Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ισομα ολα που λενε και στην πιατσα

τωρα μηδενισες τα παντα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

1.πετα την τηλεοραση

2.κοιτα διπλα σου (με την ευρητερη εννοια)

3.ανοιξε κανα βιβλιο

4.αυτα που πιστευεις βαλτα απεναντι σου και προσπαθησαι να τα σκοτωσεις

αμα δεν τα καταφερεις κρατα τα καλα ειναι

5.ελα να ξανα ποσταρεις

1.ανοιξε το word

2.κανε αντιγραφη τις συμβουλες σου

3.διορθωσε τα ορθογραφικα

4.ελα να ξαναποσταρεις συμβουλες

ps:δεν εχω τιποτα με ενα δυο ορθογραφικα που ολοι κανουμε αλλα να δινεις συμβουλες με στυλακι ξερολα και να τις γραφεις και ανορθογραφα δε λεει:-)

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
as you wish

και επιδη απο εκθεση βλεπω τα πας καλα για πες μου μια χωρα που γινονται τα καραγκιοζιλικια greek-type (ΑΣΥΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ... ΠΡΑΣΥΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ...)και αντιμετωπιζονται οπως στη χωρα μας

θελω μονο 1 οχι 2

παντως σοβαρες χωρες (πχ γερμανια αμερικα βρετανια ρωσια κινα ) αντιμετωπιζουν τα προβλημματα αυτου του τυπου με περισοτερο κρατος (κρατος = κραταιος = ισχυρος λεω τωρα..)

επισης

1 δεν ειπα το κρατος να αντιμετωπισει τους πολιτες ως εν δυναμει ενοχους

απορω που το ειδες

αντιθετα ειπα οτι ο πολιτης πρεπει να επιδιωκει τον ελεγχο γιατι ετσι κερδιζει μακροπροθεσμα ενω δε χανει τιποτα (αα καποιοι θα πουν χανουν την αξιπρεπεια τους ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην αξιοπρεπεια το ριχνουν παντα τα αντιδραστικα στοιχεια και οσοι εχουν λερωμενοι φωλιστα )

2.δεν δικαιολογισα την αστυνομικη βια (που το δες αυτο ??)

μου δινεις ομως την ευκαιρια να πω οτι προσαγωγες με το γαντι δε γινονται

ΠΧ αμερικα

δε σταματας σε σημα αστυνομιας => κατι τρεχει =>δικαιομα αστυνομικου μεχρι και να χρησιμοποιησει το οπλο

παμε ελλαντα

δε σταματας σε σημα => κατι τρεχει στα γυφτικα

παει να σε συλαβει .... μην τον τραβαται θα σκιστει το ζιβαγκο..

ΟΛΑ αυτα αποθρασηνουν τους κατεργαραιους

και τι κανουμε αυξανουμε την αστυνομια ευνουχισμενη ομως οπως ειναι παλλη δεν φτανουν οποτε ... παρε και αλλους(ποιος τους πληρωνει ομως ..ΕΜΕΙΣ ... μετα ομως διαμαρτηρωμαστε γιατι πληρωνουμε πολλους φορους)

πανω σε ενα τετοιο παραλογο μοντελο ειναι χτισμενη ολοι η ελλαδα

(αλλο κουλο ΑΣΥΛΟ λενε και μαλιστα πολλες φορες το .. στρογγιλευουμε το βαπτιζουμε ασυλο ιδεων ΕΡΩΤΗΣΗ δημοκρατια δεν εχουμε ? δημοκρατια δε σημενει πιστευω σε οτι θελω και μπορω και το δηλωνω ??τι νοημα εχει αραγε?? για να μη σε αφησε με την απορια ας κανουμε ενα μαθημα ιστοριας το ασυλο προεμφανιστικε σαν ασυλο ιδεων οταν δεν υπηρχε ακομα δημοκρατια στην ευρωπη και καποιοι ανθρωποι διωκονταν για τις ιδεες τους σημερα ειναι ακαιρο μηπως εχουμε ιερ εξεταση ακομα και αμα πω οτι η γη γυριζει θα με καψουν??? )

3.καπου στο τελος αναφερεις για μορφωμενους ευγενικους καλοχτενισμενους αστνομικους

προφανως απο ιστορια δεν τα παμε το ιδιο καλα με την εκθεση θα μου επιτρεψεις να παρατηρησω

και το παραδειγματακι μας (γιατι επι του πρακταιου κρινονται ολα ε?)

