Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Με αφορμη ενα πεναλτυ που κατα την γνωμη μου δεν δοθηκε στον χθεσινο αγωνα ΠΑΟ - ΑΕΚ γεγονος ομως που συμβαινει πολλες φορες εχω μια ερωτηση. Ας υποθεσουμε οτι στο 80ο λεπτο ενος αγωνα δινεται ή οχι ενα πεναλτυ ή καταλογιζεται ή οχι ενα οφ σαιντ και η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ αποφαση του διαιτητη διαμορφωνει το αποτελεσμα. Καποιοι χανουν λεφτα απο πριμ με την αποοφαση αυτη του διαιτητη. Μπορουν να στραφουν εναντιον του για διαφυγοντα κερδη οταν με video που αποδυκνυει μερικες φορες χωρις αμφισβητηση το λαθος του ? paredwse τα φωτα σου !!!!Υπαινιγμοι για την ομαδα μου ...πιπερι !!!!
antreaslam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 δε νομίζω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα πάντως... γιατί με την ίδια λογική, μπορεί να προσφύγει και ο παίχτης που έχει παίξει άσσο το παιχνίδι στο στοίχημα, για να κερδίσει τα χρήματά του. Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε τέτοια περίπτωση? η λογική λέει ότι και να έδινε το πέναλτυ, μπορεί να χανόταν, αρα δεν είναι ΒΕΒΑΙΟ το κέρδος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 η λογική λέει ότι και να έδινε το πέναλτυ, μπορεί να χανόταν, αρα δεν είναι ΒΕΒΑΙΟ το κέρδος. Σωστα αλλα ενα πχ γκολ που μπηκε αλλα κακως ακυρωθηκε ειναι ενα γεγονος.Αν θυμαμι βεβαια καλα απο την αρχιοτητα σε αγωνες κριτες μπορει να τιμωριοντουσαν αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαζε. Τοτε ομως δεν υπηρχαν οικονομικα κερδη τουλαχιστον με την σημερινη μορφη. Πιο πολυ για να γινει κουβεντα ειναι το ερωτημα μου κατα ποσο θα ηταν σωστο να γινεται κατι τετοιο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα, αν αρχίζαμε τις αγωγές και με αυτή τη λογική, θα μπορούσε κάποιος παραπονεμένος βάζελος να κάνει αγωγή στον Βαρδινογιάννη επειδή δεν έκανε μεταγραφές και δεν "ανέβαινε" η ομάδα. Ή θα μπορούσε ο φίλαθλος της Χ πράσινης ομάδας να κάνει αγωγή στο Ελληνικό Δημόσιο γιατί δεν είχε επαρκείς αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο να αποτρέψουν τους καυγάδες με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα του λόγω ανεγκέφαλων οπαδών της που τα έκαναν λίμπα. Πάμε πολύ μακριά με τις αγωγές. Από νομική άποψη πάντως δεν θα γινόταν τίποτα.
Weiss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω οτι η διαιτησια περιλαμβανεται σε αυτο που λεμε ασταθμητος παραγοντας. Δε μπορεις να ξερεις αν θα επηρεασει το αποτελεσμα ενος αγωνα ή οχι, εσυ ελπιζεις οτι θα ειναι αντικειμενικη. Με την ιδια λογικη θα μπορουσες να στραφεις εναντιον του προπονητη μιας ομαδας γιατι εκρινες οτι εκανε κακη διαχειρηση με αποτελεσμα να χασεις κερδη ή ενος παικτη γιατι ειχε κακη αποδοση. Νοημα θα ειχε κατι τετοιο αν μπορουσες να αποδειξεις οτι υπηρχε προθεση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Κινητή διαφήμιση (ή δυσφήμιση) των κέντρων αδυνατίσματος ο διαιτητής, btw. Αυτό το στομάχι δεν παλεύεται ούτε με κορσέ, ούτε με τίποτε. Συγγνώμη για το off topic.
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μία έγκληση στον Βασσάρα για διαφυγόντα κέρδη εξόδου Champions League Ενδιαφέρον
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα, αν αρχίζαμε τις αγωγές και με αυτή τη λογική, θα μπορούσε κάποιος παραπονεμένος βάζελος να κάνει αγωγή στον Βαρδινογιάννη επειδή δεν έκανε μεταγραφές και δεν "ανέβαινε" η ομάδα. Σωστα !!!! Και καποιοι αλλοι πικραμενοι φιλαθλοι αλλης ομαδας να εχουν ξεχεσει την λεξη πρωταθλημα !!!!!Που τωρα την ξερουν καλα !!!!!!
