Προς το περιεχόμενο

Άγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για αυτές οι ρώσικες σαλάτες, αναφερόμουν, οτι είναι μπαγιάτικες:

Απο το 1969 εκτός ψυγείου, του... πούτιν πιά! ΕΛΗΞΑΝ.

Κατι αλλο μαλλον εληξε.

Αν εχεις να παραθεσεις επιχειρηματα με χαρα να τ ακουσω. Το να το παιζεις εξυπνακιας, η να μιλας για ατομα που ζουν την 3βαθμια εκπαιδευση απο μεσα (εσυ κ οι ομοιοι σου) με ειρωνια κ απαξιωση, ειναι μαλλον ατοπο απ τη στιγμη π μαλλον καμια σχεση με πανεπιστημιο δεν εχεις και δειγμα αγενειας απο τη στιγμη που εγω ποτε δεν σε ειρωνεύτηκα.

Τελος παντων, δεν εκατσα να γραψω εκτενως τις αποψεις μου με επιχειρηματα κ σαφεις θεσεις για να πεταει την 1η μακακια ο καθε τυχαρπαστος κ να το παιζει εξυπνος.

Ευτυχως φιλε μου δεν εισαι το αντιπροσωπευτικο παραδειγμα του επιπεδου της συζητησης που γινεται εδω, οποτε δεν θα χασω αλλο το χρονο μου για να συνομιλησω σε τετοιο επιπεδο.

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 02 : 48 : 00-----

"...To δικαίωμα της κατάληψης"

Το δικαίωμα τον σπουδών δεν το σκέφτεται κανείς μου φαίνεται.Από που κι ως που κάτι τόσο φασιστικό και αντιδημοκρατικό όσο η κατάληψη γίνεται δικαίωμα;

Καθιστική διαμαρτυρία το καταλαβαίνω.Αποχή το καταλαβαίνω.Κατάληψη σχολών και στέρηση δικαιωμάτων των υπολοίπων να κάνουν μάθημα δεν δύναμαι να το καταλάβω.

Δηλ με τον ίδιο τρόπο μπορώ κι εγώ να θεωρήσω δικαίωμα μου να πάρω κοντόξυλα και να βαράω μαζί με τους τραμπούκους της εκάστοτε ΔΑΠ τους καταληψίες και να ανοίγω κεφάλια.Γιατί μία φορά αν γίνει ακόμα κατάληψη στη σχολή μου θα το κάνω και θα εκμεταλευτώ το άσυλο.

Προφανως μιλαω για το δικαιωμα της καταληψης της σχολης μετα απο πλειοψηφικη αποφαση της Συνελευσης, ενος συλλογικου οργανου ΟΛΩΝ των φοιτητων. Εγω αυτη την αποφαση τη σεβομαι, εσυ παλι οχι. Δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις.Καλως η κακως ομως στη δημοκρατια (καλως κατ εμε) οι αποφασεις λαμβανονται με γνωμονα την πλειοψηφια.

Σαφως και θα υπαρχουν ατομα που θα προτιμουσαν ν ανοιξει η σχολη (κ γω μεσα σ αυτα). Ωστοσο πρεπει να υπαρχει σεβασμος στη συλλογικη αποφαση.

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαζευόμαστε μια παρέα και αποφασίζουμε να ξεμ0υνιάσουμε την πρώτη ξανθιά που θα περάσει απο μπροστά μας.

Η κατάληψη είναι παράνομη ως πράξη και μια απόφαση πλειοψηφίας δεν την νομιμοποιεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ διερωτώμαι πώς ορίζεται η πλειοψηφία. Γιατί αν εννοούμε τι είπαν οι περισσότεροι από όσους μαζεύτηκαν σε ένα αμφιθέατρο, μάλλον ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα...

Δημοσ.
Μαζευόμαστε μια παρέα και αποφασίζουμε να ξεμ0υνιάσουμε την πρώτη ξανθιά που θα περάσει απο μπροστά μας.

Η κατάληψη είναι παράνομη ως πράξη και μια απόφαση πλειοψηφίας δεν την νομιμοποιεί.[/quote

Αληθεια? τοτε κοψε και τις απεργιες γιατι και εκει βεβαιως υπαρχουν καποιοι που θελουν να δουλεψουν και οσοι περιφρουρουν την απεργια ειναι προφανως παρανομοι, κοψε κ οτι αλλο μετρο υπαρχει που να δηλωνει αντιδραση και αντισταση σε αποφασεις που μας πληττουν.

