Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mε την παρεμποδιση της αστυνομιας να κανει το εργο της οχι μονο δεν πετυχαινουν αυτο που θελουν οι δηθεν αδικημενοι,αυτο το ξερουν απο την αρχη βεβαια και οι ιδιοι,αλλα το μονο που θελουν ειναι να κερδισουν τις εντυπωσεις και να τους λυπηθουμε.Πραγματικα λοιπον το πετυχαινουν,εγω τους λυπαμαι οχι βεβαια επειδη τους φερεται ετσι η αστυνομια,πραγμα φυσικο γιατι αυτο ειναι αντισταση κατα της αρχης,αλλα για την καταντια τους.

Μπα... Τις εντυπώσεις τις κέρδισαν. Όλη μέρα τα κανάλια λένε για την ''κακομοίρα'' την γριούλα που έφαγε ξύλο απο τα ΜΑΤ..

Δημοσ.

ντρεπομαι, λυπαμαι, οργιζομαι απο τις αποψεις που γραφονται τελευταια. Παρ ολα αυτα τι να πω συνεχιστε αξια τεκνα του Αριστοτελη. Εγω παω για κανα ποτο, προτρεπω και σας να βγειτε ετσι ωστε να παρετε λιγο αερα.

Δημοσ.

Αλλοι κερδιζουν εντυπωσεις με την γρια και αλλοι με την συμπαρασταση στον 21χρονο αστυνομικο.

Αλλοι επισης δεν μιλαγαν τον Δεκεμβρη,δεν τους ενδιεφερε μαλλον, αλλα τωρα εχουν παρει φωτια τα πληκτρολογια τους, οχι απο λυπη και οργη για το τραγικο γεγονος της αποπειρας δολοφονιας του 21χρονου, ριχνοντας καρβουνο σε αυτους που αντιδρασαν για τον Αλεξη. Οπως εμεις "χαρηκαμε" την δολοφονια του Αλεξη αλλα τοσο ενθουσιασμενοι ειστε και εσεις για τον Διονυση.

Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήστε τις ντροπές και τις προσωπικές επιθέσεις. Με το να μειώνετε, με τέτοιο τρόπο, την γνώμη του άλλου δεν δίνετε αξία στην γνώμη σας.Όπως σας μιλάνε να μιλάτε. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε.

Δημοσ.
Εγώ λέω να αφήστε τις ντροπές και τις προσωπικές επιθέσεις. Με το να μειώνετε, με τέτοιο τρόπο, την γνώμη του άλλου δεν δίνετε αξία στην γνώμη σας.Όπως σας μιλάνε να μιλάτε. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε.

Για τσεκαρε λιγακι αυτο...........

Άστο ρε φίλε. Δεν καταλαβαίνουν. Ξέφυγαν πάλι. Δεν βλέπεις τι μυαλά έχουν...
Δημοσ.

απαράδεκτη ενέργεια ο πυροβολισμός κατά του αστυνομικού, για τον άλλο πυροβολισμό-δολοφονία συζητήσαμε σε άλλη ενότητα.

αν είναι τόσο μάγκες ας φάνε κάποιον από τους πραγματικά υπεύθυνους για τα χάλια μας

ως χώρα και όχι έναν πιτσιρικά μεροκαματιάρη.

θέλω να πιστεύω ότι οι αναρχικοί δεν τα έχουνε με την αστυνομία αλλά με την εξουσία διαφορετικά θα αποτύχουν.

οι αστυνομικοί είναι πιόνια,αν γνωρίζεται τι πάει να πει "διατεταγμένη υπηρεσία" , για ένα ψωρομισθό πρέπει να υπερασπίζονται αυτούς που και οι ίδιοι δεν τους γουστάρουνε αλλά ας όψεται η ανεργία.

δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς αστυνομία εδώ με την ύπαρξή της αλωνίζουν οι εγκληματίες φαντάσου να μην είχαμε.

σε κάθε περίπτωση που αστυνομικός παρεκλίνει των εντολών που έχει πάρει πρέπει να ελέγχεται πειθαρχικά πράγμα που δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα.

αναρωτιέμαι αν όλοι εσείς (αν διαβάζει κανείς από εσάς) που αντιδράτε πείσατε τους γονείς σας πρώτα, να ψηφίσουν άλλο πλην των 2 μεγάλων κομμάτων.

γιατί με τις σφαίρες δε νομίζω να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Δημοσ.

Πιστευετε οτι αν βγει ενα τριτο κομμα θα αλλαξει κατι? Αφου οι οδηγιες ερχονται απο εξω..:devil:

Ασε που η δουλεια των αλλων κομματων ειναι να μαζευουν τους "ατιθασους" αριστερους και δεξιους που εχουν "καταλαβει" τι παιζει με τα 2 "μεγαλα".

Δημοσ.

Oι οδηγιες ερχονται απο το λαο..απο κανεναν αλλο. Ουτε η Ευρωπη. ουτε η Αμερικη ουτε τα πρασινα ανθρωπακια φταινε για την καταντεια μας. Εμεις φταιμε κ κανεις αλλος.

Δημοσ.

