Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι η ιντερσπορ έχει τρελά φράγκα δε πειραζει που τη κάψανε.. Ε ρε κατι μυαλά

Άστο ρε φίλε. Δεν καταλαβαίνουν. Ξέφυγαν πάλι. Δεν βλέπεις τι μυαλά έχουν...

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι η ιντερσπορ έχει τρελά φράγκα δε πειραζει που τη κάψανε.. Ε ρε κατι μυαλά

Αυτο λεω και εγω. Ε ρε κατι μυαλα που καταλαβαινουν οτι να ναι.:P

Μπορεις να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα και ισως καταλαβεις το αστειο. Οχι και να ερμηνευουμε οτι μας αρεσει. Αλλα τι λεω αφου ειμαι αλλος ενας απο τους τεμπελο-αμπελο-φιλόσοφους αναρχοκουλτουριάρηδες -ανεργους λογω συστηματος -αποτυχημενους και αδικημενους- που το βραδυ γεμιζουν τα μπουζουκια νεους με οριο ηλικιας 16-30. Παρε και αλλο ενα :P

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 10 : 56 : 28-----

Αυτο λεω και εγω. Ε ρε κατι μυαλα που καταλαβαινουν οτι να ναι.:P

Μπορεις να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα και ισως καταλαβεις το αστειο. Οχι και να ερμηνευουμε οτι μας αρεσει. Αλλα τι λεω αφου ειμαι αλλος ενας απο τους τεμπελο-αμπελο-φιλόσοφους αναρχοκουλτουριάρηδες -ανεργους λογω συστηματος -αποτυχημενους και αδικημενους- που το βραδυ γεμιζουν τα μπουζουκια νεους με οριο ηλικιας 16-30. Παρε και αλλο ενα :P

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/tvxsgr.html

Ε ρε κατι μυαλα που τους βαλαν να μας προστατευουν.

Δημοσ.
έπρεπε να πας...

αυτοί αυτό θέλουν , να φοβάται ο κόσμος να διαδηλώσει

Σάμπως ήξερα γιατί γινόταν η πορεία? Εξαρχής βάζεις κάτω τα δεδομένα

α)μπάτσος χτυπημένος

β)αλλαγή ηγεσίας στο υπ εσωτερικών

γ)μπάτσοι θέλουν εκδίκηση. ε δεν πρόκειται να πάω σαν πρόβατο σε σφαγή.

Μεταξύ μας από ότι έχω ψυλλιαστεί αυτοί θέλουν περισσότερα φράγκα, αλλά δεν ξέρω γιατί.

Και από την άλλη, άλλη αίσθηση να φωνάζεις τα συνθήματα για το Νίκο όταν απέναντι σου είναι οι επίγονοι του Καλαμπόκα (δαποννεδίτες) και άλλο οι κρατικοί υπάλληλοι ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, κλπ.

Δημοσ.

αχαχαχαχαχαχαχα,οι ελεύθεροι πολιορκημένοι βαλαν τη γιαγια σπιδα και ταυτόχρονα φωνάζουν αφήστε τη.Στο τέλος η γιαγιά πέφτει επειδή την σέρνει αυτή με το κόκκινο μπλουζάκι την οποία προσπαθεί να τραβήξει ο αστυνομικός.Ωραίο βίντεο,έχει άλλα κι άλλα για police brutality κι αυτό εν είναι τέτοιο

Δημοσ.

μπατσος εισαι ή χαβαλε κανεις?

για τα μαγαζια κτλ που καηκαν.οπως θα διαβασατε οσα μαγαζια καηκαν παιρνουν αποζημιωση ειτε απο την ασφαλεια τους ειτε απο το κρατος...δεν νομιζω να υπηρχε κανεις δυσαρεστημενος.σιγα μην πουλαγαν ολο το εμπορευμα σε 3 μερες,παρ ολα αυτα θα το διεκδικησουν.

πολυ θα ηθελα ενα μαγαζακι κ γω στην ερμου κ ας μου το καιγαν καθε μερα.

Δημοσ.
Οχι. Αυτο το κανουν το βραδυ οι "αλλοι".

Οταν γραφεις "κανα μαγαζί κάποιου φτωχού,μεροκαματιάρη εμπόρου που μετράει προς cent τα πενιχρά του έσοδα στην ΕΡΜΟΥ" φανταζομαι δεν εννοεις αυτο:

monastiraki.jpg

τέτοια μαγαζάκια ακριβώς εννοώ.

Δημοσ.

Δηλαδη τις αποζημιωσεις αυτες θα τις πληρωσει ο Καραμανλης ο Παπανδρεου ο Κοκκαλης ή τιποτα πλουσιοι κατοικοι του Κρονου απο την τσεπη τους ?

Να ξερουμε να αρχισουμε να καιμε οτι εχουμε σπιτια αυτοκινητα καρτες γραφικων κτλ

Δημοσ.

Για όσα μαγαζιά καίγονται να ξέρεται ότι απλώς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

Αν δεν με πιστεύεται ρωτήστε γνωστούς σας που έχουν έστω ένα καφενείο. Κοιτάχτε την ασφάλεια του αμαξιού σας ή του μηχανάκι σας.

Α) Απο φωτιά η ασφάλεια μπορεί να σε καλύπτει, απο τρομοκρατική ενέργεια όμως όχι (που οδηγεί σε φωτιά). Δεδομένο, και ειδικά σε τέτοιες περιοχές με προηγούμενο.

