Προς το περιεχόμενο

Xάλασαν τα mp3 μου; Ξερετε κανένα προγραμμα να τα επαναφέρω;

CHOcolATE(+50%)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλλες έκανα format το Pc και αντέγραψα τα mp3 στον εξωτερικο σκληρό(ίσως η αντιγραφή να μην έγινε κανονικά) και μετά που πήγα να τα παίξω ακούγονταν παραμορφωμένα!!Άκούγονται κάτι σκρατσίματα ,"κολλήματα" και γενικά δεν ακούγονται κανονικά.Μήπως ξέρεται κανένα πρόγραμμα για να τα επαναφέρω στην κανονική τους μορφη ή καμιά άλλη ιδέα?Έχω γύρω στα 350GB mp3 και θα τρελαθώ έτσι και τα χάσω...

Δημοσ.

Πριν να βγάλεις συμπέρασμα ότι «χάλασαν» τα MP3 σου από την αντιγραφή στον εξωτερικό δίσκο, δοκίμασες να αναπαράγεις μερικά από αυτά σε 2ο PC ή σε κάποιο φορητό MP3 player... ;

Δημοσ.

Κοιτάξτε , όταν τα παιρνάω στο ipod δε τα παίζει ακούγονται πάλι παραμορφωμένα αλλά με τον VLC media player μου τα παίζει βέβαια με οποιονδήποτε άλλο media player όπως το winamp δε τα παίζει όπως επίσης και με το

acudaurus(αν το λέω καλά,ένας player που κατέβασα από linux).

Γ@#$ την Π%@#!$

Παιδιά plz ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω?Χάνω τον θησαυρό μου...

Δημοσ.

Εγώ είχα πιάσει έναν ιό που μου κατέστρεψε τα MP3 μου κάποτε και έκανε ακριβώς αυτό που λές.Φυσικά τα έχασα όλα.Ευτυχώς για μένα είχα ως backup τα original δισκάκια lol.

Δημοσ.

Παιδιά plz ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω?Χάνω τον θησαυρό μου...

Tους θησαυρούς οφείλουμαι να τους φυλάμε καλά(Backup το λένε..)

Εφόσον το VLC σου παίζει τα mp3 (σίγουρα;Έβαλες τα ίδια mp3 στο winamp και στο VLC? ) σημαίνει πως είναι αλλού το πρόβλημα και η λύση.

Σίγουρα είναι mp3 αυτά που ακούγονται περίεργα και όχι m4a ή κάτι άλλο;

Δημοσ.
Αυτό είναι καλό σημάδι.

Τα mp3 τα παίζεις από τον εξωτερικό δίσκο ακόμα ή τα μετέφερες πάλι στον έσω;

Αυτή τη στιγμή τα χω και στον εσώ και στον εξωτερικό.Καμια διαφορά,πουθενα δεν παιζουν :-(

Δημοσ.
Υποψιάζομαι codecs,παρόλο που συνήθως δεν χρειάζονται για τα mp3.

αυτό ήθελα να πω και εγώ από την αρχή.Ίσως έχουν χαλάσει/χαθεί/παραμορφωθεί κάποια codecs και γι αυτο αναγνωρίζονται μόνο από τον VLC player και όχι από άλλα πιο απλούς players.Mήπως η λύση βρίσκεται σε κάποιο πρόγραμμα?Αν ξέρετε οτιδήποτε πειτε μου,κοντεύω να τρελαθώ ,αυτά τα τραγούδια δεν βρίσκονται ούτε σε torrents,ούτε σε cd,ούτε από κανέναν άλλον,Plz παιδιά.

Δημοσ.

Το Winamp πάντως δεν χρησιμοποιεί εγκατεστημένους DirectShow ή ACM codecs για αποκωδικοποίηση των MP3, και ανέφερες ότι το δοκίμασες με προβληματικό playback.

Αν το πρόβλημα δεν οφείλεται τελικά σε file corruption (που μάλλον έτσι είναι, γιατί ο VLC δεν έχει μαγικές ιδιότητες για να αποκαταστήσει τέτοιο πρόβλημα!), πιθανόν να υπάρχει θέμα με τους ίδιους τους audio drivers που πέρασες μετά το format ή κάτι στις ρυθμίσεις τους.

Δημοσ.
πιθανόν να υπάρχει θέμα με τους ίδιους τους audio drivers που πέρασες μετά το format ή κάτι στις ρυθμίσεις τους.

99% αυτό είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...