ΒΠΠ η γαλλια κατερευσαι σε 1 μηνα το ΓΙΑΤΙ??

οι ΠΟΥΡΚΟΥΑΔΕΣ και το κινημα των πουρκουα(=γιατι) το συζητουσαν πολυ

ριξε μια ματια

και επιδη οι αστυνομια κανει τη βρωμικη δουλεια η μαλλον καλειται να την καθαρισει δεν μπορω τουλαχιστον εγω να (ρωταω γιατι ετσι γιατι αλλιως δε μου το επιτρεπω)

4. μου βαλες ταμπελα φανατικος

οκ βαλε οτι ταμπελα θες

αληθεια σε σενα τι ταμπελα βαζεις

ps πριν παμε να γραψουμε σε κανα κοινωνικο φορουμ καλο ειναι να εχουμε ανοιξει και ενα βιβλιο γιατι αλλιως μονο εκθεσεις ιδεων τυπου λυκειου μπορουμε να ποσταρουμε

+1000 θελω να πω αλλα τοσα αλλα δεν εχω τη διαθεση αυτη τη στιγμη να γράφω εκθέσεις που ξερω οτι λιγοι δε θα τη δουν επιφανιακα και δε θα βαζουν ταμπελες.

το μόνο που θα πω και όποιος θέλει ας το σκευτει λιγο παραπέρα είναι ότι

για όλα φταίμε εμείς και οι γονείς μας κανείς άλλος για το τι γίνεται σε αυτή τη χωρα.

οι γονείς μας που δε μας δώσανε τη παιδεία, κατεξακολουθηση τα σχολεία μας που δε μας μάθανε ποτέ πως να αντιδρούμε πολιτισμένα που δε μας έμαθε κανείς τα όρια μας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ υποχρεώσεις μας , που δε μας μάθανε να ζούμε με αξιοπρεπια (παράδειγμα: οταν δέχεσαι να σε κάνει "ρεζιλι" ο κάθε δάσκαλος αντι να παρεις οριαια γτ δε σου μάθανε ποτέ καλύτερα αποβολή γτ εφτεξες παρά να σε κάνει ρεζίλι κάποιος για να ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ). ολα αυτα και ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ μεγαλωνοντας περνάνε στο dna της κοινωνιας που φυσικα αποτελείται απο εμας

φταιμε και εμείς που πληρώνουμε φόρους και τα δεχομαστε ΟΛΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΎΡΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕ ΛΕΩ να βγούμε στους δρόμους η να μη πληρώνουμε υπάρχουν πολλοί τρόποι ανιδρασης.

το βασικό όμως είναι άλλο.. τα παιδιά βγήκαν στο δρόμο και φωνάζουν όπως ΚΑΠΟΤΕ βγήκαμε και εμείς και το παράπονο ήταν γτ δε μας δίνουν σημασία γτ μας θεωρούσαν μικρούς και τι ξεραμε εμείς αραγε?

κανουμε τα ιδια ..

ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ας ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ "ΠΑΙΔΙ" ΓΤ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΑΘΩΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΥΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 16 ΧΡΟΝΑ ΕΛΕΟΣ.ΞΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙς ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ 16 ΣΑΣ?

ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΑΣ.

και μετά το παραλήρημα (που να μην βαριομουν τις εκθέσεις.. αν και έχω άπειρα να γράψω) θέλω απλά να ξανά επαναλάβω ότι για ότι ΓΙΝΕΤΕ για τους ΚΑΚΟΥΣ/ΚΑΛΟΥΣ αστυνομικούς ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ / ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ με της πέτρες και τις μολοτοφ, φταίμε εμείς και να μη ψάχνουμε ούτε ευθύνες στα κώματα ουτε στα κανάλια ούτε πουθενά και να βγάζουμε την ουρά μας από έξω

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

ΥΓ τα κεφαλαια τα βαλα για εμφαση , δεν φωναζω

Δημοσ.
ισομα ολα που λενε και στην πιατσα

τωρα μηδενισες τα παντα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

1.πετα την τηλεοραση

2.κοιτα διπλα σου (με την ευρητερη εννοια)

3.ανοιξε κανα βιβλιο

4.αυτα που πιστευεις βαλτα απεναντι σου και προσπαθησαι να τα σκοτωσεις

αμα δεν τα καταφερεις κρατα τα καλα ειναι

5.ελα να ξανα ποσταρεις

εκτός από το να λες εξυπνάδες κάνεις τίποτα άλλο?

