Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δωσει ποτε κανεις καμια οδηγια σε αυτους που μας κυβερνανε?

Μην τραλαθουμε κιολας.:P

Το μονο που κανει ο λαος ειναι να ψηφιζει ποιον απο τους 2 θελει να εχει πανω απο το κεφαλι του, μιας και τα αλλα κομματα ειπα πριν την δουλεια τους. Η δουλεια τους ειναι να εχουν την χωρα σαν ενα "οργανωμενο μπουρδελο" και να μαζευουν φασουλια για τις σακουλες τους. Τιποτα αλλο. Για ολα τα μεγαλα ζητηματα, παιρνουν οδηγιες απο εξω.

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν σταματήσουμε να ψηφίζουμε για το ρουσφέτι και πιέσουμε το βουλευτή μας να κάνει το χρέος του απέναντι στο λαό αντί να βολέψει το παιδί μας τότε σίγουρα κάτι θα αλλάξει συμπέρασμα το πιό δύσκολο είναι να αλάξουμε τον εαυτό μας.

Δημοσ.
δεν είμαι σίγουρος πως ένα τρίτο κόμμα ή μια πολυκομματική κυβέρνηση θα άλλαζε κάτι αλλά είναι το μόνο εντός του πολιτικού συστήματος που δεν δοκιμάσαμε σε βάθος χρόνου.

δεν θέλω αυτοδυναμία στην επόμενη κυβέρνηση(όσο περισσότερα κόμματα συμμετέχουν τόσο καλύτερα) και ας χάσω άλλα 4 χρόνια ακόμα.

μετά ας καούν όλα γιατί πλεον δεν θα υπάρχει δημοκρατική λύση.

ποιό τρίτο κόμμα; Ποιά πολυκομματική κυβέρνηση;

Οι ψευτοαριστεροί - ψευτοκεντρώοι, ροζ οι λεγόμενοι, με αρχηγό τον ΤενΤεν με το τσουλουφάκι, που πριν λίγο καιρό είχαν αρχηγό μια πρώην ηρωίδα του πολυτεχνείου, η οποία όμως πήρε μεταγραφή στους σοσιαλιστές κεντρώους, οι οποίοι κατά βάθος είναι ένα μόνο κλικ πιο κέντρο από την ορίτζιναλ δεξιά; Ή οι παραδοσιακοί αριστεροί που ζουν στην κοσμάρα τους; Ή μήπως ο καλά καμουφλαρισμένος σε φιλολαϊκό ακροδεξιός, που είναι και ο πιό επικίνδυνος από όλους; Τελευταία στις δημοσκοπήσεις προκύπτουν και άτι οικολόγοι εναλλακτικοί, ή καλύτερα οικολόγοι ανταλλακτικοί λέω εγώ, μήπως αυτοί;

Δημοσ.
Για όσα μαγαζιά καίγονται να ξέρεται ότι απλώς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

Αν δεν με πιστεύεται ρωτήστε γνωστούς σας που έχουν έστω ένα καφενείο. Κοιτάχτε την ασφάλεια του αμαξιού σας ή του μηχανάκι σας.

Α) Απο φωτιά η ασφάλεια μπορεί να σε καλύπτει, απο τρομοκρατική ενέργεια όμως όχι (που οδηγεί σε φωτιά). Δεδομένο, και ειδικά σε τέτοιες περιοχές με προηγούμενο.

Β) Ακόμα και αν το μαγαζί στο φτιάχναν καινούργιο σε 10 μέρες (που δεν ισχύει αλλά λέμε), ΚΑΝΕΙΣ δεν σε σώνει απο την απώλεια τζίρου σε αυτήν την περίοδο. Μιλάμε για γιορτές που όλοι πάνε να σκάσουν το δώρο τους, για λάπτοπ/TV/PC/PS3 κτλ. Υπολογίζεται ότι ο τζίρος (τζίρος όχι κέρδος) των γιορτών = το 30%-40% χρονιάς. Με λίγα λόγια καλύτερα να μην πάρεις καμιά αποζημίωση για τίποτα και να δουλέψει το μαγαζί σου σε 5 μέρες, παρά να πάρεις ένα σωρό λεφτά και να δουλέψει μετά απο 1.5 μήνα. Για τους εργαζόμενους αφήστε το. Διακοπές με αποδοχές Ε?

