elven Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Τι είναι τούτο; Είναι ο 21century και λέει τρίχες,θεωρείται ο καλύτερος
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αυτα ομως στα αρχιδια σας εεεε? Μπατσοι ειναι ας τις φανε και ας εχουν και παιδια και γυναικα στα τετοια σας , μονο τα αλλα κοιτατε . Συγκινήθηκα τώρα.Πραγματικά.Όταν δέρνουν οι ζαρτινιέρες είναι καλά.Όταν τις τρώνε "Μή έχουνε παιδιά" LOL
Critter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Πάντως εχει αναλογιστει ποτε κανεις απο αυτους που γενικοτερα υποστηριζουν την αστυνομια γιατι οταν δέρνεται πολίτης ξεσηκονωνται ολοι ενώ οταν παθαινει το ιδιο αστυνομικος στην πλειοψηφια δεν καιγεται καρφι? Ας πουμε ειδε κανεις διαδηλωσεις για τους πυροβολισμους κατα των στυνομικων? ΟΧΙ. Μαλιστα καποιοι ειρωνικα απορησανε γιατι δεν γινανε. Η απάντηση για ολα αυτα ειναι οτι οι μπατσοι το εχουν κερδισει απο μονοι τους το βραβειο να μη τους σεβεται και να μην τους λυπατε κανεις (με αποτελεσμα να την πληρωνουν και καλοι επαγγελματιες αστυνομικοι). Και δεν μιλαω μονο για τις περιπτωσεις των πορειων που τρωνε ξυλο διαφοροι ασχετοι με την πορεια αλλα και σχετικοι με την πορεια οι οποιοι δεν εχουν κατι τιποτα. Ουτε για τις περιπτωσεις των δολοφονιων. Μιλαω για πραγματα της καθημερινοτητας όπως : α)Σε σταματανε για ελεγχο και ακομα και αν δεν σε βριζουν, σου μιλανε με τσαμπουκαλιδικο τροπο και μαλιστα στον ενικο....λες και σε ξερουν και απο χθες και λες και εχεις σταμπα στο κεφαλι οτι εισαι ταραχοποιο στοιχειο. Προσωπικα με εχουν σταματησει μια φορα για ελεγχο οταν ημουνα πιο πιτσιρικας, και ενω δεν ειχαν κακη προθεση (δεν ειχα ταυτοτητα και τους εδειξα πάσο και με αφησανε...προφανως βαριοντουσαν να με πανε στο τμημα), ο τροπος που μου μιλαγανε χωρις να με βρισουμε με εκανε να πω απο μεσα μου (κωλομπατσοι). Βεβαια σε πολλους άλλους εχουν συμπεριφερθει και πολυ χειροτερα (ας πουμε στον πατερα μου που ειναι και ενας ανθρωπος 55 χρονων συνηθως με κοστουμι δεν μπορεις να του μιλας σκατο στον ενικο). Θετικη εντυπωση πάντως μου εχουν προκαλεσει οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (και οχι μπατσοι) της τροχαιας που οχι μονο μου εχουν μιλησει στον πληθυντικο 3 φορες που με εχουν σταματησει για αλκοτεστ με αψογη συμπεριφορα αλλα ταυτοχρονα εχουν γραψει πολυ κοσμο με πολυ μικροτερα προστιμα απ'οτι πραγματοποιησαν μεχρι που σε ενα φιλο μου τον πιασανε να εχει πιει λιγο παραπανω, δεν τον γραψανε, του δωσανε ενα μπουκαλακι νερο και τον αφησαν να φυγει μετα απο μιση ωρα που ηταν οκ!!! βεβαια ενταξει, σιγουρα θα πουν και καποιοι για αρνητικη συμπεριφορα και απο αυτους αλλα γενικα προσωπικα εχω σχηματισει καλη αποψη. β)Περνανε τα φαναρια με τις μηχανες και με τα αυτοκινητα λες και ειναι οι κουρσαροι του δρομου. Ποιοι?Αυτοι που πρεπει να δινουν το παραδειγμα. Προσωπικα εχω δει και περιπολικο να κανει χειροφρενα στη Γαλατσιου. Αν τα εκανα εγω θα μου τη λεγανε. γ)Σχετικα με τη συμπεριφορα ξανα, δεν εχουν γενικα ιερο και οσιο. Την προηγουμενη Παρασκευη ας πουμε πηγε η κορη μιας οικογενειακης μας φιλης εξω απο τη ΓΑΔΑ και ως μελλουσα φωτογραφος (σπουδαζει φωτογραφια στην ΑΚΤΟ), εβγαζε photos απο αποσταση (εχει καλυψει σχεδον ολα τα γεγονοτα απο τις 6/12). Σε καποια στιγμη τα ΜΑΤ κανανε ντου χωρις κανενα λογο (μονο τους βριζανε οι διαδηλωτες απ'οτι μου ειπε...