Κουραστικα να απαντω σε επιχειρηματα του κ** εσυ κ οι φιλοι σου ειστε εκλεγμενο φοιτητικο οργανο και αποτελειται συνελευση φοιτητων να υποθεσω.

Δημοσ.

Με τη διαφορά πως, αν δεν με απατά η μνήμη μου, η κατάληψη δημοσίου κτιρίου, νομικά τουλάχιστον αποτελεί ποινικό αδίκημα (paredwse, αν και όφτόπικ, τα φώτα σου!), ενώ η απεργία, and I quote, είναι νομικά κατοχυρωμένη.

Σύμφωνοι στα περί πλειοψηφίας στις συνελεύσεις, αλλά στην πλειοψηφία των σχολών, όταν αυτή απλά δεν υφίσταται, το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους μας.

Δημοσ.
Με τη διαφορά πως, αν δεν με απατά η μνήμη μου, η κατάληψη δημοσίου κτιρίου, νομικά τουλάχιστον αποτελεί ποινικό αδίκημα (paredwse, αν και όφτόπικ, τα φώτα σου!), ενώ η απεργία, and I quote, είναι νομικά κατοχυρωμένη.

Σύμφωνοι στα περί πλειοψηφίας, αλλά στην πλειοψηφία των σχολών όταν αυτή απλά δεν υφίσταται, το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους μας.

Εγω να συμφωνησω μαζι σου. Ισως με το γραμμα του νομου να ειναι παρανομο. Εσυ ομως σαν πολιτης θα εισαι ικανοποιημενος οταν π.χ. δεις αυτους που κανουν μια παρανομη απεργια να μπαινουν πισω απο καγκελα, ενω τοσοι κ τοσοι που τρωνε δημοσιο χρημα να μενουν ατιμώρητοι? Εσυ ναι, εγω οχι. Ας βαλουν τους απεργους φυλακη λοιπον. Γιατι βεβαια αυτοι δρουν προς ίδιον όφελος ετσι?

Το ζητημα ειναι οτι σ αυτη τη χωρα δε μπορουμε να κοιτουμε το δεντρο κ να χανουμε το δασος.

Για τις καταληψεις δεν νομιζω να ειναι παρανομες ποτε δεν ακουσα οτι καταληψη σε πανεπιστημιο κριθηκε παρανομη. Αντιθετως με τις απεργιες που κρινονται συνεχως παρανομες/καταχρηστικες

Δημοσ.

Με πρόλαβες πάνω στο έντιτ :P

Το θέμα δεν είναι να κριθεί κάποια κατάληψη παράνομη. Ο νόμος απαγορεύει την κατάληψη δημοσίου κτιρίου, σχολεία και πανεπιστήμια είναι δημόσια κτίρια, οπότε με μια μικρή επιφύλαξη κάθε κατάληψη είναι παράνομη.

Το θέμα είναι πως οι καταλήψεις έχουν καθιερωθεί ως "μέσον" στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τώρα, μέσο αντίδρασης, μέσο διαμαρτυρίας, ή μέσο τεμπελιάς, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ. Ας πούμε για την ιστορία πως ακόμα και μεμονωμένες καταλήψεις γίνονται με βάση σοβαρά αιτήματα (χωρίς να λείπουν και τα μαργαριτάρια), γι'αυτό υπάρχει και μια γενικότερη ανοχή.

Με αποκορύφωμα όμως την κατάσταση στα σχολεία και στις σχολές τα τελευταία χρόνια, με καταλήψεις τετραμήνων και με περιστατικά απείρου κάλλους που έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια, έχω πια σχηματίσει την άποψη πως έχει ξεπεραστεί κάθε μέτρο και πλέον από εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοια θέματα.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι που μπορούμε σαν φοιτητές να εκφραστούμε, το να στερούμε το δικαίωμα της μάθησης από τους υπόλοιπους δεν είναι ένας από αυτόυς.

