Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BaLsAmoMenos εγω και στα γεγονοτα των Ζωνιανων φωναζα.. απλα δεν φωναζα σε αυτο το site.. απλα εχω την στοιχειωδη ευφυΐα να ΜΗΝ ΠΩ ΚΡΕΜΑΣΤΕ τον αστυνομικο που πυροβολησε ( οταν τα στοιχεια ειναι υπερ του ) και ΜΠΡΑΒΟ σε κατι τελειωμενες κοτες που πυροβολησαν ενα 20χρονο παιδακι που μολις ειχε βγει απο την σχολη = τυφλο χτυπημα = chicken style..

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο αρθρο 10.

5. Ο εκφοβιστικός πυροβολισμός ή ο πυροβολισμός κατά πραγμάτων επιτρέπεται, ιδίως σε περιπτώσεις κινδύνου από ζώο ή προειδοποίησης για πυροβολισμό εναντίον ανθρώπου, εφόσον έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην πληγεί άνθρωπος από αστοχία ή εξοστρακισμό του βλήματος. Πυροβολισμός κατά οχήματος, που ενέχει κίνδυνο τραυματισμού επιβαίνοντος προσώπου, επιτρέπεται μόνο υπό τις προϋποθέσεις της επόμενης παραγράφου.

Δημοσ.
Ρε ifrit τι παιδακι που εισαι ακομη; Τα ιδια μου ελεγαν και κατι 14χρονα και επρεπε να τα απαντησω.. Ασφαλιτες ειναι και οχι αναρχικοι. Μονο ενας ανοητος θα μπορουσε να πιστεψει οτι οι Αστυνομικοι πινουν καφε και μιλανε με τους αναρχικους.. Ελεος; Ασφαλιτες που πηγαν στο Α.Τ για να βοηθησουν απο ενδεχομενη επιθεση. Για αυτο κρατανε και αυτα που κρατανε.

ο ifrit δεν ξερει μαλλον τι παει να πει ασφαλιτες και πως ειναι ο τροπος δουλειας τους.. δεν φταει αυτος.. ο τριανταφυλλοπουλος και ο τσιπρας ναναι καλα.. μια χαρα η πλυση εγκεφαλου

Δημοσ.

Και οσο για αυτο που λενε για το ασυλο. Δε καταλαβα δλδ. Αυτη η τρομοκρατικη οργανωση τι ειναι; Αναρχια δεν ειναι και αυτα; Που πριν 10 χρονια πετουσαν πετρες και μολοτοφ και κρυβονταν στο πολυτεχνειο και τωρα πηραν οπλα. Επισης τυχαιο που και οι δυο επιθεσεις που εγιναν ηταν διπλα σε πολυτεχνεια; ( Γουδι και εξαρχεια. )

Μετα απο αυτην @@ρα πως θελεις να σε αντιμετωπισουμε ρε Luxx? Σοβαρα παντως σιγουρα οχι.

Δημοσ.

Ναι είμαι παιδάκι που πιστεύω πως οι "γνωστοί-άγνωστοι" (κλασσική καραμελομπούρδα των ΜΜΕ) εδώ και χρόνια είναι μέθοδος σπίλωσης κάθε πορείας διαμαρτυρίας. Αφού πεταχτεί μια ομάδα παλικαράδες και σπάσουν μια βιτρίνα, μπουκάρουν οι άντρακλες και δέρνουν 15χρονα, συνταξιούχους, εγκυμονούσες γυναίκες και άλλα καταγεγραμένα μεμονωμένα περιστατικά.

Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα; Έχω ακόμα και προσωπικές εμπειρίες.