αν δεν πιστεύετε ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση με βάση το σύνταγμα προφανώς είστε υπέρ της αναρχίας και γουστάρετει οι σφαίρες να πέφτουν βροχή.

όσοι και να σκοτωθούνε και από τις δυο πλευρές πάλι δεν θα αλλάξει κάτι.

προτείνετε εσείς μια λύση αφού η δική μου δε σας κάνει

Δημοσ.
αν δεν πιστεύετε ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση με βάση το σύνταγμα προφανώς είστε υπέρ της αναρχίας και γουστάρετει οι σφαίρες να πέφτουν βροχή.

όσοι και να σκοτωθούνε και από τις δυο πλευρές πάλι δεν θα αλλάξει κάτι.

προτείνετε εσείς μια λύση αφού η δική μου δε σας κάνει

προσωπικά δεν είμαι καθόλου υπέρ της αναρχίας.

Δεν γουστάρω μία τους πυροβολισμούς. Απλά τους θεωρώ απαραίτητους.

Το σύνταγμα σαφώς και δεν μπορεί να δώσει λύση. Ούτε οι πολιτικοί μπορούν, βεβαίως βεβαίως. Εσύ πιστεύεις πως οι πολιτικοί μπορούν να δώσουν λύση; Ποιοί ακριβώς (μην απαντήσεις σε αυτό, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ...)

Η λύση για μένα είναι η εξέγερση. Μόνο με εξεγέρσεις έγιναν σημαντικές αλλαγές κατά την ιστορία...

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 11 : 50 : 14-----

Oι οδηγιες ερχονται απο το λαο..απο κανεναν αλλο. Ουτε η Ευρωπη. ουτε η Αμερικη ουτε τα πρασινα ανθρωπακια φταινε για την καταντεια μας. Εμεις φταιμε κ κανεις αλλος.

σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Το μεγάλο ερώτημα είναι: γιατί στον λούτσο φταίει ο λαός; Τι σκατά κάνει λάθος; Και τι να κάνει για να διορθώσει την κατάσταση;;;

Δημοσ.

προσωπικά με δελεάζει η ιδέα της εξέγερσης αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μετά την ανατροπή.

ποιός θα ηγηθεί της νέας κατάστασης και τι θα προτείνει ως καλύτερο από αυτό που ανατράπηκε.

υπάρχουν κάπιοι ανάμεσα στους υποψήφιους επαναστάτες που να είναι ικανοί να οδηγήσουν τη χώρα σε μιά νέα εποχή?

ας γίνουν πρώτα οι προτασεις για το τι θα ακολουθήσει ας φανερωθούν οι νέοι ηγέτες

έτσι θα κερδίσουν και τη υποστήριξη του λαού και θα δημιοθργήσουν ρεύμα.

και εγώ μέσα είμαι για αλλαγή αλλά θέλω συγκεκριμένα πράγματα και όχι αόριστα εξέγερση ,επανάσταση.

έτσι καταλήγουμε ο λαός να παρακολουθεί από την τηλεόραση τα όσα συμβαίνουν σαν ένα ριάλιτυ, διχασμένος ανάμεσα σε εξουσία και κουκουλοφόρους και η κατάσταση να παραμένει ίδια.

Επίσης το σημερινό κατάντημα είναι η συνέχεια των επαναστάσεων που κατά καιρούς έγιναν αν ατην υφήλιο.

Δημοσ.

δεν ξέρω τι θα γίνει μετά την ανατροπή. Αν και δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητη η ανατροπή του πολιτικού συστήματος.

Καταρχήν δεν νομίζω ότι υπάρχουν υποψήφιοι ηγέτες ανάμεσα στους "επαναστάτες". Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουν καν μια ρεαλιστική - εφαρμόσιμη πολιτική άποψη. Τους βρίσκω εξίσου γραφικούς με τους κουκουέδες. (άσχετο: στην λέξη "κουκουέδες" η αυτόματη διόρθωση δεν βρίσκει λάθος!!!).

Τέλος πάντων, πιστεύω πως το πρώτο βήμα είναι να σπάσεις την μούρη αυτού που σου τρώει την ζωή. Προϋποθέσεις: 1.να θεωρείς ότι κάποιος σου τρώει την ζωή, 2. να τον εντοπίσεις, 3. Να έχεις τα @@ να σηκώσεις το χέρι σου, 4. να τον βαρέσεις αρκετά δυνατά για να τον ξαπλώσεις. Αν γίνει αυτό, τα πράγματα θα βελτιωθούν στην ζωή σου. Πιστεύω.

Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος πως ένα τρίτο κόμμα ή μια πολυκομματική κυβέρνηση θα άλλαζε κάτι αλλά είναι το μόνο εντός του πολιτικού συστήματος που δεν δοκιμάσαμε σε βάθος χρόνου.

δεν θέλω αυτοδυναμία στην επόμενη κυβέρνηση(όσο περισσότερα κόμματα συμμετέχουν τόσο καλύτερα) και ας χάσω άλλα 4 χρόνια ακόμα.

μετά ας καούν όλα γιατί πλεον δεν θα υπάρχει δημοκρατική λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...