Μην ακούω βλακείες ότι υπάρχει έστω και ένα θετικό σε κάποιον που του κάψαν το μαγαζί. Μοναδική περίπτωση να είχε κάποιος ένα εικονικό μαγαζί που ήταν άδειο μέσα, και ετοιμαζόταν μετά τις γιορτές να βγεί στην σύνταξη.

Μου φαίνεται ιδέα δεν έχεις πως δουλεύουν οι ασφαλιστικές.Ασφάλειες υπάρχουν πολλές και διαφόρων ειδών.Υπάρχουν οι φθηνιάρες που είναι απλά για να υπάρχουν υπάρχουν και αυτές που καλύπτουν τα πάντα.Αν οι καταστηματάρχες είναι φραγκοφονιάδες και ενώ είναι σε περιοχή που γίνεται πεδίο μάχης κάθε 3 και λίγο παίρνουν την πιό μούφα ασφάλεια ε τότε μην ζητάνε και τα ρέστα.Γιατί το μόνο σίγουρο είναι να τα ξαναβρούν καμένα.Τα μαγαζιά που πουλάνε ρούχα πουλάνε με κέρδος 1000% ακόμα και αυτά που έχουν μπλούζες με 5 ευρώ.Στην τσιμισκή τα μαγαζιά ακόμα και τα απολύτως διαλυμένα κ καμένα επιδιορθώθηκαν και λειτούργησαν σε 4 μέρες με σαββατοκύριακο ενδιάμεσα.Στη στουρνάρη το ίδιο.Σκεφθήτε και λίγο όμως τους επαγγελματίες (τζαμάδες,ρολλάδες,επιγραφοποιούς) που έκαναν χρυσές δουλειές.Μάθετε να βλέπετε και την θετική πλευρά των πραγμάτων,διαβάστε λίγο κινέζικη φιλοσοφία.

Δημοσ.
Εχει δωσει ποτε κανεις καμια οδηγια σε αυτους που μας κυβερνανε?

Μην τραλαθουμε κιολας.:P

Το μονο που κανει ο λαος ειναι να ψηφιζει ποιον απο τους 2 θελει να εχει πανω απο το κεφαλι του, μιας και τα αλλα κομματα ειπα πριν την δουλεια τους. Η δουλεια τους ειναι να εχουν την χωρα σαν ενα "οργανωμενο μπουρδελο" και να μαζευουν φασουλια για τις σακουλες τους. Τιποτα αλλο. Για ολα τα μεγαλα ζητηματα, παιρνουν οδηγιες απο εξω.

Διαφωνω καθετα. Τη δυναμη την εχουμε εμεις κ κανεις αλλος. Αν ειχαμε συνειδητοποιησει τι σημασια εχει η ψηφος του καθενα κ χρησιμοποιουσαμε σωστα, θα ηταν ολα διαφορετικα. Καμια οδηγια απ εξω, οδηγιες μονο απο εμας. Η θες να μου πεις οτι η αναθεωρηση του αρθρου 16 κ οι ''μεταρρυθμισεις'' στην παιδεια αποφεύχθησαν κ ανατραπηκαν απο τον φουφουτο κ οχι απο μας τους φοιτητες..

btw ο Χαρδαβελλας εχει εκπομπη με ''τη σημασια το αριθμου 666 κ τις επιπτωσεις του στη ζωη μας''. Προβλεπω να τον κλεινουν συντομα στη βουλη κ αυτον, απορω ατομο με τετοια προσοντα πως δεν εχει εξουσια ακομα στα χερια του, πως δεν εχει αξιοποιηθει τετοιο ταλεντο..