Θου-Βου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Βασικα για το θεμα διαιτησιαs και πεναλτι τι να σου κανουν και αυτοι οταν υπαρχουν παικτεs που πεφτουν με το φυσημα του αερα{βλεπε καραγκουνη} στην ελλαδα,τρανο παραδειγμα αυτο που κερδισε ο ντουντου με τον θρασυβουλο..ερε σκανδιναβοι διαιτητεs που μαs χρειαζοντε και κατι για το ντερμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ..9 κιτρινεs καρτεs αλλεs 2 να εδινε ο βασαραs και θα κιτρινιζε μια εντεκαδα{ολοκληρη ομαδα}
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν το άνοιγε ο θείος Γιάννης (Χρόνια πολλά και καλή χρονιά επί τη ευκαιρία) θα έλεγα ότι πρόκειται για τόπικ κάλυψη- απόκρυψη αθλητικών (τα οποία βρίσκονται υπό εξαφάνιση)
algait Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ο διαιτητής του αγώνα είναι και αυτός ένας παράγοντας του παιχνιδιού και κατά συνέπεια τον επηρεάζει όπως και να χει. Εγώ θα συμφωνήσω οτι η φάση που αναφέρετε είναι πέναλτι. α) μας βεβαιώνει κανεις ότι ο ποδοσφαιριστής που θα το εκτελούσε, θα ευστοχούσε? β) ο ποδοσφαιριστής Ζιλμπέρτο σίλβα χάνει δύο ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι από αυτές που δε χάνονται με τίποτα. Γιατί να μην πληρώσει και αυτός τα διαφυγόντα κέρδη? αν ευστοχούσε η ομάδα του πιθανόν να κέρδιζε! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μέσα στο παιχνίδι λάθη γίνονται από όλους (παικτες, προπονητές, διαιτητές, φιλάθλους κλπ) και τα λάθη αυτά κρίνουν το αποτέλεσμα. Έχει τύχει σε αγώνα που έβρεχε ο φροντιστής της ομάδας να μην πάρει μαζί του τα σωστά παπούτσια και οι ποδοσφαιριστές να δυσκολεύονται πολύ στις κινήσεις τους. Ηταν και αυτός ένας παράγοντας που με τον τρόπο του καθόρισε το απότελεσμα. Εγώ είμαι αρειανός ας πούμε. Πριν μερικά χρόνια η ομάδα μου υποβιβάστηκε στη β εθνική. το κρισιμότερο ματς για την πτώση του άρη εκεινη την περίοδο ήταν το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Χαριλάου για όσους θυμουνται. χάναμε 0-2. μόλις μειωνουμε 1-2 και πάμε να γυρίσουμε το παιχνίδι εισβάλουν οι φίλαθλοι του άρη στον αγωνιστικό χώρο και διακόπτεται το παιχνίδι με αποτέλεσμα να τιμωριθούμε και εν τέλει να υποβιβαστούμε. για φανταστητε ποσα διαφυγόντα κερδη για την ομαδα επρεπε να πληρωσουν οι φιλαθλοι. η ουσία ειναι οτι προκειται για παιχνίδια και καλώς ή κακώς ο διαιτητής αποτελει αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα. Όσον αφορά πονηρές σκέψεις για νοθείες, αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν και δυστυχώς όχι μόνο απο τους διαιτητές
Timour21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ακόμα και το να συζητάμε για ενδεχόμενη μήνυση σε διαιτητη (ειδικά εσείς φίλτατοι παναθηναικοί) ,είτε για την χθεσινή φάση, είτε για την προχθεσινή είτε για φάσεις που έγιναν πριν απο έναν χρόνο, μου φαίνεται πραγματικά αστείο. Δηλαδή, όλη την καλή διάθεση να έχει κάποιος να διαιτητεύσει, δέν θα πήγαινε με τον φόβο κάποιας αγωγής/μήνυσης...σε κάποιο πιθανό λάθος του...
deminho11 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 χαχα έλεος!!! Μπορείς να πάς και στο Ευρωπαικό Δικαστήριο και να μηνύσεις την 4η ΑΕΚ που δεν σε άφισε να νικήσεις!!! Ο μεγάλε Ευρωπαίε Βάζελε! Zilberto ζεις για να μας οδηγεις... Η αιτία που έχασε τα τετ-α-τετ ο παίκτης έιναι οτι το χορτάσρι δεν ήταν κατάλληλα κουρεμένο!
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τέτοια... τέτοια μας έλειπαν. Να τι χάνουμε τώρα που είναι κλειστά τα οπαδικά.
firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Θα κάνω αγωγή στον υπεύθυνο του ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα για διαφυγόντα κέρδη και για τα στημένα παιχνίδια με 8 γκολ... Θα του πάρω τα (ροζ) σωβρακάκια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.