και δεν εχει λογο να πει και ψεματα μιας και ουτε καν συμμετειχε...απλα φωτος εβγαζε....δεν εχει σχεση με αυτα). Αφου εφυγε λοιπον και ηταν στη σταση του ΜΕΤΡΟ πανε 2 ματατζηδες σε 2 φωτογραφους που ηταν και αυτοι στο μετρο, τους παιρνουν τις μηχανες και τους σβηνουν τις photos. Στο τσακ βλεπουν και τη φιλη μου και τις λεει ο ένας "το ξερεις οτι μου κανεις κακο?"...και του απανταει η κοπελα "γιατι ρε φιλε σε χτυπησα?"....σημειωτεον οτι δεν του απαντησε με τον καλυτερο τροπο....αλλα ο αθεοφοβος σκαει στο κοριτσακι 18 χρονων 1.55 υψος 2 γκλοπιες, τις παίρνει τη μηχανη και της σβηνει τις photos. Αυτη η κοπελα μου ελεγε λοιπον οτι δεν ειχε γενικα κατι με τους αστυνομικους....καλυπτοντας ομως ολα αυτα τα γεγονοτα με τη μηχανη εχει αλλάξει αρδην η αποψη της...... δ)Δεν ειναι ποτε εκει που πρεπει και οταν ερθουν τα δυσκολα δεν ξερουν τι να κανουν (παμπολες περιπτωσεις) ε)Πολλοι απο μας εχουμε παιδικους φιλους που μπηκαν στην αστυνομια και βγηκαν αλλοι ανθρωποι (μαλιστα εγω εναν που μπηκε και στους 6 μηνες εφυγε και όπως χαρακτηριστικα ειπε, δεν αντεχε τοση πολυ βλακεια) Κανουν λοιπον και τον απλο πολιτη να τους μισει χωρις λογο. Αφου το κερδισανε λοιπον με το σπαθι τους (με το γκλοπ τους και το πιστολι τους βασικα) ας το λουστουνε τωρα και ας μην κλαιγονται. Ας γινουν ανθρωποι. Εγω οι μονοι που λυπαμε ειναι αυτοι που την πληρωνουν και δεν φταινε και μαλιστα μερικοι απο αυτους αντιμετωπιζοντας το μενος καποιων χωρις λογο, τους γυριζουν τα μυαλα και γινονται χειροτεροι και απο τους κακους...Ας αλυσοδεσουνε τα λυσασμενα πιτμπουλ που αιμοδιψουν και ολα θα φτιαξουν.
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι αυτό. Ο Έλληνας έχει ρε παιδί μου απωθημένα. Ένα απο αυτά είναι ότι την έχει δει Τσε Γκεβάρα. Κόβω το δεξί μου αρχίδι ότι όταν ο μέσος μαλάκας απο δω μέσα λόγκαρε στο facebook (αφού στα καπάκια φρίκαρε με τον τρομονόμο και την παρακολούθηση που μας επιβάλλουν με τις κάμερες στο δρόμο) και σιγουρεύτηκε ότι δεν έχει αφήσει group για group αλληλεγγύης για τον μακαρίτη τον Γρηγορόπουλο, αίτησης παραδειγματικής τιμωρίας του Κορκονέα κτλ κτλ κτλ αμέσως ρε παιδί μου του σηκώθηκε. Ένιωσε σαν ληστοσυμμορίτης το 44 σε βαθμό που να νοιώθει τύψεις για τα εγγόνια του που δε θα πάρουν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων επειδή ο παππούς τους είναι επαναστάτης (διότι μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε και εν μέσω Επαναστάσεως (για τους αριστερούς Χούντα). Δεν ξέρω αν είναι σύνδρομο φαλλικής ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν είναι επειδή ο μέσος Έλληνας έχει φάει τόσο κρέας όσο έχει φάει η Jenna Jamesson. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το κάτι του Έλληνα του βγαίνει σε μια ντεμεκ επίδειξη ψευτοεπαναστάσεως. Και που πιο εύκολο να εκδηλωθεί; Μα φυσικά στους αστυνομικούς. Και θες απόδειξη αυτού; Εύκολο! Απλώς σκέψου πόσοι μαθητές (μη χέσω) αύριο στο μηχανογραφικό θα ξαναβάλουν την αστυνομία πρώτη τους επιλογή. Ε δε γίνεται ρε πούστη μου όλη η Ελλάδα να βρίζει την αστυνομία και το 1/3 της μάζας των μαθητών να θέλει να μπει μέσα. Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια τότε τι είναι; Ο bandito σε άλλο θέμα αναφέρθηκε στο έλλειμα συνέπειας που έχει ο σημερινός Έλληνας. Κατά διαβολική σύμπτωση στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο Πανούτσος σήμερα. -Αυτοί που μιλάνε για έλλειψη ελευθερίας του λόγου και καθεστώς Στρατιωτικής Επανάστασεως είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν επειδή έσπασαν το γραφείο του Κούγια ο οποίος είπε κάτι που (δικαίως) δε μας κάθησε καλά. -Κάποιοι δούλευαν κάποιους επειδή δεν άφηναν τον κόσμο να μπει να δει τον τελευταίο πειρασμό. Οι ίδιοι έκαιγαν σινεμά για να μη δει ο κόσμος το Ελένη και οι ίδιοι σήμερα ανερυθρίαστα(τη γ@μησα τη λέξη αλλά δεν πειράζει δεν τα πάω καλά με τίποτα κόκκινο) βρίζουν αυτούς που έκαναν προσφυγή για ένα θεατρικό έργο. -Θρηνούμε για το χαμό του Γρηγορόπουλου (και τον λέω με το επώνυμο διότι έχω συνδέσει το όνομα του μικρού με όλα τα πανιά που βγαίνουν στην τηλεόραση με δήθεν περίλυπο ύφος για να μιλήσουν για το χαμό του και λένε η δολοφονία του Αλέξη μπλα μπλα μπλα) δηλαδή το χαμό της ζωής ενός μικρού παιδιού αλλά παρόλα αυτά βρίζουμε τους φασίστες Μανιάτες που έκαναν έρανο για να βοηθήσουν τα παιδιά που η μαλακία του πατέρα τους τα άφησε απροστάτευτα. Και το χειρότερο; Πόλλοι εξ αυτών μπαίνουν και δείχνουν βίντεο απο περιστατικά καταστολής με σκοπό προφανώς να δικαιολογήσουν την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός ανθρώπου ή μάλλον να δικαιολόγησουν τη μ@λακία στη μάζα απο σκ@τα που αποκαλλούν εγκέφαλο που τους ωθεί να χαίρονται με αυτό το περιστατικό. Όταν ο Omniβλαξ είχε κάνει το αντίστοιχο στη δολοφονία του Φιλόπουλου είχα βγει και είχα πει κάτι για την αυξημένη λίμπιντο(sic) της μάνας του. Ευχαρίστως να το έκανα και τώρα αλλά δεν έχω αποδείξεις και δεσμεύομαι απο την υπογραφή μου.
Critter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αυτα που γραφεις κρυβουν πολιτικες πεποιθησεις επομένως ειναι ευνοητο οτι αποτελουν υποκειμενικα κριτηρια μιας και ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη ιδεολογια. Αυτα που γραφω εγω είναι γεγονοτα που συμβαινουν στον καθημερινο πολιτη, ακομα και στον απολιτικο, και δημιουργουν κλιμα αντιπαθειας. Για παραδειγμα τους δημοσιους υπαλληλους οπως λες και συ ολοι τους βριζουν αλλα ολοι θελουν να γινουν (το γιατι γινεται αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα και δεν ειναι επι του παροντος....). Εχουν κερδισει λοιπον και αυτοι με το σπαθι τους το να τους χαρακτηριζουν ως τεμπεληδες και χαραμοφαηδες. Πως το εχουν κερδισει όμως?Με την καθημερινη συμπεριφορα τους απέναντι στον πολιτη. Προκειται για 2 ίδιες περιπτωσεις. Επομενως ξαναλεω οτι το προβλημα της μη συμπαθειας της πλειοψηφιας των πολιτων προς τους αστυνομικους (βαζοντας δηλαδη μεσα και αυτους που δεν εχουν σχεση με τις πορειες που λες εσυ, οι οποιοι ειναι συντριπτικη πλειοψηφια) προκυπτει απο την καθημερινη αντιμετωπιση των πολιτων απο τους αστυνομικους σε θεματα της αρμοδιοτητας τους. Συμπληρωνοντας τα προηγουμενα που ειπα : Οταν ας πουμε του διπλανου μου του εχουν ανοιξει 3 φορες το σπιτι (όντως), εχει ερθει η αστυνομια και