Δημοσ.
Διαφωνω καθετα. Τη δυναμη την εχουμε εμεις κ κανεις αλλος. Αν ειχαμε συνειδητοποιησει τι σημασια εχει η ψηφος του καθενα κ χρησιμοποιουσαμε σωστα, θα ηταν ολα διαφορετικα. Καμια οδηγια απ εξω, οδηγιες μονο απο εμας. Η θες να μου πεις οτι η αναθεωρηση του αρθρου 16 κ οι ''μεταρρυθμισεις'' στην παιδεια αποφεύχθησαν κ ανατραπηκαν απο τον φουφουτο κ οχι απο μας τους φοιτητες..

το σίγουρο είναι ότι ο λαός έχει τη δύναμη, το θέμα είναι πως τη χρησιμοποιεί

και εγώ χαρδαβέλα βλέπω btw

Δημοσ.

Κοιτα. Οι φοιτητες καναν μια αντιδραση σε αυτες τις οδηγιες.

Πρεπει επισης να καταλαβεις οτι υπαρχουν χιλιοι παργοντες που επηρεαζουν τον τροπο που σκεφτεται ο μεσος "πολιτης". Ενας τετοιος παραγαντας ειναι η προπαγανδα και πιστεψε με δουλευει.

Παντα τον κοσμο τον αλλαζουν οι μειοψηφιες.

Δημοσ.
Μου φαίνεται ιδέα δεν έχεις πως δουλεύουν οι ασφαλιστικές.Ασφάλειες υπάρχουν πολλές και διαφόρων ειδών.Υπάρχουν οι φθηνιάρες που είναι απλά για να υπάρχουν υπάρχουν και αυτές που καλύπτουν τα πάντα.Αν οι καταστηματάρχες είναι φραγκοφονιάδες και ενώ είναι σε περιοχή που γίνεται πεδίο μάχης κάθε 3 και λίγο παίρνουν την πιό μούφα ασφάλεια ε τότε μην ζητάνε και τα ρέστα.Γιατί το μόνο σίγουρο είναι να τα ξαναβρούν καμένα.Τα μαγαζιά που πουλάνε ρούχα πουλάνε με κέρδος 1000% ακόμα και αυτά που έχουν μπλούζες με 5 ευρώ.Στην τσιμισκή τα μαγαζιά ακόμα και τα απολύτως διαλυμένα κ καμένα επιδιορθώθηκαν και λειτούργησαν σε 4 μέρες με σαββατοκύριακο ενδιάμεσα.Στη στουρνάρη το ίδιο.Σκεφθήτε και λίγο όμως τους επαγγελματίες (τζαμάδες,ρολλάδες,επιγραφοποιούς) που έκαναν χρυσές δουλειές.Μάθετε να βλέπετε και την θετική πλευρά των πραγμάτων,διαβάστε λίγο κινέζικη φιλοσοφία.

Άλλο σπασμένη βιτρίνα άλλο καμένο μαγαζί (όπως μερικά στην στουρνάρη). Εκεί μένω.

Επιμένω ότι δεν ασφαλίζουν για τρομοκρατική ενέργεια. Δεν θεωρείται απλή πυρκαγιά. Τέλος σε συγκεκριμένες περιοχές φυσικά και σου αρνούνται να στο ασφαλίσουν.

Αν είναι δυνατόν, φταίνε που δεν ασφαλίσαν πιο ακριβά τα μαγαζιά τους, φταίει ο άλλος που δεν φόραγε αλεξίσφαιρό, φταίει ο αλέξης που κυκλοφορούσε νύχτα στα εξάρχεια, και πάει λέγοντας.

