akpe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Να αντιδρασουμε και να φωναζουμε σε ποιον και για ποιον λογο? Το να αντιδράς σε κάθε μορφή τρομοκρατίας σου φαίνεται παράλογο; Αν τυχόν χτές η σφαίρα που καρφώθηκε 100 μέτρα πιο κάτω από το σημείο είχε βρεί κάποιον περαστικό, θα σου φαινόταν εξίσου παράλογη η οποιασδήποτε μορφής αντίδραση; Ναι μεν ο κάθε τρομοκράτης (μπορεί να) έχει ως στόχο την αστυνομία και γενικότερα κάθε είδους εξουσία, μην ξεχνάς όμως πως ανάμεσα σε αυτούς βρισκόμαστε εμείς ως πολίτες. Και επειδή η κάθε οργάνωση δεν φημίζεται για το μέτρο και την ψυχραιμία που την διέπει, είναι θέμα χρόνου αν συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα να κινδυνέψουν πολίτες. Ήδη χτές ο τρόπος με τον οποίον κινήθηκαν και έδρασαν έκραζε εν ψυχρώ χτύπημα, guerrilla warfare χωρίς κανένα σχεδιασμό και βέβαια χωρίς να τους ενδιαφέρει αν και πόσους περαστικούς πάρουν στο κεφάλι τους. Collateral damage σου λέει μετά...
rikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ρε μαγκες. Το μαμησατε το θεμα. Παρακαλω τους αρμοδιους να σβησουν ολα τα ηλιθια ποστ τα οποια ειναι εκτος τοπου και χρονου. Δε σεβεστε τιποτα τελικα ορισμενοι.. Δεν υπαρχει Δημοκρατια; Εγω το αντιθετο θα ελεγα. Υπαρχει και μαλιστα παρα πολυ.. Το καπνισμα δε βλαπει. Η πολλη Δημοκρατια βλαπει.. Εκει καταντησαμε. Να χαρώ την δημοκρατία σου, σβήστε όλα τα post που είναι αντίθετα στην άποψή σου
random Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 κακοποιός; ποιος σου δίνει το δικαίωμα να τον λες έτσι; για μαχητής της ελευθερίας μου φάνηκε, επαναστάτης, αντιεξουσιαστής, εξοκοινοβουλευτικός [αριστεροδεξιοκεντρώος -κάτι], αμφισβητίας, αντικαθεστωτικός, ή στη χειρότερη να τον πούμε μεχρι αντιστασιακό δημοκράτη (αφου σημερα δεν εχουμε δημοκρατία αλλα χούντα, αυτοι που το πολεμάνε, μαλλον για δημοκράτες πάνε). Να μην ξεχάσω να του κόψω και μια σύνταξη απο τις εισφορές μου. Αααααααλλο πράμα να πυροβολειται αστυνομικός, άλλοοοοοοο μαθητής, άααααλλο τσιγγάνος απο τα Λιόσια, άλλλλλλλο Αλβανός λαθρομετανάστης, και άλλο ο Αξαρλιάν. Ο πρώτος ήξερε που μπλέκει, (άλλωστε σε εμφύλιο βρισκόμαστε, λογικό ειναι να σε φάνε οι συμμορίτες), ενω οι υπόλοιποι πήγαν άδικα και αντιδρούμε σφόδρα καθε φορά που έχουμε τέτοιο θύμα. Τα Μέσα τους έβγαλαν στο δρόμο, γιατι το παιδάκι θα μπορούσε κάλιστα να έχει επώνυμο Χ''νικολάου, Ευαγγελάτος, Μπόμπολας, Παπαδόπουλος ή Μητσόπουλος. Ηταν ένας απο μας. Παιδί του διπλανού θρανίου, πόρτας (ή έστω βίλας). και εγινε 'ιν' η λεξη μπάτσος. πιο συχνα την ακους στα ΑΒ Κηφισιάς, παρα στη Δραπετσωνα
anterovgaltis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τελοσπαντων, εμενα μου αρεσουν αυτοι που λενε "γιατι δεν κανουν τωρα πορειες?". μαμακιουλες. Κανεις δεν απολογειται σε κανεναν για το αν θα κανει πορεια, αν θα φωναξει, γιατι θα φωναξει, πότε κτλ. Οποιος θελει βγαινει στο δρομο για τον οποιοδηποτε λογο. Δεν θα δωσει λογαριασμο σε κανεναν ουτε εδω ουτε πουθενα. Αυτο ειναι το καλο της "υπερβολικης δημοκρατιας".
