxel με mitsubisy με funai με ΑΕG δεν ειναι μονο η κολοσονυ... Και κατι αλλο, εύχομαι να ψοφισει η σονυ να μην υπαρξει ποτε καινουργιο playstation και τα υπαρχοντα να καουν στην πυρα μονο και μονο για να ΣΚΑΣΕΙΣ.. δεν σε αντεχω ποια σε κανουμε και ignore και πεταγεσε με νεα account περιοδικα APELPISMENOS και δεν συμμαζεύετε γαμω την καταδίκη μου δηλαδη....
gherudos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον φιλε μου,Αυτοι μπορει να σου λενε οτι 2 χρονια δεν υπαρχουν αλλα δεν παει να πει οτι ετσι ειναι.Βαση νομων οπως πχ στα links στα προηγουμενα ποστ εχει αναφερθει ολες οι ηλ συσκευες σε χωρα ευρ.Ενωσης εχουν 2 χρονια εγγυηση.Τωρα η sony λεει οτι γουσταρει για προφανεις λογους και ο κοσμος το δεχεται.Δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να το δεχθεις και εσυ ντε και καλα.Δεν θα μω σε λεπτομερειες για να μην πλατιασω αλλα σε ενα αλλο προσωπικο θεμα εγω σαν πελατης - καταναλωτης απο ενα καταστημα\αντιπροσωπεια που ηθελε να με κοροιδεψει με κατι που ειχα αγορασει 300ευρω και ηταν ελλατωματικο και δεν το παραδεχονταν και ενω ΟΛΟΙ οι φιλοι μου και η οικογενεια μου μου λεγανε οτι αστο δεν μπορεις να κανεις κατι μαυτους κλπ κλπ,σε πληροφωρω οτι χωρις καν να βαλω δηκηγορο μετα απο εποικοινωνια με την Γεν.Γραματεια καταναλωτη εκατσα και εγραψα μια επιστολη με το Ν και με το Σ για την υποθεση και μετα απο ερκετες μερες (10-15) η γεν.γραματεια κατ\λωτη (http://www.efpolis.gr/) εστειλε στο μαγαζι και στην αντιπροσωπεια επιστολη να απαντησουν γραπτως μεσα σε 10 μερες σαυτα που υποστηριζα εγω.Μετα απο 2 εβδομαδες με πηρε υπευθυνος απο την αντιπροσωπεια και ενω παλιοτερα μου μιλουσαν ασχημα και με κοριδευανε μπροστα στα μουτρα μου ,τοτε , με το σεις και με το σας μου ειπανε οτι κανονισανε να παω απο το μαγαζι 1) Να μου δωσουνε πισω τα 300 ευρω που εκανε αυτο το ελλατωματικο που ειχα αγορασει 2) Να μουδωσουνε και αλλα 300 ευρω που ειχα ξοδεψει σε αλλο μαγαζι εγω αργοτερα για να ξανααγορασω αντοιστοιχο προιον επειδη δεν μου αλλαζανε το ελλατωματικο το δικο τους! ΟΛΟΙ οι δικοι μου ανθρωποι δεν το πιστευαν! Και ομως χωρις καν να παω δικαστηριο.Που ετσι που τα ειχα παρει που με κοροιδευανε στην τελικη αν δεν βαζανε μυαλο θα το εκανα και αυτο. Τωρα τι θα κανεις εσυ ειναι δικο σου θεμα ,απλως να ξερεις οτι οταν εχεις δικιο και μπορεις να το αποδειξεις ,που στην περιπτωση σου μπορεις, τοτε θα κερδισεις.Απλως οι εταιρεις μας περνανε για βλακες και οπου μπορουνε μας κοροιδευουνε. Παντως αν ειναι να μην ασχοληθεις νομικα, μην πας και τους δωσεις 300ευρω για ανακατευσκευασμενο (που ειναι ελλατωματικο-φτιαγμενο - μεχρι και εδω κοροιδευουνε που λενε πως δεν ειναι) καλυτερα πηγαινε παρε το ps3 καινουργιο το πουλανε στα 365 Και υπαρχει και μαγαζι που αν το παρεις απο κει οπως εγω προχθες σου κανει με 80ευρω απιπλεον εγγυηση στα 4 χρονια Φίλε μου αυτό τα λέει όλα.Ακούστε όλοι εσείς που πιαστήκατε κορόιδα.
