Mamra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Στον luxx πες τα apke. Οι πολιτικοι ,πολυ σωστα εννοειται, καταδικασαν αυτη την αποπειρα δολοφονιας. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ναι μεν φταινε οι τρομοκρατες αλλα ηθικοι αυτουργοι εινα οι πολιτικοι και το κρατος. Συνεχιζουν να πετανε την μπαλα στη κερκιδα ενω το προβλημα ειναι αυτοι. Καταφεραν να φτασουν τον κοσμο να μισει την εξουσια και τους λειτουργους της. Καταφεραν να μας βαλουν σε 2 στρατοπεδα και να σφαζομαστε ενω αυτοι ειναι οι μονοι υπαιτιοι γι'αυτο που συμβαινει. Αυτο εννοω αμπελοφιλοσοφιες,,, ενας παει να σκοτωσει ενα αστυνομικο και ο άλλος λέει οτι ηθικός αυτουργός είναι το κράτος
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αυτο εννοω αμπελοφιλοσοφιες,,, ενας παει να σκοτωσει ενα αστυνομικο και ο άλλος λέει οτι ηθικός αυτουργός είναι το κράτος Αν είναι πες μας και τη δική σου άποψη ή φιλοσοφία που δεν ταυτίζεται με τις μπαρούφες που πασάρουν τα ΜΜΧ.
ferongr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν είναι πες μας και τη δική σου άποψη ή φιλοσοφία που δεν ταυτίζεται με τις μπαρούφες που πασάρουν τα ΜΜΧ. Ο'τι οι εγκληματιες ειναι αλητες τσογλαναραιοι χωρις ιδεολογικο υποβαθρο και τους αξιζει μια 20αρα χρονια Κορυδαλλος.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ο'τι οι εγκληματιες ειναι αλητες τσογλαναραιοι χωρις ιδεολογικο υποβαθρο και τους αξιζει μια 20αρα χρονια Κορυδαλλος. Έχει περάσει από μυαλό σου ότι μπορεί να είναι αλλοδαποί εγκληματίες ή ημεδαποί σχετιζόμενοι με νυχτοδουλειές που εκμεταλεύονται καταστάσεις; Αν ήταν πραγματικά επαναστάτοτρομοκράτες κάποιος καριολ*** θα αναλάμβανε ευθύνη.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 κανείς δεν εκτελεί ρισκάροντας 20 τουλάχιστον χρόνια φυλακή αν δεν υποκινείται από ισχυρό ιδεολογικό υπόβαθρο, άσχετα αν το υπόβαθρο είναι στο βάραθρο.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 μπα, μόνο η Χαμάς αποκλείεται να ήταν. Όλα τα άλλα παίζουν. Θα φανεί. Αν είναι όπως τα λένε, θα φάνε κι άλλον, δεν θα φάνε;
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 μπα, μόνο η Χαμάς αποκλείεται να ήταν. Όλα τα άλλα παίζουν. Θα φανεί. Αν είναι όπως τα λένε, θα φάνε κι άλλον, δεν θα φάνε; Ελπίζω να μη φάνε κανένα κι ελπίζω να μη φαγωθεί το παιδί που είναι στο νοσοκομείο. Εγώ απορώ που στο διάλο βρίσκουν χειροβομβίδες,καλάνια και μπερέτες.Κρήτη μεριά;
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάλι πιστεύω πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Οι συναισθηματισμοί είναι καλοί και όμορφοι, αλλά δεν βοηθούν σε τίποτα. Κρίμα να σκοτώνεται κόσμος, αλλά πόλεμος χωρίς νεκρούς δεν γίνεται. Δεν έκλαψα για τον πρώτο, δεν θα κλάψω και για τον δεύτερο. Σε κάθε πόλεμο έτσι γίνεται, βλέπω βρέφη νεκρά σε φωτό στην γάζα, βλέπω και τον μικρό μου να παίζει σε ένα βουνό αυτοκινητάκια, και σφίγγεται η ψυχή μου, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Τώρα πού τα βρίσκουν οι πούστηδες, ξέρω γω; Η κρήτη πάντως βράζει από δαύτα...
