Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι 2 ανθρωποι.Ο ενας 16 και ο αλλος 21.Δεν ξερουμε τπτ για το χαρακτηρα τους(δεν εχουν δωσει καποιο δικαιωμα και οι δυο).Οενας αστυνομος και ο αλλος μαθητης.Ο ενας δολοφονειται ενω καθεται ορθιος και ασκει το επαγγελμα του(η εστω δεχεται δολοφονικη επιθεση αν δεν πεθανει) και ο αλλος ενω πεταει πετρεσ και βριζει ανθρωπους που κανουν τη δουλεια τους.ΓΙΑΤΙ σε σοκαρει πιο πολυ ο θανατος του μαθητη?

Φοβερή λογική.

Όπως λες εσύ ας πούμε πως ο 16χρονος πέταγε πέτρες και έβριζε, (αλήθεια από που προκύπτει αυτό)? , ο άλλος μπορεί να σου πει πως ο άτυχος αστυνομικός πριν λίγο καιρό ξυλοκοπούσε συνταξιούχους/φοιτητές/μετανάστες...

Και άντε βγάλαμε και θανατόμετρο και τους ενός σοκάρει πιο πολυ από του άλλου.

Που διάολο καταλήγουμε με αυτή την κουβέντα?

Κρατάμε score?

Την πελεύουμε γενικώς?

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειναι 2 ανθρωποι.Ο ενας 16 και ο αλλος 21.Δεν ξερουμε τπτ για το χαρακτηρα τους(δεν εχουν δωσει καποιο δικαιωμα και οι δυο).Οενας αστυνομος και ο αλλος μαθητης.Ο ενας δολοφονειται ενω καθεται ορθιος και ασκει το επαγγελμα του(η εστω δεχεται δολοφονικη επιθεση αν δεν πεθανει) και ο αλλος ενω πεταει πετρεσ και βριζει ανθρωπους που κανουν τη δουλεια τους.ΓΙΑΤΙ σε σοκαρει πιο πολυ ο θανατος του μαθητη?

από που προκύπτει ότι έβριζε και πέταγε πέτρες ; Και αν το έκανε του άξιζε περισσότερο ο θάνατος ;

Δημοσ.
Το να βάζεις ταμπέλες σε μια μεγάλη ομάδα ατόμων είναι απίστευτα παιδικό. Το άλλο είναι η άποψη μου. Τα ήθελε και τα έπαθε. Εμένα εάν κάποιος προσπαθούσε να σκοτώσει εμένα ή το παιδί μου και μπορούσα να τον σκοτώσω και να την γλιτώσω, θα το έκανα χωρίς 2η σκέψη.

Τα ήθελε και τα έπαθε.

Τα ήθελε και τα έπαθε.

Ακόμη και πέτρες να πετούσε, να έριχνε γαμωσταυρίδια ή να ήταν ο φάντομ ντακ, αυτό που πρέπει να κάνει η αστυνομία είναι να τον παραπέμψει στην ("ανεξάρτητη") δικαιοσύνη και όχι να τον τιμωρήσει.

Από την άλλη, αν εσύ είχες δύσκολα παιδικά χρόνια και τη βρίσκεις να βρωμίζεις με ιδρωτίλα το φόρουμ τώρα που μεγάλωσες, είναι άλλο θέμα. Μπορούμε να ανοίξουμε ένα τόπικ και γι αυτό και να κάνουμε πολλ πόσοι θα κάναμε πλάτες σε αυτόν που θα έκανε την απόπειρα.

Τέλος, σχετικά με το θάνατο, ναι, προφανώς, είναι θάνατος. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο, είναι θάνατος. ΘΑΝΑΤΟΣ. ΘΆ-ΝΑ-ΤΟΣ. Προφανώς. Το λέει η λέξη.

Δημοσ.
18?με 15 χιλιαδες μορια μπηκε στην αστυνομια φιλος μου και ειναι στα μετ.18 θες για την αξιοματικων.και επειδη δε φυλαει εμενα και εσενα τι?πρεπει να το σκοτωσουμε?

ναι αλλά αυτός μπήκε με 18. αφού πέρασε γιατρική και δεν πήγε δε νομίζω να βγαλε 15. Θα μπορούσε να πήγαινε δάσκαλος. Δλδ εγώ με τπτ δε θα πήγαινα στα ματ. Οχι γιατί είμαι φιλειρηνιστής, αλλά επειδή δε μου φταίει σε τπτ ο άλλος που διαδηλώνει.

Τα ήθελε και τα έπαθε. Εμένα εάν κάποιος προσπαθούσε να σκοτώσει εμένα ή το παιδί μου και μπορούσα να τον σκοτώσω και να την γλιτώσω, θα το έκανα χωρίς 2η σκέψη.

Ησουνα μπροστά στο περιστατικό? Δλδ πέταξε ο αλέξης τπτ στους μπάτσους? Ανοιξε πυρ εναντίον τους? και χαλάρωσε, πολλές ταινίες του γουλμπεργκ βλέπεις. Δες κάτι άλλο.