εγω συμβουλές δε δίνω , πάντως θα σου έλεγα να είσαι λιγότερο απόλυτος

Δημοσ.
1.ανοιξε το word

2.κανε αντιγραφη τις συμβουλες σου

3.διορθωσε τα ορθογραφικα

4.ελα να ξαναποσταρεις συμβουλες

ps:δεν εχω τιποτα με ενα δυο ορθογραφικα που ολοι κανουμε αλλα να δινεις συμβουλες με στυλακι ξερολα και να τις γραφεις και ανορθογραφα δε λεει:-)

σιγουρα

στυλακι εχω οταν εχουν μαζι μου

επισης οταν γραφεις σε υπολογιστη δε νομιζω οτι κοιτας και ορθογραφια (εγω τουλαχιστον οχι) => ιδιες λεξεις με διαφορετικη γραφη πολλες φορες => ανορθογραφια

αλλα και παλλη μπορω αν θες να δηλωσω οτι δεν ξερω ορθογραφια η ακομα και αναγνωση

για το διακυδευμα ομως.. δε ποσταρες

οπως και να εχει σε ενα φορουμ δεν ειναι ιδιαιταρα δυσκολο να ποσταρεις ορθογραφιμενα την λυση την εδωσες μονος:-):-)

αλλα ειναι περα απο τους σκοπους

1.να ποσταρω ορθωγραφιμμενα (καποια λαθη θα φυγουν)

2.να αποδειξω οτι ξερω να γραφω ωστα

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 01 : 01 : 47-----

εκτός από το να λες εξυπνάδες κάνεις τίποτα άλλο?

εγω συμβουλές δε δίνω , πάντως θα σου έλεγα να είσαι λιγότερο απόλυτος

λοιπον βασικη αρχη

ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ

οποτε καθε post τυγχανει και αναλογης απαντησης

σε ποστ 50 γραμμων για ενα κοινωνικο θεμα με παραπομες σε ιστορια και στο παρων πλαισιο αλλων χωρων απαντας με δυο γραμμες οπως παραπανω

τωρα θα φταιω αν σε παραπεμψω παλι στο προηγουμενο quote που εκανες

Δημοσ.
Αρκεί να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα ως προς το τι εννοούμε με το "αβαταρ" και τι με το "σιγκνατσιουρ" :devil:

ξερω την διαφορα.:P

ο mambra δεν την ξερει αλλα καταλαβα οτι εννοει το αστερι στο signature μου και οχι τους Job for a Cowboy που εχω σαν avatar.:devil:

Δημοσ.
Ωραία πάντως τα λέει εδώ ο Τριανταφυλλόπουλος...http://www.zougla.gr/news.php?id=18999

Το καημένο το κροκοδειλάκι ο 30rose στοχοποιήθηκε.

Ο γλοιώδης. Άλλη μια φορά εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις. Ούτε πολιτικός να ήταν. Ο ρομπέν.

Wholesale_25pcs_Terry_Cloth_Bath_Robe.jpg

Δημοσ.

Ρε μαγκες. Το μαμησατε το θεμα. Παρακαλω τους αρμοδιους να σβησουν ολα τα ηλιθια ποστ τα οποια ειναι εκτος τοπου και χρονου. Δε σεβεστε τιποτα τελικα ορισμενοι..

Δεν υπαρχει Δημοκρατια; Εγω το αντιθετο θα ελεγα. Υπαρχει και μαλιστα παρα πολυ.. Το καπνισμα δε βλαπει. Η πολλη Δημοκρατια βλαπει.. Εκει καταντησαμε.

