Glitserman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδια ηρεμηστε δουλευα σε καταστημα με ηδη ηχου και εικονας ολα τα μηχανηματα ερχονται με 2 χρονια εγγυηση απο τυν ευρωπαικη ενωση! Εμενα με νοιαζει να το στειλω τωρα τιποτα αλλο!!!
karlat89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Για ενα χρονο ειναι και οχι για δυο! Aσε τι λεει η Ε.Ε! Και η επισκευη στην sony εχει 300 ευρω , τουλαχιστον τοσα εσκασε ενας γνωστος μου το σεπτεμβρη για μια 60αρα!To αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι το 99% τον ps3 που χαλανε νεκρωνει το drive! Παραξενο δεν ειναι αυτο sony! Επισης το αστειο ειναι οτι το αντιστοιχο περιφερειακο για τα pc της sony εχει κατω απο 100 ευρω και ειναι πιο γρηγορο και στο Ps3 του βαραει κατα κεφαλα. Πληρωνεις το παναργο και αχριστο bluray κερατιατικα! Εδω ρε παιδια το 2006 πηγα για επισκευη το ps2 μου και ξερετε τι μου ειπε το παλικαρι στα service? παρε καινουριο δεν αξιζει να το φτιαξεις! Δηλαδη χρεωναν το προπολεμικο dvd 120 eyrw! Τοτε πηρα την αποφαση και πηρα χβοχ , μου χαλασε μια φορα το εστειλα Γερμανια και μου το εφτιαξαν τσαμπα.... Και τωρα να μου χαλασει η microsoft μετα το περας των 3ετων για καθε επισκευη θελει 65 ευρω, οτι και να εχει παθει το μηχανημα! Τσαμπα! To Blue ray δεν είναι άχρηστο,τα παιχνίδια είναι δε blue ray discs γραμμένα,δεν είναι μόνο οι ταινίες
Glitserman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 + οτι στο σπιτι εχω 42αρα με home cinema FULL HD κριμα δεν ειναι να μη το χω?
karlat89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ναι καλα κανε κατι τετοιο στην sony και θα σου πω εγω , εχουν 500πεντακοσους δικιγορους και θασε πανε για δυσφιμηση εταιριας μετα! Θα σε στεγνωσουν στο αψε σβισε αυτοι !Επισης τι σχεση εχει η Ε.Ε με το Ελαδισταν? Και εγω εχω αποφαση Ευρωπαικου δικαστηριου οτι κανονικα θα πρεπει να ειμαι μονιμος υπαλληλος αλλα το ελληνικο κρατος δεν το αναγνωριζει! Απλα ειναι τα πραγματα παιδες! Παντως γνωστος μου που του χαλασε η 60αρα , το ιδιο προβλημα με το παλικαρι του στοιχισε 300αρα! Τωρα τι να σας πω δεν ξερω.... Το χουν κάνει πολλοί ,δεν πας στα δικαστήρια,καταγγελία κάνεις στο υπουργείο,δεν θα χρειαστεί να φτάσεις εκει
DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Φιλαραkο οτι και να κανεις απο εμενα ενα μεγαλο GOOD LUCK με SONY θα το χρειαστεις!
Glitserman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ευχαιστω ρε παιδες με γεμιζεται με αυτοπεποιθηση!!!
gherudos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 2 χρόνια έχει εγγύηση ότι και να σου λένε.Επίσης μπορείς να το αλλάξεις το laser μόνος σου με 40$ αν βαριέσαι να μπείς στη διαδικασία.
butcher13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα με εσενα πριν 2 εβδομαδες. Πηγαινε στην αντιπροσωπεια στο Χαλανδρι και κατα πασα πιθανοτητα θα σου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο με εγγυηση 3 μηνων. Η sony δινει εγγυηση ενος χρονου για τα ps3 και το προβλημα που εχεις ειναι το κλασικο προβλημα αυτης της κονσολας. Καλη τυχη
DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 2 χρόνια έχει εγγύηση ότι και να σου λένε.Επίσης μπορείς να το αλλάξεις το laser μόνος σου με 40$ αν βαριέσαι να μπείς στη διαδικασία. Bλεπω συνεχιζεις για τα 2 χρονια! Μου αρεσει η σιγουρια σου, ελπιζω να μην σου χαλασει με το περα του ετους!
basilis5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Το χουν κάνει πολλοί ,δεν πας στα δικαστήρια,καταγγελία κάνεις στο υπουργείο,δεν θα χρειαστεί να φτάσεις εκει για πειτε μου και εμενα ρε παιδια, γιατι τι υπουργειο, τι ινκα, τι δικηγοροι ,ακομα και με γερμανια που μιλησα με γνωστη εταιρια λαπτοπ, κανεις δεν μου αναγνωρισε τα 2 χρονια εγγυηση..
Mr V Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 2 χρονια ειναι η εγγυηση τους περνεις τηλεφωνο στην sony σου δινουν διευθυνση τους το στελνεις με speedex και σου επιστρεφουν σε καμια 10αρια μερες καινουριο.Τα μεταφορικα τα πληρωνει η sony
modecris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Έχεις υπόψιν σου περίπτωση κάποιου που αναγνωρίστηκε η 2ετή εγγύηση και του το αλλάξανε με καινούργιο και όχι ανακατασκευασμένο;
panbil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ολα ανακατασκευασμενα ειναι και εγω που πηγα στο 2μηνο με τετοιο μου το αλλαξανε
chill Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή η οδηγία για 2ετή εγγύηση ηλεκτρονικών είναι gtp? Αν μου χαλάσει - φτου φτου φτου - μόνος μου θα την κάνω την μόντα, σιγά μην τους σκάσω 300 ευρώ......Γνωρίζουμε τι ποσό χρεώνει π.χ. η Sony Ιταλίας για αντικατάσταση μετά το πέρας ενός έτους? Γιατί στάνταρ η δικιά μας βγάζει τα κέρατα της!!!!!
gothrylos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Διαβάστε αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35994 Αυτό για όσους επιμένουν για διετή εγγυηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.