εχει παρει αποτυπωματα και τους λεει "τιποτα αλλοδαποι θα ήτανε, σιγα μην τους βρουμε", αμεσως σκεφτεται κανεις "καταλαβα, μολις φτασουν στο τμημα, θα τα πεταξουν όπως ειναι στα σκουπιδια". Βεβαια αν ειχαν ληστεψει το σπιτι του ταδε επιχειρηματια οχι μονο θα ψαχνανε αλλα θα ηταν και πρωτο θεμα στις ειδησεις. Όταν στην εταιρια μου, εντοπιζει το αφεντικο στις 10 το βραδυ απο τις online καμερες οτι καποιος ειναι στην αποθηκη και καλει την αστυνομια η οποια φτανει στο χωρο ενώ ειναι ο κλεφτης μεσα και δεν μπαινουν γιατι φοβουνται λεει μην εχει κανα οπλο ο κλεφτης, ο οποιος τελικα διαφευγει απο πισω με το πασο του, τι γνωμη να σχηματισει το boss για την αστυνομια? Το οπλο μονο σε παιδακια ξερουν να το χρησιμοποιουν? Οταν στην περιοχη μου μου εχουν σπασει το αμαξι 2 φορες σε μια βδομαδα επειδη η αστυνομια βρισκεται στην Ηρωδου Αττικου και φυλαει αυτους που εχουν καταντησει τον τόπο μπουρδελο, τι γνωμη να σχηματισω εγω για την αστυνομια η οποια παρεπιπτοντως μου ειπε και μενα την ατακα "τιποτα πρεζακια θα ειναι...σιγα μη τα βρουμε"? Για να μην πουμε για τις περιοχες που κοσμος δεν μπορει να κυκλοφορησει όταν νυχτωσει. Όταν στη Μενανδρου ακομα και η γιαγια μου που ειναι τυφλή βλέπει οτι γινεται διακινηση ναρκωτικων μερα μεσημερι και το ξέρει οοοοοοοολος ο κοσμος ακομα και εκτος συνορων και η αστυνομια καθετε και τρωει ντόνατς, τι γνωμη να σχηματισει ο κοσμος? Οσο λοιπον συνεχιζουν να μην μπορουν να διΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ την ασφαλεια των πολιτων, τοσο του κλωτσου και του ΜΠΑΤΣΟΥ θα ειναι. Και αν θεωρουν οτι δεν ειναι αρκετοι και δεν πληρωνονται αρκετα για να κανουν τα παραπανω, τοτε και γω πραγματικα μαζι τους ειμαι....ας διεκδηκησουν λοιπον προσληψεις και αυξησεις οχι με πορειες και αηδιες μιας και αυτα ειναι για τους ψευτοεπαναστατες αλλα με ΔΙΑΛΟΓΟ (και αν βγαλουν ακρη σφυρα μου).
FarCry Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τι θέλει να πει ο ποιητής? "Σίγουρα σαν θαύμα ακούγεται αυτό που μου μετέφερε άνθρωπος που ήταν παρών όταν έγινε κολονοσκόπηση και κατόπιν χειρουργείο στον Διαμαντή Μαντζούνη.Να τι μας αποκάλυψε: "...Όταν υποψιασθήκαμε ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει αιμοραγήσει το τραύμα στο έντερο,αμέσως τον υποβάλαμε σε κολονοσκόπηση όπου όντως επαληθεύτηκε η υποψία μας. Αποφασίσθηκε ότι πρέπει να χειρουργηθεί προκειμένου να ραφτεί το σημείο που αιμοραγούσε.Όταν έγινε το χειρουργείο όσοι ήσαν παρόντες είδαν με έκπληξη ότι το σημείο ήταν ήδη ραμμένο." Δεν γνωρίζω άπο ιατρική ,αλλά ράψιμο εσωτερικού τραύματος απο μακρυά δεν είναι δυνατόν να γίνει.Φαντάζομαι οι γιατροί που παρίσταντο στην επέμβαση και διαπίστωσαν αυτό το γεγονός ,δεν το περιέλαβαν στην ιατρική ανακοίνωση προφανώς γιατί θα τους "ξεφώνιζαν"όλα τα κανάλια ή ίσως γιατί δεν θέλησαν αυτό το θαύμα να γίνει "νούμερο" στο τσίρκο των πρωϊνάδικων δίπλα στις καφετζούδες και τις αστρολόγες. Εμείς πάντως ευχόμαστε, ο Διαμαντής να γίνει καλά και η ελληνική κοινωνία να μην ξα http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_8624.html