Οσο για τα αλεξισφαιρα. Ακομα και να φορουσε, δε θα σωζοταν. Αντιθετως μπορει και τα πραματα να ηταν πιο σοβαρα, αφου δε θα εβαζε τα κινητα του εκει που τα ειχε. Για καλασνικοφ μιλαμε, οχι για πιστολακι. Το διαμετρημα της σφαιρας ειναι τεραστιο. Μονο αλεξισφαιρα στρατιωτικου τυπου μπορου να αντιμετωπισουν τετοιες σφαιρες, τα οποια ζυγιζουν το λιγοτερο 6 κιλα.

Και οσο για αυτο που λενε για το ασυλο. Δε καταλαβα δλδ. Αυτη η τρομοκρατικη οργανωση τι ειναι; Αναρχια δεν ειναι και αυτα; Που πριν 10 χρονια πετουσαν πετρες και μολοτοφ και κρυβονταν στο πολυτεχνειο και τωρα πηραν οπλα. Επισης τυχαιο που και οι δυο επιθεσεις που εγιναν ηταν διπλα σε πολυτεχνεια; ( Γουδι και εξαρχεια. )

Δημοσ.

Ναι θυμαμαι περσι στην καταληψη στο Πολυτεχνειο που οι μεγαλοι δεν μας διναν να παιξουμε με τα ΑΚ-47 αλλα μονο με κατι μολοτοφ. Αλλα που θα παει θα μεγαλωσω και εγω.

Δημοσ.
Ρε μαγκες. Το μαμησατε το θεμα. Παρακαλω τους αρμοδιους να σβησουν ολα τα ηλιθια ποστ τα οποια ειναι εκτος τοπου και χρονου. Δε σεβεστε τιποτα τελικα ορισμενοι..

Δεν υπαρχει Δημοκρατια; Εγω το αντιθετο θα ελεγα. Υπαρχει και μαλιστα παρα πολυ.. Το καπνισμα δε βλαπει. Η πολλη Δημοκρατια βλαπει.. Εκει καταντησαμε.

Οσο για τα αλεξισφαιρα. Ακομα και να φορουσε, δε θα σωζοταν. Αντιθετως μπορει και τα πραματα να ηταν πιο σοβαρα, αφου δε θα εβαζε τα κινητα του εκει που τα ειχε. Για καλασνικοφ μιλαμε, οχι για πιστολακι. Το διαμετρημα της σφαιρας ειναι τεραστιο. Μονο αλεξισφαιρα στρατιωτικου τυπου μπορου να αντιμετωπισουν τετοιες σφαιρες, τα οποια ζυγιζουν το λιγοτερο 6 κιλα.

Και οσο για αυτο που λενε για το ασυλο. Δε καταλαβα δλδ. Αυτη η τρομοκρατικη οργανωση τι ειναι; Αναρχια δεν ειναι και αυτα; Που πριν 10 χρονια πετουσαν πετρες και μολοτοφ και κρυβονταν στο πολυτεχνειο και τωρα πηραν οπλα. Επισης τυχαιο που και οι δυο επιθεσεις που εγιναν ηταν διπλα σε πολυτεχνεια; ( Γουδι και εξαρχεια. )

αλλο ενα ποστ σε αυτο τονο και κεδιζεις μια ταμπελα με μεγαλα (κοκκινα-κιτρινα) γραμματα που λεει φασιστας

εμενα μου την δωσαν πριν απο λιγο

Δημοσ.
Η αστυνομια συνεπαγεται εξουσια και αρα απαιτει ατομα ικανα, μορφωμενα, εκπαιδευμενα για τη σωστη διαχειρηση της. Φαινομενα καταχρησης της δυναμης της αστυνομιας τα οποια βιωνουμε, επιβεβαιωνουν οτι στην σημερινη ελ.ας. υπαρχει ελλειψη τετοιων ατομων.

Ενας ικανός, μορφωμένος, και εκπαιδευμένος για τη σωστη διαχειρηση της εξουσίας, θα έπρεπε, κατ' εμέ :

να προσπαθήσει πριν απ όλα να κάνει δική του δουλειά,

αλλα αν δεν το καταφέρει, να ψαχνει δουλειά σε περιβάλλον που αμοίβεσαι/κρίνεσαι όχι απο το ποιόν έχεις φίλο ή πόσο δεν ενοχλείς, αλλα απο την ικανότητα και την εργατηκότητα (δηλαδή όχι στο δημόσιο),

και να ζητάει μινιμουμ πρώτο μισθό 3 σημερινά χιλιάρικα.

