Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είπα ότι τα σπάνε φοιτητές. Δεν ξέρω και δεν έχει σχέση ποιοι τα κάνουν γι αυτό που είπα :)

Δηλ. όταν γίνονται βανδαλισμοί μέσα σε πολυτεχνεία/πανεπιστήμια μπορούν να μπουν τα ΜΑΤ;

Ναι με τη συμφωνη γνωμη της Συγκλητου κ παρουσια εισαγγελεα.

Σου εξηγω ποιοι κανουν τις ζημιες για να καταλαβεις οτι οι φοιτητες πρωτοι απ ολους φωναζουμε να συλληφθουν..αλλα προφανως καποιο σκοπο θα εξυπηρετουν για να τους αφηνει η αστυνομια να αλωνιζουν.

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πότε ήταν τα τελευταία φορά που ένστολοι μπήκαν σε πανεπιστημιακό ίδρυμα για αποτροπή/καταστολή επεισοδίων;

Δημοσ.
Πότε ήταν τα τελευταία φορά που ένστολοι μπήκαν σε πανεπιστημιακό ίδρυμα για αποτροπή/καταστολή επεισοδίων;

1995

Τι σχεση εχει αυτο?

Δημοσ.
Από απλή περιέργεια. Το άσυλο αυτών των ιδρυμάτων από πότε υπάρχει στην Ελλάδα; Και για ποιον λόγο δημιουργήθηκε;

Ρε παιδιά δεν απαντήσατε στον άνθρωπο σε όλη του την ερώτηση. Απαντήστε του.

Δημοσ.

Απλά είχα την περιέργεια να δω πόσο συχνά χρησιμοποιείται αυτό το μέτρο.

@AzaZyL: Νομίζω πως η απάντηση που δόθηκε είναι "η ελεύθερη διακίνηση ιδεών". Βέβαια μετά δημιουργούνται και τα εύστοχα ερωτήματα που έθεσε ο bantito παραπάνω.

Δημοσ.

Ή υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών ή όχι. Αν ισχύει το δεύτερο να βγούμε στους δρόμους να κάψουμε όλη την χώρα και να σταματήσουμε να γιορτάζουμε το Πολυτεχνείο, δεν κερδίσαμε τίποτα τότε, ακόμα χούντα έχουμε.

Γιατί ποιος ισχυρίζεται πως έχουμε δημοκρατία? :P

Δημοσ.

Βλάπτει στο ότι ο καθένας μπορεί να παρανομεί χωρίς να υπολογίζει συνέπειες! Π.χ στα πρόσφατα επεισόδια δεν είχαν το ΠΟλυτεχνείο σαν ορμητήριο διάφοροι "μολοτωφάκηδες";

Και πραγματικά, χωρίς το άσυλο δεν καταλαβαίνω σε τι θα περιοριζόταν η ελευθερία των φοιτητικών συνελεύσεων(που δε διακρίνονται κιόλας για την ανεκτικότητα τους και τη δημοκρατική διεξαγωγή τους)

Δημοσ.

Κι ένας να πει πού πραγματικά χρησιμεύει σήμερα. Γιατί να μην επεκταθεί και αλλού αν είναι χρήσιμο; πχ σε σχολεία, νοσοκομεία ή κι εγώ δεν ξέρω πού.

Ναι, το ξέρω, αδιέξοδη συζήτηση.

Δημοσ.
Βλάπτει στο ότι ο καθένας μπορεί να παρανομεί χωρίς να υπολογίζει συνέπειες! Π.χ στα πρόσφατα επεισόδια δεν είχαν το ΠΟλυτεχνείο σαν ορμητήριο διάφοροι "μολοτωφάκηδες";

Και πραγματικά, χωρίς το άσυλο δεν καταλαβαίνω σε τι θα περιοριζόταν η ελευθερία των φοιτητικών συνελεύσεων(που δε διακρίνονται κιόλας για την ανεκτικότητα τους και τη δημοκρατική διεξαγωγή τους)

Μερικες σελιδες πισω εχω γραψει ακριβως που χρησιμευει. Αν βαριεσαι να κοιταξεις βαριεμαι να τα ξαναγραψω.

ΞΑΝΑΛΕΩ (γαμωτο ελληνικα δεν μιλαω?) ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!!Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!!ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ!!Κ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16!!

ελεος πια

Δημοσ.
Μερικες σελιδες πισω εχω γραψει ακριβως που χρησιμευει. Αν βαριεσαι να κοιταξεις βαριεμαι να τα ξαναγραψω.

ΞΑΝΑΛΕΩ (γαμωτο ελληνικα δεν μιλαω?) ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!!Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!!ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ!!Κ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16!!

ελεος πια

Απ όσο θυμάμαι όμως όταν τίθεται θέμα να μπει η αστυνομία μέσα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από διάφορους κύκλους;

Δημοσ.
χαιρομαι :)

Για σενα δεν ρωταω ποια ειναι η μορφωση σου φαινεται στο avatar!

Τουλάχιστον εγώ ξέρω με την όποια μορφωσή μου ότι το άσυλο θεσμοθετήθηκε το 1982 (8 ολόκληρα χρόνια μετά την πτώση του προηγούμενου καθεστώτος) και όχι "μετά τη χούντα". Για να ξέρουμε και τι λέμε δλδ.

Και μιας και αναφέρθηκες στο avatar μου, μήπως ξέρεις ποιος είναι;

Δημοσ.

Οταν ενας "αναρχικος" βανδαλιζει κανοντας ζημια(στο δημοσιο π.χ), δεν τον πιανουν. Οταν καποιος πολιτικος, μεγαλοδημοσιογραφος κτλ "κερδιζει" λεφτα μετα απο τοσα σκανδαλα που ειχαν την τιμη να παιχτουν στις "αιθουσες" των ειδησεων,βαλτε αλλα τοσα που δεν τα εδειξαν καν(φανταζομαι απειρα), κανει και αυτος ζημια και φυσικα ουτε αυτον τον πιανουν. Τι δειχνει αυτο?

Οτι εχουμε ισοτητα φυσικα.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...