Just my 2c :)

Δημοσ.
Εγω να συμφωνησω μαζι σου. Ισως με το γραμμα του νομου να ειναι παρανομο. Εσυ ομως σαν πολιτης θα εισαι ικανοποιημενος οταν π.χ. δεις αυτους που κανουν μια παρανομη απεργια να μπαινουν πισω απο καγκελα, ενω τοσοι κ τοσοι που τρωνε δημοσιο χρημα να μενουν ατιμώρητοι? Εσυ ναι, εγω οχι. Ας βαλουν τους απεργους φυλακη λοιπον. Γιατι βεβαια αυτοι δρουν προς ίδιον όφελος ετσι?

Το ζητημα ειναι οτι σ αυτη τη χωρα δε μπορουμε να κοιτουμε το δεντρο κ να χανουμε το δασος.

Για τις καταληψεις δεν νομιζω να ειναι παρανομες ποτε δεν ακουσα οτι καταληψη σε πανεπιστημιο κριθηκε παρανομη. Αντιθετως με τις απεργιες που κρινονται συνεχως παρανομες/καταχρηστικες

Είσαι σοβαρός αγόρι μου; Μιλάς για σοβαρά/ασόβαρα επιχειρήματα και λες αυτά τα πράγματα;

Μάθε λοιπόν ότι την κατάληψη δε χρειάζεται κανένα δικαστήριο να την κρίνει παράνομη διότι πολύ απλά είναι εκ προοιμίου παράνομη. Τέλος. Δεν υπάρχει μα μου ίσως υπο προυποθέσεις και λοιπές πουτσορ0ές. Δε μπορούμε να λέμε "τι σας πείραζει που πήδηξα την ξανθιά και δεν κοιτάται που τρώνε το δημόσιο χρήμα, ο Βασσάρας είναι μπινές και δε φτιάχνουν το γήπεδο του Παναθηναικού;" Μια παράνομη πράξη δε μπορεί να δικαιολογήσει μια άλλη.

Η απεργία απο την άλλη ενώ νομικά προστατεύεται, ο νομοθέτης έχει κρίνει ότι υπο όρους να μπορεί να κυρηχθεί παράνομη για να μπορεί να προστατευτεί το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Κουραστικα να απαντω σε επιχειρηματα του κ** εσυ κ οι φιλοι σου ειστε εκλεγμενο φοιτητικο οργανο και αποτελειται συνελευση φοιτητων να υποθεσω.

Όπως προείπα είναι γελοίο να μιλάς για ποιότητα επιχειρημάτων όταν δεν ξέρεις τα αυτονόητα. Και ευτυχώς πλέον δεν αποτελώ μέλος του χαρούμενου μπουρδέλου που ακούει στο όνομα πανεπιστημιακή κοινότητα. Ήμουν όμως σε προπτυχιακό επίπεδο και επίπεδο μεταπτυχιακού ήμουν μέλος αντίστοιχης ξένης κοινότητας. Κοίτα να δεις τώρα. Πως γίνεται χωρίς άσυλο(το προπύργιο της δημοκρατίας), τις φοιτητικές νεολαίες και τις καταλήψεις αυτοί να έχουν εκπαιδευτικό σύστημα που να με κάνει να ντρέπομαι που σπατάλησα κάποια χρόνια απο τη ζωή μου ως φοιτητής ελληνικού Πανεπιστημίου;

Δημοσ.
Πως γίνεται χωρίς άσυλο(το προπύργιο της δημοκρατίας), τις φοιτητικές νεολαίες και τις καταλήψεις αυτοί να έχουν εκπαιδευτικό σύστημα που να με κάνει να ντρέπομαι που σπατάλησα κάποια χρόνια απο τη ζωή μου ως φοιτητής ελληνικού Πανεπιστημίου;

QUESTION OF THE CENTURY!

Δημοσ.
QUESTION OF THE CENTURY!

Με 100.000$ για προπτυχιακες σπουδες για καθε φοιτητη(σε ιδιωτικα), αξιολογηση των καθηγητων, των πανεπιστημιων, αξιοκρατια σε ολους τους τομεις, μη κομματικοποιηση της φοιτητικης νεολαιας, χρηματοδοτηση, ..... (σε δημοσια)

ποια ειναι η απορια σου?

