pagos4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλήμέρα...θα ήθελα βοήθεια σας. Θέλω να μεταφέρω στο έξωτερικο σκληρό δίσκο ενα αρχείο σχετικά μεγάλο(6,5 Gb) και δεν μπορεί να μεταφερθεί λόγω μεγέθους. Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξω ωστε να μην υπάρχει πρόβλημα? Τhanx
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αν το filesystem του εξωτερικού δίσκου είναι FAT32 δε μπορεί να δεχθεί αρχεία πάνω από ~4GB. Πρέπει να τον μετατρέψεις σε NTFS (εφόσον εκεί που θα τον συνδέσεις υποστηρίζεται το NTFS). convert <drive letter>: /fs:ntfs
pagos4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αν το filesystem του εξωτερικού δίσκου είναι FAT32 δε μπορεί να δεχθεί αρχεία πάνω από ~4GB. Πρέπει να τον μετατρέψεις σε NTFS (εφόσον εκεί που θα τον συνδέσεις υποστηρίζεται το NTFS).convert <drive letter>: /fs:ntfs Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Γνωρίζεις εαν θα υπάρξει πρόβλημα με τα αρχεία που έχω στο σκληρό δίσκο κατά τη μετατροπή?
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Γενικά αναφέρεται ότι: Although the chance of corruption or data loss during the conversion is minimal, we recommend that you perform a backup of the data on the volume that you want to convert before you start the conversion. Έχω κάνει την παραπάνω μετατροπή μερικές φορές και δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία.
pagos4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Γενικά αναφέρεται ότι: Έχω κάνει την παραπάνω μετατροπή μερικές φορές και δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία. Να 'σαι καλά !
PETERANOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Όταν προσπαθώ να μετατρέψω τον εξωτερικό HD από FAT32 σε NTFS μου βγάζει το μήνυμα ότι, «Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση διότι δεν έχετε επαρκή δικαιώματα. Θα πρέπει να καλέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε εκτέλεση με αναβαθμισμένα δικαιώματα»! Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ!
PETERANOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Όταν προσπαθώ να μετατρέψω τον εξωτερικό HD από FAT32 σε NTFS μου βγάζει το μήνυμα ότι, «Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση διότι δεν έχετε επαρκή δικαιώματα. Θα πρέπει να καλέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε εκτέλεση με αναβαθμισμένα δικαιώματα»!Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ! Μια βοήθεια κάποιος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.