Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με PS3

Glitserman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα PS3 40G

το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου διαβαζει ουτε τα παιχνιδια (κλασσικο μπλε σημαδακι) αλλα ουτε και DVD!!!! ολο το υπολοιπο μενου δουλευει αψογα! Καμια ιδεα?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλαρακο εαν εχεις περασει χρονο και δεν εχεις sevice ετοιμασου γιατι αυτο που θα ακουσεις θα ειναι ΠΟΛΥ Τσουχτερο!

Δημοσ.
Η εγγύηση για 2 χρόνια είναι,το καλύπτει μην τρελένεσαι

Για ενα χρονο ειναι και οχι για δυο! Aσε τι λεει η Ε.Ε! Και η επισκευη στην sony εχει 300 ευρω , τουλαχιστον τοσα εσκασε ενας γνωστος μου το σεπτεμβρη για μια 60αρα!:-)

To αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι το 99% τον ps3 που χαλανε νεκρωνει το drive! Παραξενο δεν ειναι αυτο sony! Επισης το αστειο ειναι οτι το αντιστοιχο περιφερειακο για τα pc της sony εχει κατω απο 100 ευρω και ειναι πιο γρηγορο και στο Ps3 του βαραει κατα κεφαλα. Πληρωνεις το παναργο και αχριστο bluray κερατιατικα!

Εδω ρε παιδια το 2006 πηγα για επισκευη το ps2 μου και ξερετε τι μου ειπε το παλικαρι στα service? παρε καινουριο δεν αξιζει να το φτιαξεις! Δηλαδη χρεωναν το προπολεμικο dvd 120 eyrw! Τοτε πηρα την αποφαση και πηρα χβοχ , μου χαλασε μια φορα το εστειλα Γερμανια και μου το εφτιαξαν τσαμπα.... Και τωρα να μου χαλασει η microsoft μετα το περας των 3ετων για καθε επισκευη θελει 65 ευρω, οτι και να εχει παθει το μηχανημα! Τσαμπα!

Δημοσ.

οπα ρε παιδια 350 κανει καινουριο τι λεμε τωρα!!~!

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 12 : 37 : 53-----

+ βαση ευρωπαικης ενωσης η εγγυηση ειναι 2 χρονια!

Δημοσ.

Αν σε πουν τίποτα,απείλησε τους οτι θα κανεις καταγγελία στο αρμόδιο υπουργείο,νομίζω εμπορίας,και να δεις πως θα το γυρίσουν

Δημοσ.

Ναι καλα κανε κατι τετοιο στην sony και θα σου πω εγω , εχουν 500πεντακοσους δικιγορους και θασε πανε για δυσφιμηση εταιριας μετα! Θα σε στεγνωσουν στο αψε σβισε αυτοι !

Επισης τι σχεση εχει η Ε.Ε με το Ελαδισταν?

Και εγω εχω αποφαση Ευρωπαικου δικαστηριου οτι κανονικα θα πρεπει να ειμαι μονιμος υπαλληλος αλλα το ελληνικο κρατος δεν το αναγνωριζει! Απλα ειναι τα πραγματα παιδες!

Παντως γνωστος μου που του χαλασε η 60αρα , το ιδιο προβλημα με το παλικαρι του στοιχισε 300αρα! Τωρα τι να σας πω δεν ξερω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...