Δημοσ.
Ναι νιωθω περισσοτερη θλιψη επειδη γινονται μαζικα τοσοι θανατοι τοσων αθωων.Καθομαστε μπροστα στην τηλεοραση και βλεπουμε απλα αριθμους νεκρων που χαθηκαν και το θεωρουμε συνηθιζμενο,ενω εδω πεθανε ενας και μετα αλλος ενασ και το καναμε τοσο μεγαλο θεμα.Ο λογος λοιπον που λυπαμαι πολυ περισσοτερο με τους αμαχους στη γαζα ειναι ο αριθμος τους.Αν πεθαινε και εκει 1 παιδι θα λοιπομουν ακριβως το ιδιο με τον αλεξη και με τον αστυνομικο.

Μας αποστομωσες ρε μεγαλε τωρα

• Super Moderators
Δημοσ.
Για μένα εφόσον έριξε μολότοφ καλά να πάθει.

θέλω να δω αν έκανε κάτι χειρότερο τι θα έλεγες...πχ να σκοτώσουμε και την οικογένεια του (σκυλιά γατία μέσα όλα) έτσι για ακόμα πιο πολύ δικαιοσύνη

tactical_facepalm.jpg

Δημοσ.
Γιατί στην δολοφονία του Αλέξη βγήκαν 100 μάρτυρες και όλοι είδαν το περιστατικό με τα ίδια τους μάτια? Όλοι ξέραν? Τι στο καλό μια στιγμή 5-10 δευτερολέπτων ήταν. Γιατί εδώ δεν βγήκε ένας μάρτυρας? Γιατί? Γιατί απλά σου λένε, έχω την ευκαιρία να "κάψω" την αστυνομία, δεν θα το κάνω? Έχω την ευκαιρία να εδραιώσω την εικόνα που έχω για την αστυνομία, και να πείσω και τους άλλους πως έτσι είναι.

1. δεν βγήκαν 100

2. ήταν στο κέντρο της αθήνας αρκετοί περαστικοί

3. οι μάρτυρες φαινόταν σοβαροί ανθρωποι

4. θα πεις κι άλλες μ%$ς?

Δημοσ.
...αναλαμβανει κ το ρισκο που απορρεει απο τη δουλεια του ....

Και ο Αλεξης, ο Καλτετζας και οι λοιποι, ανελαβαν το ρισκο οτι μια φορα στις εκατο εγκληματικες ενεργειες που θα κανουν, να φανε καμμια σφαιρα απο εξοστρακισμο.

Δημοσ.
1. δεν βγήκαν 100

Αστιεύεσαι? Το άλλο περιστατικό που ήταν ? Στο δάσος μέσα?

Δεν βγήκαν 100 σύμφωνοι. Βγήκαν 10 φορές περισσότεροι για ένα περιστατικό λιγότερης χρονικής διάρκειας και έντασης, απο ένα άλλο στην ίδια περιοχή με πολύ περισσότερη φασαρία και διάρκεια.

το 4 στο ανταποδίδω. Μιλάω με πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα και όχι θεωρίες και αοριστολογίες. Ευκαιρία βρήκαν να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν το είδαμε. Που είναι το δύσκολο να το κάνουν συγκεκριμένοι κύκλοι μου λές? Εδώ για να βλάψουν την αστυνομία εξοπλίζονται σαν ράμπο και γαζώνουν, δεν θα κάναν αυτό το τόσο απλό? Εγώ αν ήθελα να βλάψω την αστυνομία το πρώτο πράγμα αυτό θα έκανα. Ψευδομαρτυρία είναι το πιο καθημερινό πράγμα στην ελλάδα, αλλά αυτό σου φαίνεται συνομοσιολογία, η προβοκάτσια (ενώ ξέρουμε τις θέσεις και τα σλόγκαν...) δεν είναι.

Δημοσ.
1. δεν βγήκαν 100

1. 100 βγηκαν στις τηλεορασεις, 3 πηγαν να καταθεσεουν.

2. Ηταν στο κεντρο των Εξαρχειων στις γνωστες καφετεριες των αναρχικων

3. Μονο η κοκκινη σημαια τους ελειπε

4. Σε αφηνει να πεις εσυ περισσοτερες.

Δημοσ.

100βγηκαν στις τηλεορασεις και λεγανε "ευθεία βολή!! το είδα με τα ματια μου" και τελικά είναι εξοστρακισμός... αι λοβ τιβι

Δημοσ.

Εμ αν σημάδεψε δίπλα στο παιδί για εκφοβισμό, βάρεσε και μετά από ένα δευτερόλεπτο (και ένα εξοστρακισμό) βρήκε στο παιδί, τι ήθελες να πούνε;

Δημοσ.
100βγηκαν στις τηλεορασεις και λεγανε "ευθεία βολή!! το είδα με τα ματια μου" και τελικά είναι εξοστρακισμός... αι λοβ τιβι

Θυμασαι και το μενος ολων των δημοσιογραφων? Χα, χα.

Αυτους τους δικαιολογω παντως, ειναι ικανοι να πουλησουν και την μανα τους για λιγη παραπανω θεαματικοτητα.

Δημοσ.

Και ήταν και βράδυ, ακριβώς, έπρεπε να δουν ότι σημάδεψε μερικά χιλιοστά αριστερά απο το παιδί;

Δλδ αν δω απο τα δέκα μέτρα, εσένα, να σου ρίχνει κάποιος ο οποίος σημαδεύει ευθεία προς τα εσένα (και όχι στον ουρανό, όμως πιο δεξιά απο σένα) θα πρέπει να ξέρω αν σε πέτυχε απευθείας ή αν έτυχε η διαολεμένη στιγμή και εξοστρακίστηκε η σφαίρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...