Deorum Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Όσοι λένε ότι (στο βίντεο) που τις τρώνε απο το πλήθος 2-3 αστυνομικοί, καλά να πάθουνε, όταν χτυπάγαν τις ζαρτινιέρες ήταν καλά απαντάω τα εξής. - Πρώτον δεν είναι οι ίδιοι. Αν τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι... - Με την ίδια λογική, λένε και αυτοί όταν μας πέταγε μολότοφ καλά ήταν, οπότε βγάζουν και αυτοί πιστόλοι και βαράνε. Γιατί στην προηγούμενη περίπτωση αν θέλαν βγάζαν... αλλά μετά θα σκοτωνόταν κανά παιδάκι και θα είχαμε επανάσταση πάλι. Πρέπει να ξεκολήσετε με αυτήν την λογική, γιατί το μόνο που δημιουργεί είναι φαύλο κύκλο. Δεν είναι όλοι ίδιοι ούτε αστυνομικοί ούτε διαδηλωτές, τουλάχιστον οι μέν (αστυνομικοί) λένε δεν είχα πρόθεση όταν γίνεται κάτι κακό, δεν ... δεν... οι δε (πως να τους πω, κουκουλοφόρους) λένε καλά τους κάνουμε και λίγα πάθανε! Αν είναι δυνατόν. Ναι πρέπει να γίνουν πιο επαγγελματίες. Αλλά δεν θα τα γαμήσουμε όλα γιαυτό.
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αυτα που γραφεις κρυβουν πολιτικες πεποιθησεις επομένως ειναι ευνοητο οτι αποτελουν υποκειμενικα κριτηρια μιας και ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη ιδεολογια.Αυτα που γραφω εγω είναι γεγονοτα που συμβαινουν στον καθημερινο πολιτη, ακομα και στον απολιτικο, και δημιουργουν κλιμα αντιπαθειας. Ποιο απο τα παραδείγματα ασυνέπιας που ανέφερα επηρεάζεται απο το γεγονός ότι είμαι φασιστόμουτρο και επομένως δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη;
kosmasgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Όσοι λένε ότι (στο βίντεο) που τις τρώνε απο το πλήθος 2-3 αστυνομικοί, καλά να πάθουνε, όταν χτυπάγαν τις ζαρτινιέρες ήταν καλά απαντάω τα εξής. - Πρώτον δεν είναι οι ίδιοι. Αν τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι... - Με την ίδια λογική, λένε και αυτοί όταν μας πέταγε μολότοφ καλά ήταν, οπότε βγάζουν και αυτοί πιστόλοι και βαράνε. Γιατί στην προηγούμενη περίπτωση αν θέλαν βγάζαν... αλλά μετά θα σκοτωνόταν κανά παιδάκι και θα είχαμε επανάσταση πάλι. Πρέπει να ξεκολήσετε με αυτήν την λογική, γιατί το μόνο που δημιουργεί είναι φαύλο κύκλο. Δεν είναι όλοι ίδιοι ούτε αστυνομικοί ούτε διαδηλωτές, τουλάχιστον οι μέν (αστυνομικοί) λένε δεν είχα πρόθεση όταν γίνεται κάτι κακό, δεν ... δεν... οι δε (πως να τους πω, κουκουλοφόρους) λένε καλά τους κάνουμε και λίγα πάθανε! Αν είναι δυνατόν. Ναι πρέπει να γίνουν πιο επαγγελματίες. Αλλά δεν θα τα γαμήσουμε όλα γιαυτό. +1 Καραμέλα έγινε η ζαρτινιέρα στα στόμα Pc-μαγκων , ιντερνετάκιδων , τηλεοράσεων κλπ. Πολύ την πιπιλίζουν και θα τους μείνει στο λαιμό.
benjaminalex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Η διαφορά του χτυπήματος του Αλέξη και οποιουδήποτε Αλέξη σε σχέση το χτύπημα σε αστυνομικό είναι ότι ο αστυνομικός ξέρει ότι αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και είναι μέσα στου κινδύνους του επαγγέλματος ! Είχα ακούσει να λένε ότι στο συμβάν του Αλέξη χύθηκαν στους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι άρα το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους αστυνομικούς σε συμβάν με αστυνομικό , πράγμα που είναι ακραίος ηλίθιο για τους λόγους που προανέφερα . Επίσης όπως είπε και κάποιος άλλος , τα πάντα μπορεί να είναι προβοκάτσια ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.