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Το να αντιδράς σε κάθε μορφή τρομοκρατίας σου φαίνεται παράλογο; Αν τυχόν χτές η σφαίρα που καρφώθηκε 100 μέτρα πιο κάτω από το σημείο είχε βρεί κάποιον περαστικό, θα σου φαινόταν εξίσου παράλογη η οποιασδήποτε μορφής αντίδραση; Ναι μεν ο κάθε τρομοκράτης (μπορεί να) έχει ως στόχο την αστυνομία και γενικότερα κάθε είδους εξουσία, μην ξεχνάς όμως πως ανάμεσα σε αυτούς βρισκόμαστε εμείς ως πολίτες. Και επειδή η κάθε οργάνωση δεν φημίζεται για το μέτρο και την ψυχραιμία που την διέπει, είναι θέμα χρόνου αν συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα να κινδυνέψουν πολίτες. Ήδη χτές ο τρόπος με τον οποίον κινήθηκαν και έδρασαν έκραζε εν ψυχρώ χτύπημα, guerrilla warfare χωρίς κανένα σχεδιασμό και βέβαια χωρίς να τους ενδιαφέρει αν και πόσους περαστικούς πάρουν στο κεφάλι τους. Δεν διαφωνω με τα πανω. Το παραλογο ειναι που ζητατε τα ρεστα, αν οχι εσυ οι υπολοιποι, απο αυτους που αντιδρουσανε, με τον τροπο του ο καθενας, τον Δεκεμβρη οτι και καλα γιατι δεν αντιδρουνε και τωρα? Και εγω επισημανα την διαφορα. Γιατι υπαρχει διαφορα ανεξαρτηατα αν συνεχιζουν καποιοι να μην την βλεπουν. (ναι ρε random αυτη ειναι δουλεια του αστυνομικου τι να κανουμε). Collateral damage σου λέει μετά... που κολανε αυτοι με την εξεργεση του Δεκεμβρη? Πες μου. Ακομα δεν ξερουμε ποιοι ειναι και εσεις βγαλατε συμπερασμα , αναρχικοι που μικροι τα σπαγαν στις πορεεις και τωρα πηραν οπλα. Τα πιστευετε αυτα που λετε?
mistral Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν και δεν τολμάω να ρωτήσω αλλά με τρώει.Τι διαφορές έχει ο τωρινός με τους άλλους πυροβολισμούς; Έτσι να δώ τις απόψεις σας. Καμμία! Δολοφόνοι όλοι! Και ο πριν και ετούτοι και οι όποιοι επόμενοι.
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 που κολανε αυτοι με την εξεργεση του Δεκεμβρη? Με την ποια; Μήπως θέλετε και μνημείο και πορεία κάθε χρόνου για να θυμόμαστε τα καμώματα μερικών μερικών;
mistral Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γιατι υπαρχει διαφορα ανεξαρτηατα αν συνεχιζουν καποιοι να μην την βλεπουν. (ναι ρε random αυτη ειναι δουλεια του αστυνομικου τι να κανουμε). Ποιά ακριβώς είναι η δουλειά του αστυνομικού; Να κάθεται να τον γαζώνουν χωρίς να γαζώνει και αυτός; Γιατί ΑΝ ο ετοιμοθάνατος είχε προλάβει και είχε γαζώσει όσους τον γάζωσαν σήμερα πάλι θα καίγονταν η Αθήνα και θα μας πρήζατε τ@@ (αυτιά) με το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι». Η δουλειά του αστυνομικού μεγάλε μου δεν είναι να κάνει τον στόχο σκοποβολής! Μόνο στην Ελλάδα η κοινωνία έχει αποδεχτεί και θάλεγα έχει επιβάλει έναν τέτοιο ρόλο στην αστυνομία. Σκέφτεσαι να είχε γίνει κάτι τέτοιο στις ΗΠΑ ή στην Γερμανία ή στην Αγγλία π.χ.; Αυτοί που πυροβόλησαν θα ήταν ήδη στο χώμα και κανένας πολίτης δεν θάλεγε κουβέντα υπέρ τους! Γιατί αυτές οι «διαφοροποιήσεις» ανάμεσα σε 15χρονους και 20χρονους νεκρούς προσωπικά με ενοχλούν αφάνταστα. Εϊναι υποκρισία στην καλύτερη περίπτωση. Δεν υπάρχει καμμία διαφορά για κανέναν δολοφόνο Είτε φοράει στολή είτε δεν φοράει. Και δεν υπάρχει καμμία διαφορά για καμμία απόπειρα δολοφονίας ή δολοφονία ένστολου ή μή πολίτη Τα υπόλοιπα αν δεν είναι επιδοκιμασία μιας δολοφονίας είναι σίγουρα ανοχή Και ανοχή σε μια απόπειρα δολοφονίας ή σε δολοφονία ένστολου ή μή πολίτη είναι συνενοχή!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 βαριεμαι να ξαναλεω τα ιδια πραγματα. Δεν θελετε να καταλαβετε την διαφορα μην σωσετε. Δεν σου αρεσει η Ελλαδα mistral, φυγε οπως λενε και καποιοι αλλοι. Τρεχα στην "δημοκρατικοτατη" Αμερικη Μην μας ζαλιζετε τα @@ρια με την ιδια καραμελα, εδω ειναι η σωστη χρηση της εκφρασης. Για σενα ειναι το ιδιο μια πετρα σε εναν αστυνομικο και μια σφαιρα, ετσι? Μετα λετε οτι εμεις τα ισοπεδωνουμε ολα.