DarkHero Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 apokleire πρεπει να καταλάβεις το εξής οτι δεν ειναι μονο η σονυ που τα κανει αυτα.. απλα εδω στην μπανανια οι εταιρείες βρίσκουν χώρο και τα κανουν αυτα.. το εχω ζησει με την creative me gigabyte me thermaltake me siemens με e shop με zyxel με mitsubisy με funai με ΑΕG δεν ειναι μονο η κολοσονυ...Και κατι αλλο, εύχομαι να ψοφισει η σονυ να μην υπαρξει ποτε καινουργιο playstation και τα υπαρχοντα να καουν στην πυρα μονο και μονο για να ΣΚΑΣΕΙΣ.. δεν σε αντεχω ποια σε κανουμε και ignore και πεταγεσε με νεα account περιοδικα APELPISMENOS και δεν συμμαζεύετε γαμω την καταδίκη μου δηλαδη.... Τι επαθε το παιδι! Ποιος αποκλειρος! Ηρεμισε ρε φιλε! Μην μας παθεις και τιποτα και σε χασουμε! Κλαψαμε που κλαψαμε προχτες ενα ps3 και τον κατοχο του μην κλαιμε και εσενα!
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 apokleire πρεπει να καταλάβεις το εξής οτι δεν ειναι μονο η σονυ που τα κανει αυτα.. απλα εδω στην μπανανια οι εταιρείες βρίσκουν χώρο και τα κανουν αυτα.. το εχω ζησει με την creative me gigabyte me thermaltake me siemens με e shop με zyxel με mitsubisy με funai με ΑΕG δεν ειναι μονο η κολοσονυ...Και κατι αλλο, εύχομαι να ψοφισει η σονυ να μην υπαρξει ποτε καινουργιο playstation και τα υπαρχοντα να καουν στην πυρα μονο και μονο για να ΣΚΑΣΕΙΣ.. δεν σε αντεχω ποια σε κανουμε και ignore και πεταγεσε με νεα account περιοδικα APELPISMENOS και δεν συμμαζεύετε γαμω την καταδίκη μου δηλαδη.... :lol::lol: xaXAaXAxaXAxaAXxaXAAXxaXAxxa Το αγανακτισμένο πόστ του μήνα Πάντως πρέπει να είσαι τρελός για να κάνεις ignore τον Apokleiro.. Η διασκέδαση σε όλο της το μεγαλείο... Τι κονσόλες και βλακείες..
teofross Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 φιλε, ποιο μαγαζι δινει αυτη την εγγυηση?? Την δινει ο κοτσοβολος με 88 ευρω οχι 80 που εγραψα πριν αλλα οπως τουλαχιστον μου ειπαν εμενα ισχυει για προιοντα που εχουν αγοραστει απο κωτσοβολο μονο.Λεγεται total support και στην ουσια ΔΕΝ εχεις να κανεις πια με την sony ή τελος παντων την εταιρεια που πουλαει το καθε προιον.Ειναι σαν να ακυρωνεται η εγγυηση του 1 ετους που 'δινει' η sony και ισχυει μια 4ετια απο τον κοτσωβολο αποκλειστικα, με ορους οπως πχ αν δεν σε εχουν καλυψει μεσα σε 21 μερες απο την βλαβη δικαιουσαι να παρεις ολα τα λεφτα σου πισω αν θες.Απο οτι ξερω που το εψαξα ειναι καποιες συνεργασιες του κωτσοβολου με καποιες ασφαλιστικες εταιρεις που στην ουσια οταν κανεις το total support αυτο σου ασφαλιζουνε αυτοι την κονσολα και εσυ εχεις την εγγυηση απο το μαγαζι... Επισης με μια επιφυλαξη, θα το βρω αυριο και θα το ποσταρω αν μπορεσω, υπαρχει νομος που λεει οτι αν σου χαλασει κατι εντος εγγυησης πχ λεμε στον 18ο μηνα και εχεις ακομα αλλους 6 μηνες (με 24μηνη εγγυηση) ,το προιον που θα παρεις υστερα απο επισκευη εχει αλλους 24 μηνες εγγυηση.Ανανεωνεται η εγγυηση δηλαδη.Που κανεις δεν το τηρει διοτι στην Ελλαδα υπαρχουν νομοι αλλα δεν τηρουνται οπως επισης και οι καταναλωτες δεν ασχολουνται με τα δικαιωματα τους γιατι πχ θεωρουνε οτι ειναι πολοι 'μικροι' για να τα βαλουν με την καθε sony ή γενικοτερα βαριουνται να ασχοληθουν με αποτελεσμα οι μεγαλοι αυτοι να μας εξεπατουν
butcher13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ρε πατε καλα. Ενα παιδι εχει προβλημα με την κονσολα του και ο καθενας λεει οτι θελει για να μειωσει την εκαστοτε εταιρεια που δεν γουσταρει. Ολες οι εταιρειες μας κοροιδευουν και μας πουλανε τα προιοντα τους με ημερομηνια ληξεως και μας εχουν κανει και στρατιωτακια τους. Ειμαι στο 3ο xbox (2 1/2 χρονια )και στο 2ο ps3 (τωρα κλεινω χρονο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.