Houston Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ¨οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος οι αστυνομικοί συνεχίζουν να προκαλούν ... καλύπτονται και κουκουλώνουν πίσω απο συναδελφική αλληλεγγύη. Είναι αστράτευτοι , πληρώνονται από τους πολίτες και στρέφουν τα όπλα και το μίσος κατά των πολιτών των δημοσιογράφων της επιστημονικής κοινότητας . Το παμε μια το παμε 2 , δεν παίρνουν από λόγια … τελικά μόνο από καλάσνικοφ καταλαβαίνουν. Λύση άλλη δεν υπάρχει. Δεν την βρήκαν οι Παλαιστίνιοι με τους Εβραίους θα την βρούμε εδώ?
ferongr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ¨οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδοςοι αστυνομικοί συνεχίζουν να προκαλούν ... καλύπτονται και κουκουλώνουν πίσω απο συναδελφική αλληλεγγύη. Είναι αστράτευτοι , πληρώνονται από τους πολίτες και στρέφουν τα όπλα και το μίσος κατά των πολιτών των δημοσιογράφων της επιστημονικής κοινότητας . Το παμε μια το παμε 2 , δεν παίρνουν από λόγια … τελικά μόνο από καλάσνικοφ καταλαβαίνουν. Λύση άλλη δεν υπάρχει. Δεν την βρήκαν οι Παλαιστίνιοι με τους Εβραίους θα την βρούμε εδώ? Διαφωνω με τις αποψεις σου, οποτε ας παρω το G3 να σου σβουριξω 5-6. Τι λες?
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Απο την ιατροδικαστική και την βαλλιστική εξέταση. Στα παπάρια μου ο Κούγιας και αν θες τη γνώμη μου κακώς ο κατηγορούμενος δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του αυτό το σούργελο.Αυτή την στιγμή το ερώτημα είναι αν θα καταδικαστεί για ανθρωποκτονία απο αμέλεια (πλημέλλημα και επομένως μέχρι 5 χρόνια) ή για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα). Με τον όρο ενδεχόμενο δόλο ο νομοθέτης ουσιαστικά εννοεί, όχι απαραίτητα ότι πήγαινε για να σκοτώσει αλλά ότι πυροβόλησε και στο βάθος του μυαλού του ήξερε ότι μπορεί να συμβεί το κακό. Paredwse αν έχεις τη διάθεση εξηγησε το λίγο καλύτερο και κυρίως εξήγησε τι μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπερ της μιας ή της άλλη απόφασης. Ειναι σαφες οτι θα καταδικαστει για ανθρωποκτονια απο αμελεια, θα πληρωσει 15 ευρω τη μερα κ αυτος κ αντε θα παρει κ καμια δυσμενη μεταθεση. Εχουμε το ιστορικο προηγουμενο και το δεδικασμενο σε πολλες υποθεσεις για να να μην χρειαζεται να περιμενουμε την ετυμηγορία του δικαστηριου αλλα να ειμαστε σιγουροι για το ποια θα ειναι αυτη (Καλτεζας, ''ζαρτινιερα'' κ.α.). Δεν νομιζω οτι υπαρχουν περιθωρια για ρομαντισμους. Και να ειστε σιγουροι που αν ο 15χρονος ηταν 20+ οι ιστοριες περι κωλοπαιδισμου, αναρχικου ατομου, μελος συμμοριας και επικινδυνου εγκληματια θα ηταν πολυ πιο εντονες και ισως και πιο πιστευτες. Θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει μια διασαφηνηση στην κουβεντα που γινεται εδω. Το πρωτο θεμα ειναι αν η δολοφονια του 15 χρονου ειναι ιδια/διαφερει σε σχεση με την αποπειρα δολοφονιας του 20χρονου αστυνομικου. Η δολοφονια ειναι δολοφονια. ΔΕΝ διαφερουν σε τιποτα τα 2 περιστατικα. Εχουμε εγκληματικη, δολοφονικη συμπεριφορα σε βαρος 2 θυματων. Κανενας σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ οποιο κ αν ειναι το θυμα της, Ελληνας/Τουρκος/φτωχος/πλουσιος/αστυνομικος/αναρχικος/χρυσαυγιτης/λαθρομεταναστης. Το