mistral Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 βαριεμαι να ξαναλεω τα ιδια πραγματα. Δεν θελετε να καταλαβετε την διαφορα μην σωσετε. Δεν σου αρεσει η Ελλαδα mistral, φυγε οπως λενε και καποιοι αλλοι. Τρεχα στην "δημοκρατικοτατη" Αμερικη Μην μας ζαλιζετε τα @@ρια με την ιδια καραμελα, εδω ειναι η σωστη χρηση της εκφρασης.Για σενα ειναι το ιδιο μια πετρα σε εναν αστυνομικο και μια σφαιρα, ετσι? Μετα λετε οτι εμεις τα ισοπεδωνουμε ολα. Εγώ μεγάλε μου δεν πρόκειται να φύγω απ την Ελλάδα. Απλώς θα είμαι εδώ για να τα χώνω στους κατ' «επιλογήν κοινωνικά ευαισθητοποιημένους» πολίτες Ή είσαι υπέρ της βίας ή είσαι κατά της βίας. Αν είσαι υπέρ της βίας τότε δεν μπορείς να κατηγορείς κανέναν ένστολο ή μή όταν σκοτώνει Αν είσαι κατά της βίας τότε «στήνεις στον τοίχο» και καταδικάζεις απερίφραστα κάθε δολοφονία και κάθε δολοφόνο! Τέλος! Δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση ή δρόμος ή επιλογή Ή είσαι υπέρ της βίας ή είσαι κατά. Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ είμαι κατά της βίας απ όπου δήποτε και απ όποιονδήποτε και αν προέρχεται Είτε είναι αστυνομικη βία είτε κρατική βία είτε αναρχική βία είτε τρομοκρατική βία Εσύ τι είσαι; Υπέρ των δολοφονίών ή κατά; Αποφάσισε! Εκ περιτροπής και κατά πως συμφέρει την ιδεολογία σου υπέρ ή κατά της βίας δεν γίνεται!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειναι ολα μαυρο-ασπρο φιλε. Με αυτην την λογικη να κατακρινουνε και την Γαλλικη Επανσταση, και ποιαδηποτε αλλη επανασταση. Τωρα, σαφως και κατακρινω τον πυροβολισμο του 21χρονου αστυνομικου, αλλα δεν θα βγω να το φωναξω γιατι τα εχει αυτα η δουλεια των αστυνομικων. Η δολοφονια του Αλεξη ειναι αλλο πραγμα. Εχουν διαφορα, την βλεπεις?
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Έχεις στα χέρια σου καταδικαστική απόφαση; Διότι αν έχεις ίχνους γνώσης της ελληνικής γλώσσας θα ήξερες ότι η οποιαδήποτε μορφή ανθρωποκτονίας δε συνεπάγεται και δολοφονία. Μέχρι λοιπόν να αποφασίσει το δικαστήριο για την ύπαρξη πρόθεσης ή δόλου και αν όντως υπάρχει σεβασμός στην ελληνική δικαιοσύνη και βούληση να την αφήσουμε να κάνει το έργο της, ο θάνατος του πιτσιρικά είναι ... θάνατος.
