Προς το περιεχόμενο

Οσο αφορα το Chat

operater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω να παρατηρησω οτι οσο ανοικτοι και φιλοξενοι ειμαστε εδω στο forum τοσο αφιλοξενο και απροσπελαστο ειναι το chat του forum ! <BR>Kαι δεν συνηθιζω να κανω παραπονα αλλα δεν μπορω να μην παρατηρησω οτι μπαινεις λες καλησπερα και κανεις δεν σου μιλαει. 'Η οτι απο οτι ειδα εχει δημιουργηθει καποια ειδους κλικα , αλλα δεν πειραζει καποτε καποιοι θα καταλαβουν οτι και αυτοι θα χρειασθουν καποια μερα βοηθεια αλλα κανενας δεν θα ειναι εκει. confused.gif" border="0 cool.gif" border="0 confused.gif" border="0 <BR>Μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Δημοσ.

Μήπως το παρεξηγείς λίγάκι; Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να είναι κολλημένος στο IRC. Ο περισσότερος κόσμος κάνει ταυτόχρονα και κάτι άλλο ή είναι σε περισσότερα κανάλια, οπότε είναι δύσκολο να προσέχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Μερικοί βάζουν στο τέλος του nickname ένα 'busy' ή 'away' ακριβώς για να σου δώσουν να καταλάβεις οτι δεν παρακολουθούν συνεχώς. Όπως και να έχει, περίμενε λίγο, στείλε και κανένα προσωπικό μήνυμα, για να σε ακούσουν.<P>Όσο για την κλίκα που λες, τι να πω... Κάποια άτομα μπαίνουν κάθε μέρα, οπότε υπάρχει οικειότητα μεταξύ αυτών. Είναι λογικό νομίζω, αν μπεί κάποιος για πρώτη, δεύτερη φορά, η αντιμετώπιση να μην είναι η ίδια. Αν γίνεις συχνός επισκέπτης, σίγουρα θα έχεις άλλη αντιμετώπιση...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Teoulas:<BR><STRONG>Μήπως το παρεξηγείς λίγάκι; Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να είναι κολλημένος στο IRC. Ο περισσότερος κόσμος κάνει ταυτόχρονα και κάτι άλλο ή είναι σε περισσότερα κανάλια, οπότε είναι δύσκολο να προσέχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Μερικοί βάζουν στο τέλος του nickname ένα 'busy' ή 'away' ακριβώς για να σου δώσουν να καταλάβεις οτι δεν παρακολουθούν συνεχώς. Όπως και να έχει, περίμενε λίγο, στείλε και κανένα προσωπικό μήνυμα, για να σε ακούσουν.<P>Όσο για την κλίκα που λες, τι να πω... Κάποια άτομα μπαίνουν κάθε μέρα, οπότε υπάρχει οικειότητα μεταξύ αυτών. Είναι λογικό νομίζω, αν μπεί κάποιος για πρώτη, δεύτερη φορά, η αντιμετώπιση να μην είναι η ίδια. Αν γίνεις συχνός επισκέπτης, σίγουρα θα έχεις άλλη αντιμετώπιση...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>etsi opos ta leei o teo einai... ego bainw ka8imerina sto chat... tis pio polles fores den parakolou8w giati kanw kai alles douleies.... merikes fores koitaw kai tote pairnw meros stin sizitisi.., an yparxei... Den einai to 8ema klikas h' snobarias... (etsi pistevo toulaxiston egw...)<P>Cya l8r<BR>------------------<BR>SS

Δημοσ.

Ok παιδια , μαλλον εκανα λαθος.<BR>Ξεχαστε το !!!!<BR>Αλλωστε υπαρχουν και σοβαροτερα προβληματα με "ατομα" σε αυτο το forum.<P>Και για οποιν δεν ξερει ας κοιταξει : <A HREF="http://www.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=13&t=000104" TARGET=_blank>http://www.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=13&t=000104</A>

Δημοσ.