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 05 : 27 : 58-----

Με πρόλαβες πάνω στο έντιτ :P

Το θέμα δεν είναι να κριθεί κάποια κατάληψη παράνομη. Ο νόμος απαγορεύει την κατάληψη δημοσίου κτιρίου, σχολεία και πανεπιστήμια είναι δημόσια κτίρια, οπότε με μια μικρή επιφύλαξη κάθε κατάληψη είναι παράνομη.

Το θέμα είναι πως οι καταλήψεις έχουν καθιερωθεί ως "μέσον" στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τώρα, μέσο αντίδρασης, μέσο διαμαρτυρίας, ή μέσο τεμπελιάς, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ. Ας πούμε για την ιστορία πως ακόμα και μεμονωμένες καταλήψεις γίνονται με βάση σοβαρά αιτήματα (χωρίς να λείπουν και τα μαργαριτάρια), γι'αυτό υπάρχει και μια γενικότερη ανοχή.

Με αποκορύφωμα όμως την κατάσταση στα σχολεία και στις σχολές τα τελευταία χρόνια, με καταλήψεις τετραμήνων και με περιστατικά απείρου κάλλους που έχω δεί με τα ίδια μου τα μάτια, έχω πια σχηματίσει την άποψη πως έχει ξεπεραστεί κάθε μέτρο και πλέον από εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοια θέματα.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι που μπορούμε σαν φοιτητές να εκφραστούμε, το να στερούμε το δικαίωμα της μάθησης από τους υπόλοιπους δεν είναι ένας από αυτόυς.

Just my 2c :)

Δεν διαφωνω μ αυτα που λες. Να σου θυμισω ομως οτι αν δεν ειχαμε κανει καταληψεις τοτε το αρθρο 16 θα ειχε αναθεωρηθει. Με οτι συνεπειες θα ειχε.

Ουτε εγω ειμαι 100% παντα υπερ των καταληψεων(τις θεωρω το εσχατο μετρο αφοτου εχουν εξαντληθει ολα τα αλλα κ μονο για πολυ σημαντικα ζητηματα που η φωνη μας απαξιωνεται συνειδητα κ μεθοδευμενα), δυστυχως ομως μερικες φορες ειναι το μονο μεσο πιεσης προς την εκαστοτε εξουσια, οταν πληττονται καιρια τα δικαιωματα μας κ οταν με οτι αλλο τροπο κ αν χρησιμοποιησουμε μας γραφουν στ @@ τους. Ειναι ο μονος νομιμος τροπος (η νομικα ανεκτος εστω) για πιεση των φοιτητων.

Συμφωνω οτι ενδεχομένως πολλες καταληψεις ειναι ''μαργαριταρια''. Αυτο δεν σημαινει κατι.

Δυστυχως οσα ατομα υποστηριζουν οτι το ασυλο φταιει για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προβληματα αντιμετωπιζουν τα πανεπιστημια, ενταξει απλα δεν ξερουν τι τους γινεται.

Χαιρομαι που στηριζεις τις αποψεις σου κ δεν ακουω αλλη μια γνωμη ανθρωπου με κομματικα γυαλια

Δημοσ.
Και από πού προκύπτει ότι ο θάνατος του 15χρονου έγινε από λάθος και από σπόντα;

Απο την ιατροδικαστική και την βαλλιστική εξέταση.

Ορίστε μόνος σου τα είπες.

Και την απάντηση την πείρες :

η βαλιστική έδειξε ότι υπήρχαν κάποια στοιχεία αδρανών υλικών πάνω στη σφαίρα. τπτ άλλο. Αυτό μπορεί να έγινε και πριν μπει στη κάνη η σφαίρα….

• Αν είναι γνωστή η θέση του δράστη σε σχέση με το θύμα, από την τροχιά που ακολούθησε η σφαίρα αφού σφηνώθηκε στο σώμα του θύματος, μπορεί να διαπιστωθεί αν η σφαίρα ακολούθησε μια προβλέψιμη από το δράστη (ευθεία) πορεία (το οποίο λογικά θα σήμαινε πρόθεση) ή μια πορεία που δε θα μπορούσε να συνδεθεί με την τοποθεσία του δράστη (το οποίο θα σήμαινε εξοστρακισμό).

• Από την πορεία της σφαίρας μέσα στο σώμα μπορεί ενδεχομένως να υπολογιστεί αν η σφαίρα είχε χάσει σημαντική ταχύτητα (λόγω εξοστρακισμού) ή αν βρήκε απευθείας το σώμα.

