black_widow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 "...To δικαίωμα της κατάληψης" Το δικαίωμα τον σπουδών δεν το σκέφτεται κανείς μου φαίνεται.Από που κι ως που κάτι τόσο φασιστικό και αντιδημοκρατικό όσο η κατάληψη γίνεται δικαίωμα; Καθιστική διαμαρτυρία το καταλαβαίνω.Αποχή το καταλαβαίνω.Κατάληψη σχολών και στέρηση δικαιωμάτων των υπολοίπων να κάνουν μάθημα δεν δύναμαι να το καταλάβω. Δηλ με τον ίδιο τρόπο μπορώ κι εγώ να θεωρήσω δικαίωμα μου να πάρω κοντόξυλα και να βαράω μαζί με τους τραμπούκους της εκάστοτε ΔΑΠ τους καταληψίες και να ανοίγω κεφάλια.Γιατί μία φορά αν γίνει ακόμα κατάληψη στη σχολή μου θα το κάνω και θα εκμεταλευτώ το άσυλο. +1 Το φοβερό είναι ότι όταν λέω ότι θέλω να πάρω επιτέλους το πτυχίο και όχι να χάσω ακόμα μία εξεταστική ακούω κάτι επιχειρήματα του στυλ "φυσικά καμιά βολεμένη θα είσαι" κ.λ.π.Μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε όλες τις υπόλοιπες ώρες εκτός μαθημάτων, έλεος πια Μόνο ανώτατη εκπαίδευση δεν είναι αυτό το πράγμα, με τόσα μαθήματα που χάνουμε, σαν ταχύρυθμα σεμινάρια μου φαίνονται
kosmasgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Οντως αυτοί που περιμένουν για πτυχίο είναι οι πιο αγανακτισμένοι και με το δίκιο τους δηλαδή. +1 με Death
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μη λέμε ότι θέλουμεη βαλιστική έδειξε ότι έγινε από αμέλεια? ελεος ρε παιδιά η βαλιστική έδειξε ότι υπήρχαν κάποια στοιχεία αδρανών υλικών πάνω στη σφαίρα. τπτ άλλο. Αυτό μπορεί να έγινε και πριν μπει στη κάνη η σφαίρα. Ενας εγκληματίας δεν είναι τόσο χαζός...παίρνει από πριν τα μέτρα του. Τρίβει μια σφαίρα στο πεζοδρόμιο και έχει το κεφάλι του ήσυχο για παν ενδεχόμενο, και μετά την δολοφονία φεύγει ατάραχος. Εξάλλου είπε τοσα ψέματα , είπε στην αρχή ότι έριξε πάνω. Όσο για την ιατροδικαστική ασ μη το σχολιάσω ...πως μπορεί το σώμα του Αλέξη να αποκαλύψει τις προθέσεις του ειδικού φρουρου΄? LOL Εγώ θα έλεγα να μη διαβάζουμε ότι θέλουμε. Εκτός απο αδρανή υλικά στη σφαίρα, μάλλον υπάρχουν και μπόλικα μέσα στο κεφάλι σου. Διότι σε αντίθετη περίπτωση δε θα το έπαιζες εξυπνάκιας και θα διάβαζες προσεκτικά τι γράφω. Και όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση, δυο λέξεις για σένα, γωνία εισόδου. Πάντως μου δημιουργείται ένα ...ανθυπομειδίασμα παρατηρώντας ακριβώς πως διατυπώνουν μερικοί απο εδώ την άποψη τους για την έκβαση της δίκης. "Τα πορίσματα δειχνουν αυτό αυτό αυτό αλλά δεν έχει σημασία η δικαιοσύνη τον παίρνει μπλα μπλα μπλα Καλτεζάς μπλα μπλα μπλα Τεμπονέρας μπλα μπλα μπλα τα @@ μας κουνιούνται". No offence ρε μάγκες και βασικά μου φαίνεται αυτή πιο τίμια στάση απο το να απορρίψεις την δικαιοσύνη αφού πρώτα ακούσεις την απόφαση του δικαστηρίου και να δεις αν σου αρέσει, αλλά ρε σεις δεν είναι γελοίο να τυρβάζετε περί κοινωνικής δικαιοσύνης και την ίδια στιγμή να απορρίπτετε το αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον (ή στην προκειμένη περίπτωση αμέλεια μέχρι αποδείξεως του εναντίον; )
random Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 για αυτές οι ρώσικες σαλάτες, αναφερόμουν, οτι είναι μπαγιάτικες: Το δικαιωμα του φοιτητικου κοσμου να εκφραστει χωρις την δαμοκλειο σπαθη της αστυνομιας και της εκαστοτε πολιτικης εξουσιας να κρεμεται πανω απ τα κεφαλια τους. Το δικαιωμα της καταληψης της σχολης. Το δικαιωμα οργανωσης σοβαρου, περιφρουρημενου και υπερκομματικου φοιτητικου αγωνα. (πορειες, ενημερωτικα πανο, ...) Το δικαιωμα της αμφισβητησης χωρις τον κινδυνο του ''μπαμπουλα'' να παραμονευει. Απο το 1969 εκτός ψυγείου, του... πούτιν πιά! ΕΛΗΞΑΝ.
sodeli Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Random είναι και κατι άλλες σαλατούλες που έληξαν μετα το '74 αλλά μας τις σερβίρουν το 2009...