Εγω απο την άλλη δεν μπορώ να συνδεθω απο την δουλεία μου. Ολο "Unable to connet to server" μου βγάζει. frown.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><STRONG>Εγω απο την άλλη δεν μπορώ να συνδεθω απο την δουλεία μου. Ολο "Unable to connet to server" μου βγάζει. frown.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR> kai ego ta idia.Den ksero ti exoun kanei alla eytixos mesa apo to forum mpainei kanonika . Des kai ayto

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><STRONG>Εγω απο την άλλη δεν μπορώ να συνδεθω απο την δουλεία μου. Ολο "Unable to connet to server" μου βγάζει. :(</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>E profanws sti douleia sou eisai se LAN kai prepei na rithmiseis to mIRC katalhla gia na doulevei pisw apo proxy...<BR>Phgene sta options tou mIRC, kai dialekse tin tampela Firewall.<BR>Pata panw to koutaki "Use Firewall".<BR>Apo katw dialeksw SOCKS5.<BR>Twra rwta stin eteria sou, o server, diladi to mhxanhma pou moirazei tin syndesi ti IP exei. Aythn valth sto "Host Name".<BR>Episis rwta se poia port exoun ta SOCKS wste na tin valeis sto Port apo katw. An xreiazetai username kai password rwta na sta poun.<BR>Pantws kalytera na rwtiseis kapoion sxetiko, pou na exei amesh sxesh me ton server.<P>Ayta.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by NeTeD:<BR><STRONG>E profanws sti douleia sou eisai se LAN kai prepei na rithmiseis to mIRC katalhla gia na doulevei pisw apo proxy...<BR>Phgene sta options tou mIRC, kai dialekse tin tampela Firewall.<BR>Pata panw to koutaki "Use Firewall".<BR>Apo katw dialeksw SOCKS5.<BR>Twra rwta stin eteria sou, o server, diladi to mhxanhma pou moirazei tin syndesi ti IP exei. Aythn valth sto "Host Name".<BR>Episis rwta se poia port exoun ta SOCKS wste na tin valeis sto Port apo katw. An xreiazetai username kai password rwta na sta poun.<BR>Pantws kalytera na rwtiseis kapoion sxetiko, pou na exei amesh sxesh me ton server.<P>Ayta.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Πάλι δεν παίζει. frown.gif" border="0 <BR>Μου βγάζει "Firewall -connection timeout"

Δημοσ.

Ναι, το είδα :P Απλά ήθελα να γράψω την άποψή μου για να σε ενισχύσω.... smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0<P><BR>Φιλικά,<BR>Jheremias<p>[ 06-06-2001: Message edited by: Jheremias ]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by operater:<BR><STRONG>Exω να παρατηρησω οτι οσο ανοικτοι και φιλοξενοι ειμαστε εδω στο forum τοσο αφιλοξενο και απροσπελαστο ειναι το chat του forum ! <BR>Kαι δεν συνηθιζω να κανω παραπονα αλλα δεν μπορω να μην παρατηρησω οτι μπαινεις λες καλησπερα και κανεις δεν σου μιλαει. 'Η οτι απο οτι ειδα εχει δημιουργηθει καποια ειδους κλικα , αλλα δεν πειραζει καποτε καποιοι θα καταλαβουν οτι και αυτοι θα χρειασθουν καποια μερα βοηθεια αλλα κανενας δεν θα ειναι εκει. confused.gif" border="0 cool.gif" border="0 confused.gif" border="0 <BR>Μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Φίλε μου, νομίζω πως κάνεις λάθος.Και εγώ όταν μπήκα για πρώτη φορά, δεν μου μίλησαν και πολλοί, αφού ήμουν άγνωστος...Με τον καιρό έρχεται και η εξοικίωση...Δεν σε έχω δει όμως μέσα στο Chat...Έλα κανένα βραδάκι κατά τις 11 που γίνεται χαμός, και εκεί να δεις.... wink.gif" border="0 wink.gif" border="0<P>Φιλικά,<BR>Jheremias<p>[ 06-06-2001: Message edited by: Jheremias ]

Δημοσ.

Αγαπητε φιλε Jheremias αν δεις καλυτερα το post θα δεις οτι εχω γραψει ηδη την απαντηση μου που αφορα το chat.<P> cool.gif" border="0 cool.gif" border="0 cool.gif" border="0

Δημοσ.

Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι ούτε με modem μπορώ να μπώ και στα τρία PC μου (Δουλειά, laptop, σπίτι). Οταν απο κολοφαρδία μπω γράφω και ένα τζόκερ για να μη χάσω την ρέντα! grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...