mistral Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειναι ολα μαυρο-ασπρο φιλε. Με αυτην την λογικη να κατακρινουνε και την Γαλλικη Επανσταση, και ποιαδηποτε αλλη επανασταση. Τι δουλειά έχει η Γαλλική επανάσταση με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 20χρονου αστυνομικού; Μήπως οι δολοφόνοι είναι κοινωνικοί επαναστάτες; Και αν είναι που είναι το πρόσωπό τους; Εγώ ξέρω πως όποιος κάνει επανάσταση δείχνει το πρόσωπό του δεν κρύβεται Τσέ, Μπακούνιν, Προπότκιν και δεν συμμαζεύεται όλοι είχαν πρόσωπο Μην μπερδεύουμε τώρα ..... συννενοηθήκαμε Τωρα, σαφως και κατακρινω τον πυροβολισμο του 21χρονου αστυνομικου, Χαίρομαι γι αυτό αλλα δεν θα βγω να το φωναξω γιατι τα εχει αυτα η δουλεια των αστυνομικων. Η δολοφονια του Αλεξη ειναι αλλο πραγμα.Εχουν διαφορα, την βλεπεις? Γι αυτό όμως δεν χαίρομαι αλλά λυπάμαι Όταν η κοινωνία σαν κοινωνία ανέχεται ή διαφοροποιεί τους νεκρούς (εύχομαι ο αστυνομικός να ζήσει και να είμαι εγώ λάθος στις συγκρίσεις μου) τότε σφάλλει και σαν κοινωνία δημιουργεί ή ανέχεται την συνέχιση τέτοιων θλιβερών φαινομένων. Αν πεθάνει ο αστυνομικός (το απεύχομαι βέβαια) σαν νεκρός ποιά διαφορά θάχει του απ τον νεκρό Αλέξη; Καμμία! Εκτός και τα 5 χρόνια διαφοράς είναι για σένα μεγάλη διαφορά Δεν βλέπω καμμία διαφορά ανάμεσα σε δολοφονίες και δολοφόνους. Απολύτως καμμία! Και η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει όπως και στην περίπτωση του Αλέξη. Αυτή θα ήταν για μένα μια υγιής συνολική κοινωνική αντίδραση κατά της βίας. Μια κοινωνία που αντιδρά στην μία περίπτωση αλλά δεν αντιδρά στην δεύτερη πάσχει Και όχι μόνον πάσχει αλλά δεν θέλει να γίνει και υγιής. Θεωρεί την ασθένειά της υγεία.
ifrit Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, οι σφαίρες τις 6ης Δεκέμβρη και της 5ης Γενάρη είχαν κοινό στόχο, την ανθρώπινη ζωή. Κανείς δε μπορεί να πει πως η ζωή του 15χρονου μαθητή είχε μεγαλύτερη αξία απ' αυτή του 21χρονου αστυνομικού, δεν έχει το δικαίωμα. Έχουν την ίδια ακριβώς αξία. Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να καταλάβετε τον λόγος που δεν υπάρχουν ανάλογες κινητοποιήσεις με αυτές του Δεκέμβρη. Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν χθες, αποκτήθηκαν με παράνομα μέσα. Το όπλο που σκότωσε τον 15χρονο μαθητή, δόθηκε απ' το κράτος στον ράμπο ;Ρ Και δεν ήταν αδυναμία χειρισμού όπως διάβασα πιο πάνω, έλεος, δολοφονία ήταν, μη γίνουμε σαν τον Κούγια τον Βάρβαρο και εμείς εδώ μέσα. Όσο για τα μικρομάγαζα του κοσμάκη που κλαίτε κι εσείς για τις φθορές που προκλήθηκαν σε αυτά, μήπως καίγονται από όχι-και-τόσο-αγνώστους, εν μέσω έμμισθης άστολης αποστολής, για να τρομοκρατηθούν οι πληγέντες και να ξαναψηφίσουν τα αφεντικά των "αναρχικών" (χαχαχαχα) που τους έκαψαν τα μαγαζιά; Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Και ας μιλήσουμε και λίγο με εικόνες: Δεν χρειάζεται να τους πιάσουν την ώρα των "επεισοδίων". Μπορούν την επομένη όταν πίνουνε μαζί καφέ. και μερικά βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=JWUEKHCPxuU http://www.youtube.com/watch?v=bsD3mBTQBKk&feature=related
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Έχεις στα χέρια σου καταδικαστική απόφαση; Διότι αν έχεις ίχνους γνώσης της ελληνικής γλώσσας θα ήξερες ότι η οποιαδήποτε μορφή ανθρωποκτονίας δε συνεπάγεται και δολοφονία. Μέχρι λοιπόν να αποφασίσει το δικαστήριο για την ύπαρξη πρόθεσης ή δόλου και αν όντως υπάρχει σεβασμός στην ελληνική δικαιοσύνη και βούληση να την αφήσουμε να κάνει το έργο της, ο θάνατος του πιτσιρικά είναι ... θάνατος. Αστο φιλε καλυτερα να ασχολεισαι μονο με τον Παναθηναικο. Τοτε γιατι ο τραυματισμος του αστυνομικου ειναι αποπειρα δολοφονιας και οχι απλα.....τραυματισμος? Mistral το ιδιο ειναι να σκοτωνεται ενα παιδι απο στυνομικο, που τον εχει διορισει καποιος, απο την αποπειρα δολοφονιας ενος παιδιου απο τρομοκρατες. Το ιδιο ειναι να πεθαινει ενα παιδι, που ειναι μερος της δουλειας του οι κινδυνοι, με το παιδι που απλα βγηκε εξω Σαββατο βραδυ. Καποιοι αλλοι ειναι οι υποκριτες, η απλα χαζοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.