Απλά πράγματα που δεν χρειάζεται να είσαι ιατροδικαστής – απλή λογική :

1 . Δεν ξέρουμε την στάση του σώματος του Αλέξη

2 . Κανείς ούτε ο δράστης δεν είπε ότι εξωστακίστηκε ψηλά, μόνο ελαφρά απόκλιση στις μπάλες…άρα άκυρη η γωνία πρόπτωσης

3 . Δύσκολο να υπολογιστεί η ακριβής ταχύτητα μιας σφαίρας από μια ιατροδικαστική. Ο ιατροδικαστής δεν είναι φυσικός να ξέρει πόση ενέργεια χάνει μια σφαίρα από έναν ελαφρύ εξοστρακισμό στο πεζοδρόμιο.

4 . Όλα αυτά ενδείξεις είναι , όχι αποδείξεις … αποδείξεις είναι οι δεκάδες μαρτυρίες αυτοπτών.

Δημοσ.
Ορίστε μόνος σου τα είπες.

Και την απάντηση την πείρες :

η βαλιστική έδειξε ότι υπήρχαν κάποια στοιχεία αδρανών υλικών πάνω στη σφαίρα. τπτ άλλο. Αυτό μπορεί να έγινε και πριν μπει στη κάνη η σφαίρα….

Απλά πράγματα που δεν χρειάζεται να είσαι ιατροδικαστής – απλή λογική :

1 . Δεν ξέρουμε την στάση του σώματος του Αλέξη

2 . Κανείς ούτε ο δράστης δεν είπε ότι εξωστακίστηκε ψηλά, μόνο ελαφρά απόκλιση στις μπάλες…άρα άκυρη η γωνία πρόπτωσης

3 . Δύσκολο να υπολογιστεί η ακριβής ταχύτητα μιας σφαίρας από μια ιατροδικαστική. Ο ιατροδικαστής δεν είναι φυσικός να ξέρει πόση ενέργεια χάνει μια σφαίρα από έναν ελαφρύ εξοστρακισμό στο πεζοδρόμιο.

4 . Όλα αυτά ενδείξεις είναι , όχι αποδείξεις … αποδείξεις είναι οι δεκάδες μαρτυρίες αυτοπτών.

+100000000

Δημοσ.
μερικοί νομίζουν οτι το ημερολόγιο ακόμα γράφει 1969.

Εηηηη! έκτακτη είδηση!!! Δισ ιζ . . . . 2 0 0 9 !!!

πέρασαν γρήγορα 40 χρονάκια και δεν το πειραμε χαμπάρι, ε;

Kάποιοι βλέπουν το 69' σαν φάντασμα του παρελθόντος και κάποιοι σαν εφιάλτη του μέλλοντος.

Ναι δεν χρειαζόμαστε ένα μπάτσο έξω από την πόρτα μας.

Μία κάμερα είναι αρκετή.

Μιλάμε για 2009 όταν λίγες χώρες παρακάτω γίνεται γενοκτονία?

Αυτούς τους ξέχασε το millennium? Είμαστε σοβαροί?

40 χρονάκια μετά, εγώ τουλάχιστον, βλέπω καθημερινά τα απομεινάρια της χούντας μπροστά μου.

Χωρίς να έχω προσβληθεί από καμμία μανία που ακούει σε ίσως ξεπερασμένες θεωρίες Μαρξ-Λένιν-Μπακούνιν...

"...To δικαίωμα της κατάληψης"

Το δικαίωμα τον σπουδών δεν το σκέφτεται κανείς μου φαίνεται.Από που κι ως που κάτι τόσο φασιστικό και αντιδημοκρατικό όσο η κατάληψη γίνεται δικαίωμα;

Καθιστική διαμαρτυρία το καταλαβαίνω.Αποχή το καταλαβαίνω.Κατάληψη σχολών και στέρηση δικαιωμάτων των υπολοίπων να κάνουν μάθημα δεν δύναμαι να το καταλάβω.

