Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μέγεθος αρχείου

pagos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμέρα...θα ήθελα βοήθεια σας.

Θέλω να μεταφέρω στο έξωτερικο σκληρό δίσκο ενα αρχείο σχετικά μεγάλο(6,5 Gb) και δεν μπορεί να μεταφερθεί λόγω μεγέθους.

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξω ωστε να μην υπάρχει πρόβλημα?

Τhanx

Δημοσ.
Αν το filesystem του εξωτερικού δίσκου είναι FAT32 δε μπορεί να δεχθεί αρχεία πάνω από ~4GB. Πρέπει να τον μετατρέψεις σε NTFS (εφόσον εκεί που θα τον συνδέσεις υποστηρίζεται το NTFS).

convert <drive letter>: /fs:ntfs

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...

Γνωρίζεις εαν θα υπάρξει πρόβλημα με τα αρχεία που έχω στο σκληρό δίσκο κατά τη μετατροπή?

Δημοσ.

Γενικά αναφέρεται ότι:

Although the chance of corruption or data loss during the conversion is minimal, we recommend that you perform a backup of the data on the volume that you want to convert before you start the conversion.

Έχω κάνει την παραπάνω μετατροπή μερικές φορές και δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία.

Δημοσ.
Γενικά αναφέρεται ότι:

Έχω κάνει την παραπάνω μετατροπή μερικές φορές και δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία.

Να 'σαι καλά !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν προσπαθώ να μετατρέψω τον εξωτερικό HD από FAT32 σε NTFS μου βγάζει το μήνυμα ότι, «Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση διότι δεν έχετε επαρκή δικαιώματα. Θα πρέπει να καλέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε εκτέλεση με αναβαθμισμένα δικαιώματα»!

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Όταν προσπαθώ να μετατρέψω τον εξωτερικό HD από FAT32 σε NTFS μου βγάζει το μήνυμα ότι, «Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση διότι δεν έχετε επαρκή δικαιώματα. Θα πρέπει να καλέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε εκτέλεση με αναβαθμισμένα δικαιώματα»!

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ!

Μια βοήθεια κάποιος!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...