Lighter122 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ο πυροβολισμος του Αλεξανδρου ηταν μαλ*κια στον εγκεφαλο. Αυτο ηταν προμελετημενο. Ειναι η μονη διαφορα που βλεπω αναμεσα στα 2 περιστατικα και δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Μπραβο στους μαθητες που δειχνουν οτι δεν βλεπουν μονο αθωους πολιτες και κακα μπλε ανθρωπακια.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 μπορούν όλοι οι μπάτσοι αν θέλουν να βγουν στους δρόμους, να διαδηλώσουν κατά της βίας. Μετά θα βγουν και οι γνωστοί άγνωστοι να σπάσουν μαγαζάκια και αυτοκίνητα αθώων πολιτών. Τέλος, θα βγουν τα ματ να σπάσουν στο ξύλο μερικούς αντιδραστικούς μπάτσους (έχει ξαναγίνει αυτό), και όλα θα γίνουν όπως πριν. Μέχρι να πιάσουν τον δολοφόνο του μπάτσου, να του ρίξουν αρχικά 2 χρόνια, και να το αθωώσουν στο εφετείο θεωρώντας ότι έδρασε "εν βρασμώ ψυχής", αν βέβαια δεν προλάβει να αποδείξει ο Κούγιας ότι οι 17 σφαίρες του καλάσνικωφ εξοστρακίστηκαν σε μια τσιμεντένια μπάλα, η οποία όμως τώρα δεν είναι εκεί, γιατί οι διαδηλωτές την κάνανε κομμάτια και την πέταξαν στα ματ. Δεν ξέρω πόσο πρέπει να δακρύσουμε για τον "Αλέξη μας" και τον "Διαμαντή μας". Προσωπικά δεν λυπάμαι κανέναν τους (τις μανούλες τους ναι, λίγο). Το σίγουρο (για μένα) είναι πως ο πόλεμος πλέον πέρασε σε άλλο επίπεδο... έντιτ: μόνο εγώ θεώρησα το ποστ του ραντομ χιουμοριστικό παύλα ειρωνικο; Σόρρυ αν έκανα λάθος...
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που έχω να πω εγώ στους αναρχικόφιλους που χαίρονται για το γεγονός είναι πως αυτό το περιστατικό θα πλήξει την ελευθερία όλων μας.
frenzy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τεσπά εδώ ο κόσμος καίγεται και οι δικοί μας παίζουν "ματ και αναρχικοί" ακόμα. Πόση βλακεία ακόμα; Πόση; με κάλυψες .
insomniaK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που έχω να πω εγώ στους αναρχικόφιλους που χαίρονται για το γεγονός είναι πως αυτό το περιστατικό θα πλήξει την ελευθερία όλων μας. Ενώ ο πυροβολισμός ενός πολίτη δεν την είχε πλήξει;;;
johnnyestia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αν υπάρχει έστω και ένας που βλέπει αυτό το περιστατικό με καλό μάτι σαν αντίποινο της δολοφονίας του Αλέξη, τότε ειλικρινά να πάει να αλλάξει χώρα. Αν η πληροφορία που είπε ο random ισχύει, μπράβο στα παιδιά. Δείχνουν το σωστό και πρέπει να σταθούμε πλάι τους.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ενώ ο πυροβολισμός ενός πολίτη δεν την είχε πλήξει;;; Φυσικά και την είχε πλήξει. Τι θες να μας πεις δηλαδή?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάλι λέω πως δεν την είχε πλήξει. Απλά έδειξε τις πληγές της.
insomniaK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά και την είχε πλήξει. Τι θες να μας πεις δηλαδή? Ότι η παράλειψη αναφοράς μας σε γεγονότα δε μας κάνει αντικειμενικούς.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ότι η παράλειψη αναφοράς μας σε γεγονότα δε μας κάνει αντικειμενικούς. Εννοείς δηλαδή ότι έπρεπε να αναφέρω όλες τις περιπτώσεις στην σύγχρονη ιστορία που έπληξαν την ελευθερία μας για να είμαι αντικειμενική?