δηλ, δεν υπάρχει περίπτωση ενα κράτος, όχι η Ελλάδα αλλα κανένα, να δελεάσει άτομα με αυτα τα χαρακτηριστικά να γίνουν

σερίφηδες :lol: album_picm.php?pic_id=1178&sort_method=pic_time&sort_order=DESC

Όταν δεν τιμωρούνται οι αστυνομικοί που κάνουν κατάχρηση εξουσίας, δεν έχει σχέση αν ειναι, ή πόσο είναι, ανίκανοι ή αμόρφωτοι. Ειναι, 1ον θεμα συντεχνιακής αντίληψης ("συναδελφική αλλυλεγύη" κι ετσι), που οι συναδελφόι τους δεν καταθέτουν εναντίον τους ή ψευδομαρτυρούν, αλλα αυτό παρατηρήται σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, δεν ειναι εφεύρεση των αστυνομικών, τα ίδια κάνουν ικανότατοι και υπερμορφωμένοι ιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, καθηγητές, κλπ. 2ον, τις τελικες δικαστικές αποφάσεις (αθώωσης ή ποινή-χάδι) τις υπογράφουν δικαστικοί, όχι αστυνομικοί, αν το εχεις ακουστά.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η αναρχία με την τρομοκρατία δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Και θα ήταν λίγο περίεργο να έσκαγε μύτη στο πολυτεχνείο τύπος με καλάσνικοφ ζωσμένος με φυσεκλίκια και χειρομπομπίδες.

Δημοσ.
Τι σχέση έχει η αναρχία με την τρομοκρατία δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Και θα ήταν λίγο περίεργο να έσκαγε μύτη στο πολυτεχνείο τύπος με καλάσνικοφ ζωσμένος με φυσεκλίκια και χειρομπομπίδες.

Ελα μου ντε.

Τελοσπαντων, εμενα μου αρεσουν αυτοι που λενε "γιατι δεν κανουν τωρα πορειες?". Γιατι να κανουμε ρε παιδια? Ο αστυνομικος εκανε την δουλεια του, και η δουλεια του ειναι να μας προστατευει απο τους κακοποιους, και ενας κακοποιος τον πυροβολησε. Γιατι να κανουμε εμεις πορεια? Καναμε-κανατε οταν χτυπηθηκαν στα Ζωνιανα αστυνομικοι? Οχι. Καναμε ποτε? Οχι ,τωρα γιατι να κανουμε? Τι αλλαξε? Να αντιδρασουμε και να φωναζουμε σε ποιον και για ποιον λογο?

Και δεν εχει καμια σχεση ο μπατσος-δολοφονος του Αλεξη με τους 2 τυπους με τα οπλα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Ο ενας ειναι διορισμενος απο το κρατος και θα επρεπε να γινοταν τακτικα ελεγχος αν επρεπε να κουβαλαει οπλο (ασε που η δουλεια του ειναι να μας προστατευει) και για τους αλλους 2 δεν χρειαζεται να σχολιασω, εκτος αν πρεπει να περνανε και οι τρομοκρατες απο ελεγχο. Την καταλαβαινετε την διαφορα? Επισης, το παληκαρι που πυροβολησαν ηθελε να γινει αστυνομικος. Ηξερε δηλαδη τι κυνδυνοι υπαρχουν , ποσο μαλλον στα ΜΑΤ. Απο την αλλη ο Αλεξης ηταν ενα απλο 16χρονο παιδι και το να πεθανει απο σφαιρα μπατσου ηταν το τελευταιο που θα περιμενε κανεις. Νομιζω οτι και εδω υπαρχει μια τεραστια διαφορα. ετσι? (δεν προσπαθω να μειωσω τον Διονυση, ετσι δεν λεγεται?:rolleyes:, αλλα οσο να'ναι αλο πραμα να πυροβολειται αστυνομικος απο κακοποια στοιχεια και αλλο μαθητης απο αστυνομικο, δεν ειναι καθολου το ιδιο)

Αλλα αυτα καποιποι τα αντιλαμβανονται οπως θελουν και απλα λενε μαμακιουλες.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...