Και συγκεκριμένα για τα τελευταία γεγονότα, ήταν καθαρή προβοκάτσια με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι πολιτές και να στραφεί η κοινή γνώμη ενάντια στις κινητοποιήσεις.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Δημοσ.
ο ifrit δεν ξερει μαλλον τι παει να πει ασφαλιτες και πως ειναι ο τροπος δουλειας τους.. δεν φταει αυτος.. ο τριανταφυλλοπουλος και ο τσιπρας ναναι καλα.. μια χαρα η πλυση εγκεφαλου

Εσεις απο την αλλη δεν ξερετε τι ειναι οι αναρχικοι και τι συμβαινουν στις πορειες. Αλλα δεν φταιτε εσεις.. στην τηλεοραση τα βλεπετε και τα πιστευετε..μια χαρα η πλυση εγκεφαλου

Δημοσ.
Διάβασα παλαιότερο ποστ του paredwse αναφερόμενο στους όρους αυτούς και το κατανόησα :)

Απλά αν θες τη γνώμη μου, είναι αδύνατο να έχουμε τέτοιο θάνατο από εξοστρακισμό. Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη μου, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής το ξέρω πως λένε το αντίθετο αλλά δε τα εμπιστεύομαι να σου πω. Γνώμες είναι αυτά.

Ήμουν banned προφανώς όταν το πόσταρε και δε βόσκαγα εδώ :)

Κοίτα μπορούμε να έχουμε διαφορετική άποψεις αλλά μερικά πράγματα δεν μπορούν να αποδωθούν διαφορετικά. Εξ όσων γνωρίζω οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου είχαν ζητήσει εξέταση της σορού και της σφαίρας απο δικούς τους εμπειρογνώμονες. Δεν ξέρω τι πόρισμα θα βγάλουν αυτοί ή αν το έχουν ήδη βγάλει. Είμαι όμως πολύ περίεργος να μάθω και τη δική τους γνώμη.

Ελπίζω απλώς να καταλαβαίνεις ότι δε στηρίζομαι σε προαίσθημα ή σε δηλώσεις του οποιοδήποτε, όπως με κατηγόρησες πριν, αλλά στα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων.

LL_NEO no offence, αλλά άμα αλλάξεις την τελευταία λέξη στο παραπάνω post και μετά τα αποσιωπητικά βάλεις το "θέλημα Θεού", θα μπορούσε να ήταν μία copy pasted δήλωση του Κούγια...

Πόσο νομίζεις πως σε τιμούν τέτοια post?

Δεν διεκδικώ δάφνες τιμής για τίποτα φίλε μου. Και ως εκ τούτου δε βιάζομαι και δεν έχω καμία πρεμούρα να βάλω ταμπέλες σε πράξεις για τις οποίες η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει εκφέρει γνώμη. Θέλεις σίγουρα να μιλήσουμε για την ποιότητα της δικαιοσύνης και για το πως έχει συμπεριφερθεί μέχρι στιγμής στον ειδικό φρουρό;
Δημοσ.

Ναι ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Τσίπρας δε με ενημέρωσαν καλά, μου έκαναν πλύση εγκεφάλου και μου απέκρυψαν την αλήθεια, ότι η δουλειά των ασφαλιτων είναι να καίνε το περίπτερο στη Πατησίων στις πορείες κατά του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία. Κανένα μεμονωμένο περιστατικό θα ήταν και αυτό.

Όπως και ο ασφαλίτης που μου έκανε εξακρίβωση το καλοκαίρι στα Εξάρχεια και τον αναγνώρισα να σπάει βιτρίνες στη Στουρνάρη. Αν είχα ενημερωθεί σωστά όπως εσύ για τον τρόπο δουλειάς του θα τον επικροτούσα :)

Δημοσ.

η δημοκρατικη εννοια του ασυλου οπως υπηρχε παλια.. πλεον ΔΕΝ υπαρχει.. οι πανεπιστημιακοι χωροι ειναι χωρις ελεγχο.. ο καθενας κανει οτι θελει και χρησιμοποιει τα μερη σαν ουδετερο εδαφος.. σε Γουδι/ζωγραφου βυρωνα η πανεπιστημιουπολη ειναι ο παραδεισος της ελευθερης διακινησης ναρκωτικων. πας αραζεις αγοραζεις πινεις φευγεις.. ληστευεις χτυπας και στα @@ σου γενικως.. στο πολυτεχνειο φτιαχναν τις μολωτωφ στα εργαστηρια της σχολης.. το ιδιο και στην ΑΣΟΕΕ.. βασεις.. ορμητηρια.. "ελβετιες" μεσα στην πολη.. ο παραδεισος των "παρακρατικων" για ποια δημοκρατια μου λετε τωρα και συνταγματικοτητα του ασυλου.. οι πρυτανικες αρχες τα παιρνουν απο κομματα γιαυτο και δεν λενε το ναι.. οτι ζημιες γινονται τις πληρωνουν τα μεγαλα κεφαλια απο πισω.. κατι σαν το indymedia που φιλοξενειται σε server του πανεπιστημιου.. χαχαχα