Β) Ακόμα και αν το μαγαζί στο φτιάχναν καινούργιο σε 10 μέρες (που δεν ισχύει αλλά λέμε), ΚΑΝΕΙΣ δεν σε σώνει απο την απώλεια τζίρου σε αυτήν την περίοδο. Μιλάμε για γιορτές που όλοι πάνε να σκάσουν το δώρο τους, για λάπτοπ/TV/PC/PS3 κτλ. Υπολογίζεται ότι ο τζίρος (τζίρος όχι κέρδος) των γιορτών = το 30%-40% χρονιάς. Με λίγα λόγια καλύτερα να μην πάρεις καμιά αποζημίωση για τίποτα και να δουλέψει το μαγαζί σου σε 5 μέρες, παρά να πάρεις ένα σωρό λεφτά και να δουλέψει μετά απο 1.5 μήνα. Για τους εργαζόμενους αφήστε το. Διακοπές με αποδοχές Ε?

Μην ακούω βλακείες ότι υπάρχει έστω και ένα θετικό σε κάποιον που του κάψαν το μαγαζί. Μοναδική περίπτωση να είχε κάποιος ένα εικονικό μαγαζί που ήταν άδειο μέσα, και ετοιμαζόταν μετά τις γιορτές να βγεί στην σύνταξη.

Δημοσ.

λες να ενδιαφερει αυτους ποιος θα τα πληρωσει?

το ποιος θα τα πληρωσει ειναι το πιο ευκολο πραγμα,θα τραβηξουν κανα μυριο απο κανα κοινοτικο ταμειο,θα τα παρουν κ απο μας κ τελος οι περισσοτεροι απο τις ασφαλιστικες που παλι θα τα παρουν απο μας...

κανεις δεν τα λεγε τα παραπανω βεβαια στην τν κ γενικοτερα...

@Deoram ειχα ανοιξει κ ξεχωριστο τοπικ κ ενημερωθηκα κ για τα μαγαζια στο κεντρο...http://www.e-tipos.com/newsitem?id=64890 ειναι οπως τα λεω.κ οι εργαζομενοι πληρωθηκαν...κ τελη δημου-ika-doy δεν θα πληρωσουν και οσοι ειχαν επιχειρηματικα δανεια μεχρι κ αναστολη για 12 μηνες τους δωσαν και και...

20μυρια θα πληρωσουν οι ασφαλιστικες μονο για αθηνα...τελος να μην πω οτι τα περισσοτερα μαγαζια δεν ειχαν καν σιτα πλεγμα στην βιτρινα...

just google it http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=4279104

Δημοσ.
Ενω εσυ με τα δικα σου...

Παντως εγω ηξερα την Ομονια σαν παραδεισο της ελευθερης διακινησης ναρκωτικων και οχι τα Πανεπιστημια.

Και δεν νομιζω οτι ειναι και χωρος ληστων αυτοι οι χωροι. Μια χαρα κυκλοφορουσα τα βραδια.

Επισης αυτο με τις μολωτοφ ειναι ηλιθιο και στανταρ το ειδες στην τηλεοραση, γιατι το ακουσα και εγω:P. Ακου εκει στα εργαστηρια του Πολυτεχνειου. Ναι ρε εχουν και τις ειδικες στολες :lol:

Οι καθηγητές κάνουν αναφορά στην τελευταία κατάληψη που έγινε στο πανεπιστήμιο και η οποία σταμάτησε την παραμονή των Χριστουγέννων υπογραμμίζοντας ότι: «Στη διάρκεια της κατάληψης αυτής το πανεπιστήμιο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και ορμητήριο για τις βίαιες συγκρούσεις των καταληψιών με την αστυνομία.Φοιτητές οι οποίοι εγκατέλειψαν τις σχολές πριν τα γεγονότα έκανα λόγο για μαζική παραγωγή/προετοιμασία εκρηκτικών Κοκτέιλ μολότωφ. Εκτεταμένες καταστροφές σημειώθηκαν σε κτίρια, εργαστήρια, σε γραφεία καθηγητών ακόμη και στις τουαλέτες είτε για τις ανάγκες της κατάληψης είτε για πλιάτσικο είτε απλώς για βανδαλισμό.

εσυ μαλλον ζεις σε παραλληλη πραγματικοτητα..

οσο για την πανεπιστημιουπολη που αμφιβαλεις για το τι διακινειται εκει μεσα , αστο.. με αυτα μεγαλωσα εγω και οποιος ισχυριστει το αντιθετο για το τι γινεται εκει μεσα ειναι απλα "μπεεε"

Δημοσ.
αχαχαχαχαχαχαχα,οι ελεύθεροι πολιορκημένοι βαλαν τη γιαγια σπιδα και ταυτόχρονα φωνάζουν αφήστε τη.Στο τέλος η γιαγιά πέφτει επειδή την σέρνει αυτή με το κόκκινο μπλουζάκι την οποία προσπαθεί να τραβήξει ο αστυνομικός.Ωραίο βίντεο,έχει άλλα κι άλλα για police brutality κι αυτό εν είναι τέτοιο

giagiaev3.jpg

Μαλλον η γιαγια μπηκε μονη της ασπιδα φιλε.

Δημοσ.

Xαρακτηριστικό βίντεο, για όσους αναρωτιούνται ακόμα αν έχουμε δημοκρατία, και την χρηστικότητα του ασύλου.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα δημοκρατίας. Έτσι δεν είναι?

Oh wait.

Και χούντα τι είναι?

Αν δε σέβεστε να μάθετε να φοβάστε.

Ξύλο μέχρι να σπάσουν οι πλάτες ή τα γκλοπ

Πόση ξεφτύλα μπορεί να χωρέσει σε δυο γραμμές?

Δημοσ.
Πόση ξεφτύλα μπορεί να χωρέσει σε δυο γραμμές?

Δεν είναι θέμα γραμμών.

Για παράδειγμα πολύ περισσότερη μπορεί να χωρέσει σε μια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...