akpe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 "...To δικαίωμα της κατάληψης" Το δικαίωμα τον σπουδών δεν το σκέφτεται κανείς μου φαίνεται.Από που κι ως που κάτι τόσο φασιστικό και αντιδημοκρατικό όσο η κατάληψη γίνεται δικαίωμα; Ρώτα όλους τους υπέρμαχους της δημοκρατίας που την ίδια ώρα βιάζουν την έννοια από κάθε τρύπα με durex από γυαλόχαρτο. Γιατί μου φαίνεται πως ο καθένας την ερμηνεύει όπως θέλει. Όταν πρόκειται για τα δικά μας δικαιώματα, σκιζόμαστε (και πολύ καλά κάνουμε) για να τα διεκδικήσουμε. Αν στην πορεία όμως καταπατάμε τα δικαιώματα άλλων, ε δεν γαμιέται... άλλη μια μορφή παράπλευρης απώλειας, right? Τεσπα μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα;
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το άσυλο δεν ισχύει σε περίπτωση αυτόφορου εγκλήματος. Που σημαίνει ότι κανονικά τα ΜΑΤ θα έπρεπε να μπουκάρουν μέσα χωρίς να ζητήσουν την άδεια καμίας πρυτανικής αρχής. Το θέμα είναι ότι κανένα μ0υνόπανο δεν έχει τα @@ να αναλάβει το πολιτικό κόστος (αν και εγώ νομίζω ότι κάθε άλλο παρά πολιτικό κόστος θα υπάρξει αν το κοινό δει ένα τσούρμο νταγλαράδες να σέρνονται απο τα μαλλιά έξω απο το πολυτεχνείο). Που σημαίνει ότι το ερώτημα δε θα έπρεπε να είναι αν πρέπει να αρθεί το άσυλο αλλά γιατί δεν εφαρμόζεται το υπάρχον νομικό πλαίσιο
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη σε περίπτωση που τα ΜΑΤ τσακίσουν τα πάντα στο περασμά τους.
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Είχαν μπει το 95 (και μαγκιά σε αυτόν που έδωσε το ΟΚ), δεν άνοιξε ρουθούνι και πέρασαν 4 χρόνια για να ξαναγίνουν επεισόδια. Και στην τελική δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν τουμπάνιαζαν/έμεναν τετραπληγικοί και 10-15-150 αντεξουσιαστές.
akpe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη σε περίπτωση που τα ΜΑΤ τσακίσουν τα πάντα στο περασμά τους. Define "τα πάντα". Γιατί αν αναφέρεσαι σε υλικό, τότε μιά χαρά τα τσακίζουν και από μόνοι τους οι αναρχικοί κάθε φορά που οργανώνουν "ολονυχτίες" μέσα στις σχολές.
o_magazatoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το άσυλο δεν ισχύει σε περίπτωση αυτόφορου εγκλήματος. Που σημαίνει ότι κανονικά τα ΜΑΤ θα έπρεπε να μπουκάρουν μέσα χωρίς να ζητήσουν την άδεια καμίας πρυτανικής αρχής. Το θέμα είναι ότι κανένα μ0υνόπανο δεν έχει τα @@ να αναλάβει το πολιτικό κόστος (αν και εγώ νομίζω ότι κάθε άλλο παρά πολιτικό κόστος θα υπάρξει αν το κοινό δει ένα τσούρμο νταγλαράδες να σέρνονται απο τα μαλλιά έξω απο το πολυτεχνείο). Είσαι καλά ρε;Και μετά πως θα δικαιολογήσουν τον διασυρμό των ασφαλιτών;Πρέπει (οι εισβολείς) νάχουν κάνει εντατικά μαθήματα ποιοί είναι της ΕΥΠ,ποιοί οι τοπικοί τραμπούκοι,ποιοί οι αξ/κοί της ασφαλείας κλπ. Που σημαίνει ότι το ερώτημα δε θα έπρεπε να είναι αν πρέπει να αρθεί το άσυλο αλλά γιατί δεν εφαρμόζεται το υπάρχον νομικό πλαίσιο Μαζί σου! btw,Καλά Βουνιά στη Βούρτσα σου.
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φχαρστώ φαυλιάρη μου. Στείλε πμ με τη διεύθυνη του μαγαζιού να περάσω Σάββατο να υποβάλλω τα σέβη μου... Αντιπαρέρχομαι τη μπηχτή για ασφαλίτες στις τάξεις των αναρχικών. Σε εκτιμώ, με εκτιμάς(θέλω να πιστεύω και με τον ταξίαρχο για avatar) αλλά δε θα συμφωνήσουμε ποτέ
Critter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδια σταματηστε τις διαμαχες. Τα προβληματα μας λυθηκαν. Εγινε ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Ολοι στους δρομους με καπνογονα και σημαιες (αλα euro 2004)....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φαίνεται πως το κλειδωμένο θεματάκι και τα δύο εισητήρια κοινωνικού τουρισμού για ban-ια δε συγκίνησαν αρκετά την παρέα μας...
o_magazatoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φχαρστώ φαυλιάρη μου. Στείλε πμ με τη διεύθυνη του μαγαζιού να περάσω Σάββατο να υποβάλλω τα σέβη μου...Αντιπαρέρχομαι τη μπηχτή για ασφαλίτες στις τάξεις των αναρχικών. Σε εκτιμώ, με εκτιμάς(θέλω να πιστεύω και με τον ταξίαρχο για avatar) αλλά δε θα συμφωνήσουμε ποτέ To μαγαζάκι θα βρεις εσύ που είναι. Δεν σ' εκτιμώ απλά (και με το λοχία για avatar),έχεις μπει στο dna μου,άμα σε βγάλω (όχι εσένα μόνο,αρκετούς άλλους ακόμη) είναι σαν να αποσπώ ένα κομμάτι μου.Και,πίστεψέ με,είναι επώδυνο. Όσο κι αν "περι-άλλα-τυρβάζουμε" πάντως,εγώ θα δώσω και το δεξί μου χέρι (θα τη μπαίζω με τ΄αριστερό ύστερις,για αίστημα) για να συνεχίσεις να λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.