Δημοσ.
Ήμουν banned προφανώς όταν το πόσταρε και δε βόσκαγα εδώ :)

Κοίτα μπορούμε να έχουμε διαφορετική άποψεις αλλά μερικά πράγματα δεν μπορούν να αποδωθούν διαφορετικά. Εξ όσων γνωρίζω οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου είχαν ζητήσει εξέταση της σορού και της σφαίρας απο δικούς τους εμπειρογνώμονες. Δεν ξέρω τι πόρισμα θα βγάλουν αυτοί ή αν το έχουν ήδη βγάλει. Είμαι όμως πολύ περίεργος να μάθω και τη δική τους γνώμη.

Ελπίζω απλώς να καταλαβαίνεις ότι δε στηρίζομαι σε προαίσθημα ή σε δηλώσεις του οποιοδήποτε, όπως με κατηγόρησες πριν, αλλά στα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων.

Δεν διεκδικώ δάφνες τιμής για τίποτα φίλε μου. Και ως εκ τούτου δε βιάζομαι και δεν έχω καμία πρεμούρα να βάλω ταμπέλες σε πράξεις για τις οποίες η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει εκφέρει γνώμη. Θέλεις σίγουρα να μιλήσουμε για την ποιότητα της δικαιοσύνης και για το πως έχει συμπεριφερθεί μέχρι στιγμής στον ειδικό φρουρό;

Αυτό που βλέπω είναι πως πάει για κουκούλωμα η όλη ιστορία. Ειδικά αφού μπλέχτηκε και ο γλοιώδης. Δε μπορώ να ξέρω τι έγινε πραγματικά, δεν ήμουν μπροστά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορώ να ελπίζω σε δίκαιη τιμωρία απ' τη Δικαιοσύνη που αθώωσε τον Μελίστα.

Δημοσ.
η δημοκρατικη εννοια του ασυλου οπως υπηρχε παλια.. πλεον ΔΕΝ υπαρχει.. οι πανεπιστημιακοι χωροι ειναι χωρις ελεγχο.. ο καθενας κανει οτι θελει και χρησιμοποιει τα μερη σαν ουδετερο εδαφος.. σε Γουδι/ζωγραφου βυρωνα η πανεπιστημιουπολη ειναι ο παραδεισος της ελευθερης διακινησης ναρκωτικων. πας αραζεις αγοραζεις πινεις φευγεις.. ληστευεις χτυπας και στα @@ σου γενικως.. στο πολυτεχνειο φτιαχναν τις μολωτωφ στα εργαστηρια της σχολης.. το ιδιο και στην ΑΣΟΕΕ.. βασεις.. ορμητηρια.. "ελβετιες" μεσα στην πολη.. ο παραδεισος των "παρακρατικων" για ποια δημοκρατια μου λετε τωρα και συνταγματικοτητα του ασυλου.. οι πρυτανικες αρχες τα παιρνουν απο κομματα γιαυτο και δεν λενε το ναι.. οτι ζημιες γινονται τις πληρωνουν τα μεγαλα κεφαλια απο πισω.. κατι σαν το indymedia που φιλοξενειται σε server του πανεπιστημιου.. χαχαχα

οταν λεω εγω οτι τα βλεπουν στην τηλεοραση.

Δημοσ.

Δεν διεκδικώ δάφνες τιμής για τίποτα φίλε μου. Και ως εκ τούτου δε βιάζομαι και δεν έχω καμία πρεμούρα να βάλω ταμπέλες σε πράξεις για τις οποίες η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει εκφέρει γνώμη.