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ενταξει ρε παιδια, πρεπει να ειναι ζωο κανεις για να χαιρετε με πυροβολισμους έναντι οποιουδηποτε.Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο σας με τις ατακες δειχνετε οτι το βλεπετε πολυ επιφανειακα το θεμα. Ατάκες που δηλώνουν συγκριση των 2 περιστατικων ειναι πολύ παιδικες. Το θεμα ειναι πως καταληξαμε ενας ΜΑΤατζης να πυροβολαει ένα πολιτη και ενας πολίτης να πυροβολαει ενα ΜΑΤατζη? Όλα αυτα εχουν πολυ βαθιά αίτια τα οποια πρεπει να συλλογιστουμε. Εγω με 2 λεξεις το ονομαζω ως ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ σε όλα τα επίπεδα. Αυτο ευννοει τη κακη λειτουργια του δημοσιου τομεα (συμπεριλαμβανομενης της αστυνομιας), μεταφορα λανθασμενης παιδέιας στον πολιτη και φυσικα ασυδοσία. Υ.Γ:Και ενώ ποσταρα, ο απο πανω μου πεταξε μια απο τις ατακες που εννοω. +1 Αν υπήρχε κράτος δεν θα είχαμε μια αστυνομία που απαρτίζεται απο ανεκπαίδευτους ανθρώπους,τους οποίους ποτέ κανείς δεν ελέγχει ως προς την ψυχολογική τους ισορροπία.Γιατί αυτή είναι η αλήθεια,τους δίνουν ένα όπλο και τους λένε τράβα στην ευχή του θεού.Δεν είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις όποιες καταστάσεις. Και μου κάνει αίσθηση,ο αστυνόμος αυτός δεν φόραγε αλεξίσφαιρο? Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι,αφού γνωρίζουν πως δεν φυλάει σκοπιά στην αστυνομική διεύθυνση του στρουμφοχωριού άλλα στα Εξάρχεια,γιατί τον στήσανε εκεί έτσι αφύλαχτο?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Κανείς δεν χαίρεται, η αναρχία είναι ενάντια της βίας. Ψευτοαναρχικοι υπάρχουν πολλοί...
Critter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Και μου κάνει αίσθηση,ο αστυνόμος αυτός δεν φόραγε αλεξίσφαιρο? Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι,αφού γνωρίζουν πως δεν φυλάει σκοπιά στην αστυνομική διεύθυνση του στρουμφοχωριού άλλα στα Εξάρχεια,γιατί τον στήσανε εκεί έτσι αφύλαχτο? Λενε οτι θα ζητηθουν εξηγησεις απο τον υπευθυνο της διμοιριας για το οτι δεν φοραγαν αλεξισφαιρα όπως και όφειλαν.
zazik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εδω θα δείξουνε την μαγκιά τους οι μαθητές , αριστεριστές , αναρχικοί. Στο να διαδηλώσουνε σε κάθε μορφή βίας. Στο να κάνουνε συλλαλητήρια ενάντια στην δολοφονία του 20αχρονου αστυνομικου...Παιδάκι ήτανε και αυτό με διαφορά 4 χρόνων. Για να δω , ή μηπως δεν τους συμφέρει? Για να δω την ***ρήγα , τον **βάνο τον κάθε παπαρα που υποκινεί τα πιτσιρίκια , και αυτός αράζει και θαυμάζει τα έργα του....τώρα θα βγούνε να πούνε να πάμε στους δρόμους? Θα κάνουνε κατάληψη της ΕΡΤ? Θα κάνουνε πορείες και καταλήψεις? Εχω πολυ περιέργια... ΥΓ : σέβομαι τρομερά τα παιδια που κάνουνε σωστες και μη υποκινούμενες πορείες και διαδηλώσεις. Σέβομαι και τους αναρχικους που κάνουνε τον αγώνα τους χωρίς επεισόδεια. Τα προβατάκια δεν σέβομαι......
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εδω θα δείξουνε την μαγκιά τους οι μαθητές , αριστεριστές , αναρχικοί.Στο να διαδηλώσουνε σε κάθε μορφή βίας. Στο να κάνουνε συλλαλητήρια ενάντια στην δολοφονία του 20αχρονου αστυνομικου...Παιδάκι ήτανε και αυτό με διαφορά 4 χρόνων. Για να δω , ή μηπως δεν τους συμφέρει? Για να δω την ***ρήγα , τον **βάνο τον κάθε παπαρα που υποκινεί τα πιτσιρίκια , και αυτός αράζει και θαυμάζει τα έργα του....τώρα θα βγούνε να πούνε να πάμε στους δρόμους? Θα κάνουνε κατάληψη της ΕΡΤ? Θα κάνουνε πορείες και καταλήψεις? Εχω πολυ περιέργια... ΥΓ : σέβομαι τρομερά τα παιδια που κάνουνε σωστες και μη υποκινούμενες πορείες και διαδηλώσεις. Σέβομαι και τους αναρχικους που κάνουνε τον αγώνα τους χωρίς επεισόδεια. Τα προβατάκια δεν σέβομαι...... Ωραία τα είπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.