Δηλ με τον ίδιο τρόπο μπορώ κι εγώ να θεωρήσω δικαίωμα μου να πάρω κοντόξυλα και να βαράω μαζί με τους τραμπούκους της εκάστοτε ΔΑΠ τους καταληψίες και να ανοίγω κεφάλια.Γιατί μία φορά αν γίνει ακόμα κατάληψη στη σχολή μου θα το κάνω και θα εκμεταλευτώ το άσυλο.

Σεβαστό το δικαίωμα του καθενός στην μόρφωση.

Όταν υπάρχει αυτή και είναι αξιοπρεπής.

Και καταλαβαίνω πως οι κομματικές νεολαίες βασιλεύουν σε όλα τα πανεπιστήμια, και αυτό σε τσαντίζει, (και εμένα με τσαντίζει), αλλά δεν είναι αυτοί οι εχθροί της μόρφωσής σου.

Know your enemy, που έλεγε ο χοροπηδηχτός με τα ράστα...

Πάντως μου δημιουργείται ένα ...ανθυπομειδίασμα παρατηρώντας ακριβώς πως διατυπώνουν μερικοί απο εδώ την άποψη τους για την έκβαση της δίκης. "Τα πορίσματα δειχνουν αυτό αυτό αυτό αλλά δεν έχει σημασία η δικαιοσύνη τον παίρνει μπλα μπλα μπλα Καλτεζάς μπλα μπλα μπλα Τεμπονέρας μπλα μπλα μπλα τα @@ μας κουνιούνται". No offence ρε μάγκες και βασικά μου φαίνεται αυτή πιο τίμια στάση απο το να απορρίψεις την δικαιοσύνη αφού πρώτα ακούσεις την απόφαση του δικαστηρίου και να δεις αν σου αρέσει, αλλά ρε σεις δεν είναι γελοίο να τυρβάζετε περί κοινωνικής δικαιοσύνης και την ίδια στιγμή να απορρίπτετε το αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον (ή στην προκειμένη περίπτωση αμέλεια μέχρι αποδείξεως του εναντίον; )

Είναι αυτονόητο αυτό που συμβαίνει. Από την στιγμή που η δικαιοσύνη έχει μαγειρέψει τόσες φορές στο παρελθόν παρόμοιες υποθέσεις, υπάρχει προφανής προκατάληψη απέναντί της.

Είναι τουλάχιτον αφελές να πιστεύουμε ξαφνικά στην σωστή απόδοση δικαιοσύνης μετά απ'όλα αυτά.

Από εκεί και πέρα στην προκειμένη περίπτωση, δικαστικοί μπορεί να μην είμαστε, αλλά ούτε και ηλίθιοι.

Δεν γίνεται να πιστεύεις σε αμέλεια όταν ο τύπος πάρκαρε, γύρισε πίσω, έβγαλε το κουμπούρι, πυροβόλησε και έφυγε ανενόχλητος περπατώντας από το σημείο που έγινε το συμβάν.

Αυτό δεν το αμφισβητεί καμμία βαλλιστική, και κανένας αυτόπτης μάρτυρας.

Είναι αστείο να διαιωνίζουμε αυτή την κουβέντα και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο της βαλλιστικής.

Για τις μαρτυρίες από αυτόπτες, τις αντιφάσεις που έπεσε, (μία πυροβόλησε στο έδαφος-μία στον αέρα), τις δήθεν ψυχωτικές αντιδράσεις στο κελί, την λέρα που προσέλαβε για δικηγόρο κλπ. δεν κάνω χρειάζεται καν να κάνω λόγο...

Είχαν μπει το 95 (και μαγκιά σε αυτόν που έδωσε το ΟΚ), δεν άνοιξε ρουθούνι και πέρασαν 4 χρόνια για να ξαναγίνουν επεισόδια. Και στην τελική δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν τουμπάνιαζαν/έμεναν τετραπληγικοί και 10-15-150 αντεξουσιαστές.

Α, οκ. Πες το έτσι να ξέρουμε. :rolleyes:

Δημοσ.

# liopyr

Εχουμε πάρει διαζύγιο εδω κ καιρο από την κοινή λογική!!!!!!!!!

(εκτος απο να απομειναρια θα προσθετα κ τα ''απολειφαδια'' της χουντας)

Δημοσ.
# liopyr

Εχουμε πάρει διαζύγιο εδω κ καιρο από την κοινή λογική!!!!!!!!!

Αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο από κάθε τραμπούκο... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...