Τέλος φταίνε δεν φταίνε, τον χαμένο τζίρο των γιορτών δεν τον πέρνουν πίσω με τίποτα. Και καινούργιο να το είχανε το μαγαζί σε 15 μέρες απο την καταστροφή, χωρίς να δώσουνε φράγκο, είναι τρελλά χαμένοι.

Αν εσύ πιστεύεις ότι βγαίνει κερδισμένος έτσι, άνοιξε ένα μαγαζί, ασφαλισέ το, και πές μας να ρθούμε να στο κανονίσουμε. :lol::lol

Δημοσ.

απο τη στιγμή που το θέμα είναι καθαρά πολιτικό,όλοι οι ψηφοφόροι έχουν ευθύνη.Το πιο εκνευριστικό είναι το εξής,έχεις τον απλό,καθημερινό,μεροκαματιάρη,μλκα κοσμάκη που θέλει να βολέψει το βλαστάρι του.Έρχονται οι εκλογές και ψηφίζει τον άσχετο βουλευτή που υποσχέθηκε ότι θα διορίσει το παιδί του.Η κυβέρνηση που βγάζει αυτός και οι όμοιοι του τα κάνει σκατά για πολλοστή φορά.Μετά οι ίδιοι βγαίνουν και κλαίγονται σαν τα κοριτσάκια στα κανάλια"ακρίβεια,πεινάμε(με κάτι κοιλιές σαν του πόλντο),κράτος μηδές,γραφειοκρατία μπλά μπλά μόνο στην ψήφο μας θυμούνται μπλα μπλα μπλα μπλά"

Και ρώταω εγώ.Πόσες φορές ένας άνθρωπος πρέπει να κάνει το ίδιο λάθος (ψήφος) για να βάλει μυαλό;Με την κοινή λογική(ανύπαρκτη στην ελλάδα) κάποιος πρέπει να είναι ηλίθιος για κάνει το ίδιο συγκεκριμένο λάθος επι χρόνια.Γιατί εγώ πρέπει να λυπηθώ τον συγκεκριμένο καραγκίοζη και να συμμεριστώ την αποψή του;Γιατί πρέπει να του συμπαρασταθώ την ώρα που αυτός με τα κόπρανα που έχει στο κεφάλι του υπονομεύει την παιδεία μου,την δουλειά μου,το μέλλον και την ποιότητα ζωής μου γενικότερα.Στο πύρ το εξώτερο και το μαγαζί του,το αμάξι του,η σημαία του,το μπορδέλο κράτος το οποίο συντηρεί.Ποτέ και σώσει και ζήσει τη ζωή που επιθυμεί με το "μυαλό" που κουβαλάει.

Δημοσ.
Κοιτα. Οι φοιτητες καναν μια αντιδραση σε αυτες τις οδηγιες.

Πρεπει επισης να καταλαβεις οτι υπαρχουν χιλιοι παργοντες που επηρεαζουν τον τροπο που σκεφτεται ο μεσος "πολιτης". Ενας τετοιος παραγαντας ειναι η προπαγανδα και πιστεψε με δουλευει.

Παντα τον κοσμο τον αλλαζουν οι μειοψηφιες.

αν οι φοιτητές δεν αντέδρασαν αυθόρμητα λυπάμαι πολύ αλλά δεν υπάρχει ελπίδα για αλλαγή.

ποιός θα αλλάξει το κόσμο οι βολεμένοι?

οι δέσμιοι των δανείων?

με το που θα μπεις στο λούκι ξόφλησες, κομματικές παρατάξεις στους φοιτητές,εργάτες,υπάλληλους-διαίρει και βασίλευε δηλαδή.

ισχύς εν τη ενώσει όμως.

έξω τα κόμματα , πρέπει να ενωθούμε για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει.

Δημοσ.

Μα εννοειται πως ολα αυθορμητα ξεκινανε. Μετα μπαινουν οι "ειδικοι" και τα χειραγωγουν.