Δεν χρειάζεται να διεκδικείς δάφνες τιμής, κατάλαβες νομίζω τι εννούσα.

Γράφοντας για χρόνια καθημερινά εδώ μέσα, έστω και πίσω από ένα nickname και ένα avatar, βγάζεις προς τα έξω μία προσωπικότητα η οποία καλώς ή κακώς πρέπει να σε ενδιαφέρει.

Θέλεις σίγουρα να μιλήσουμε για την ποιότητα της δικαιοσύνης και για το πως έχει συμπεριφερθεί μέχρι στιγμής στον ειδικό φρουρό;

Ναι αμέ.

Από περιέργεια, πραγματικά.

Και μετά να πούμε και για τα παραδείγματα που σου ανέφερα και παραπάνω.

:-)

Δημοσ.

που κολανε αυτοι με την εξεργεση του Δεκεμβρη? Πες μου. Ακομα δεν ξερουμε ποιοι ειναι και εσεις βγαλατε συμπερασμα , αναρχικοι που μικροι τα σπαγαν στις πορεεις και τωρα πηραν οπλα. Τα πιστευετε αυτα που λετε?

Καλά ρε συ, έβγαλα εγώ το συμπέρασμα πως οι χτεσινοί ήταν αναρχικοί που τα σπάγαν στις πορείες και βγάλαν όπλα;

Προσέχεις τι γράφω; Αναφέρθηκα σαν "collateral damage", ειρωνικά μάλιστα, στους πιθανούς "τρίτους" που μπορεί να έπαιρναν παραμάζωμα τα σκάγια του ΑΚ στο χτεσινό γεγονός.

Πουθενά δεν ανέφερα τίποτε για τις εγεξέρσεις του Δεκέμβρη.

Όσο για το ποιοί ήταν, οι κινήσεις τους και ειδικότερα η υποχώρησή τους δείχνουν πως δεν πρόκειται για αναρχικούς.

Τουλάχιστον όχι για δυο-τρείς που πρίν ένα μήνα πετάγαν molotov στο Σύνταγμα και ξαφνικά βρήκαν ένα παρατημένο ΑΚ.

Δημοσ.

Ενω εσυ με τα δικα σου...

Παντως εγω ηξερα την Ομονια σαν παραδεισο της ελευθερης διακινησης ναρκωτικων και οχι τα Πανεπιστημια.

Και δεν νομιζω οτι ειναι και χωρος ληστων αυτοι οι χωροι. Μια χαρα κυκλοφορουσα τα βραδια.

Επισης αυτο με τις μολωτοφ ειναι ηλιθιο και στανταρ το ειδες στην τηλεοραση, γιατι το ακουσα και εγω:P. Ακου εκει στα εργαστηρια του Πολυτεχνειου. Ναι ρε εχουν και τις ειδικες στολες :lol: 150px-Mad_scientist.svg.png

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 07 : 04 : 21-----

Καλά ρε συ, έβγαλα εγώ το συμπέρασμα πως οι χτεσινοί ήταν αναρχικοί που τα σπάγαν στις πορείες και βγάλαν όπλα;

Προσέχεις τι γράφω; Αναφέρθηκα σαν "collateral damage", ειρωνικά μάλιστα, στους πιθανούς "τρίτους" που μπορεί να έπαιρναν παραμάζωμα τα σκάγια του ΑΚ στο χτεσινό γεγονός.

Πουθενά δεν ανέφερα τίποτε για τις εγεξέρσεις του Δεκέμβρη.

Όσο για το ποιοί ήταν, οι κινήσεις τους και ειδικότερα η υποχώρησή τους δείχνουν πως δεν πρόκειται για αναρχικούς.

Τουλάχιστον όχι για δυο-τρείς που πρίν ένα μήνα πετάγαν molotov στο Σύνταγμα και ξαφνικά βρήκαν ένα παρατημένο ΑΚ.

τοτε συγνωμη.:o (γιατι και τον Δεκεμβρη μιλαγαμε για παραπλευρες απωλειες)

αν και ο luxx εχει μια ταση να το πιστευει αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...