Ρε de@th lord μας κοροιδευεις?!!!! :-(

Αλλα ελεγες χτες και προχτες, αλλα λες σημερα.

Δημοσ.
Γιατί πρέπει να του συμπαρασταθώ την ώρα που αυτός με τα κόπρανα που έχει στο κεφάλι του υπονομεύει την παιδεία μου,την δουλειά μου,το μέλλον και την ποιότητα ζωής μου γενικότερα.Στο πύρ το εξώτερο και το μαγαζί του,το αμάξι του,η σημαία του,το μπορδέλο κράτος το οποίο συντηρεί.Ποτέ και σώσει και ζήσει τη ζωή που επιθυμεί με το "μυαλό" που κουβαλάει.

Μάλιστα. Απορία:

Χρησιμοποιώντας το σκεπτικό σου, έστω πως η αντίληψή σου (περί αντίδρασης, στα άλλα ας πούμε πως συμφωνώ) υπονομεύει στα μάτια μου την όποια αίσθηση ελευθερίας και ασφάλειας έχω.

Που δεν, αλλά χάριν συζήτησης.

Αυτό λοιπόν μου δίνει αυταπάγγελτα το δικαίωμα να έρθω να σου κάψω την ιδιοκτησία σου;

Αν είναι έτσι οτιδήποτε μας τη σπάει να το καταστρέφουμε.

Τώρα το πως ακριβώς ο ιδιοκτήτης του κάθε intersport (π.χ.) απειλεί προσωπικά εσένα, την παιδεία σου, την δουλειά σου, το μέλλον σου και την ποιότητα ζωής σου, είναι άλλο θέμα. Εκτός βέβαια αν δεν μπορείς να αντισταθείς στην μαζοποίηση ή θεωρείς πως δεν έχεις ελεύθερη βούληση ώστε να γράψεις στα παπάκια σου οτιδήποτε δεν σου "κάνει".

Δημοσ.

Όλα τα μεγάλα και πιο πετυχημένα κράτη απο εμάς (ελπίζω να συμφωνήσουμε ότι μερικά κράτη είναι πιο επιτυχημένα ε?) έχουν σχεδόν δικομματισμό. Όπως και εμείς.

Δεν μας φταίει ο δικοματισμός. Δεν μας φταίει ότι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Μας φταίει ότι κανείς απο ατομικό επίπεδο ως πιο ψηλά δεν σεβόμαστε τους νόμους, οι οποίοι νόμοι είναι στην ουσία γραπτώς ο σεβασμός στους άλλους. Εγώ έτσι ερμηνεύω όλους τους νόμους, σαν κανόνες για να ζούμε όλοι ειρηνικά. Άλλοι τους έχουν κατανοήσει απο την αρχή διαφορετικά, σαν προσπάθεια σκλαβιάς, χειραγώγησης κτλ. Αυτό δεν θα σας πείσω ούτε θα με πείσετε ποτέ, και έτσι η κόντρα πάντα θα υπάρχει.

Ίσως υπάρχουν λάθη ορισμένες φορές γιατί και τους νόμους τους γράφουν άνθρωποι, όχι όμως λάθη με δόλιο σκοπό. Είναι μεγάλος ο όγκος να μπορείς να προβλέψεις καμιά φορά όλους τις πιθανές περιπτώσεις της ζωής του ανθρώπου, οπότε ναι κάποιες φορές υπάρχουν και χαζοί νόμοι. Ως εκεί όμως.

Δημοσ.

γνωρίζετε ότι σε κάποιες ηλικίες (70 και ανω) υπάρχει το σύνδρομο του εμφυλίου

περί δεξιάς και αριστεράς οι οποίοι δεν αλλάζουν με τίποτα άποψη και αποτελούν ένα σεβαστό ποσοστό του συνόλου των ψηφοφόρων.

είναι πολλά που πρέπει να αλλάξουν τελικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...