δευτερο ζητημα και το πιο σημαντικο κατα την αποψη μου ειναι ποιος ευθυνεται για τις επιθεσεις αυτες. Αυτο το ζητημα δεν εχει αποσαφηνιστει επαρκως. Ποιος ευθυνεται δηλαδη για το οτι ενας ανεκπαιδευτος ειδικος φρουρος μεταταχτηκε με προεδρικα διαταγματα (οπως κ ολοι οι συναδελφοι του) στην αστυνομια, με αδεια οπλοχρησιας, εχασε την ψυχραιμια του σημαδψε και σκοτωσε. Ποιος ευθυνεται που εγιναν τοσες καταστροφες σε περιουσιες αθωων, ποιος ευθυνεται που δεν συνελληφθη κανενας δραστης, ποιος ευθυνεται που εγινε η χωρα μας πανελληνιως ρεζιλι. Ποιος ευθυνεται που ΤΟΣΑ χρονια δεν συλλαμβανονται οι γνωστοι-αγνωστοι που περνουν μερος στα επεισοδια. Ποιος ευθυνεται που ο αστυνομια εχει πεσει σε τετοια χαλια, που δεν φορουν καν αλεξισφαιρα στα Εξαρχεια, που βγαινουν να μιλησουν εκπροσωποι των αστυνομικων και μιλουν χειροτερα ελληνικα και αρθρωνουν λιγοτερα εμπεριστατωμενο λογο απο παιδια 3ης δημοτικου. Ποιος ευθυνεται για τη στοχοποιηση της αστυνομιας και κανει λογο για μεμονωμενα περιστατικα ''αποτινασσοντας'' την ευθυνη απο τους ωμους του. Ποιος αφηνει τους αστυνομικους κακοπληρωμενους κ τους πολιτες στα ορια της εξαθλιωσης ουτως ωστε μια απλη ''σπιθα'' να ειναι ικανη να αναψει μεγαλες και ανεξελεγχτες ''φωτιες''? ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ 2 ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ Οσο για το ασυλο μην πιπιλατε την ιδια καραμελα τοσα χρονια. Υπαρχει σαφεστατος νομος για την καταργηση του ασυλου (paredwse ελπιζω αυτη τη φορα να μην κανω λαθος ) οταν τελουνται αδικηματα κατα της ζωης. Βρειτε ποιος κ για ποιο λογο δεν εφαρμοζει τους νομους αυτους κ θα βρειτε κ για ποιον λογο δεν πιανει τους κουκουλοφορους κ για ποιο λογο ''βολευεται'' με μια τετοια κατασταση.
Houston Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τώρα πια έχει καταντήσει Κριτική βεντέτα η όλη κατάσταση. Την επόμενη φορά που θα βγει πιστολέρο μπάτσος για τσαμπουκάδες στα Εξάρχεια θα ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει την τύχη του Κορκονέα και η ελας θα περιμένει ένα ακόμη θύμα. Συνεπώς θα συμμαζευτούν οι ίδιοι από μόνοι του αλλά και θα τους συμμαζέψει το σώμα … Πιστεύω ότι θα λήξει εδώ η βεντέτα . Θα την λήξει αυτός που την προκάλεσε γιατί δεν τον συμφέρει άλλο αίμα. Έστω και έτσι βγήκε κάτι καλό …δεν θα ξαναδούμε ούτε 15χρονους στο χώμα, ούτε ζαρντινιέρες , ούτε τύποι σαν τον Μελίστα να αθωώνονται. Και πιστεύω ότι ήταν πολλά τα θετικά που εισέπραξε η κοιμισμένη ελληνική κοινωνία από τα Δεκεμβριανά σε αντίθεση με κάποιους που θέλουν να μας πείσουν ότι κινδυνεύει η ευταξία και η κοινωνική ειρήνη …αηδίες, οι πολιτικοί χάσαν τον ύπνο τους γι αυτό φωνάζουν . @ferongr δεν σε πείραξα…αν σου κάνω κακό μια σου κάνω δύο και σε γράφω στα @@ μου , και δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου πουθενά, τότε καλά θα κάνεις να πάρεις το G3 … αλλά για διαφωνίες απόψεων συζητάμε αγαπητέ μου όχι για δολοφωνίες.
vastravoud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πραγματικά και ρεαλιστικά τώρα, σε τι χρησιμεύει το άσυλο ΣΗΜΕΡΑ;
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 as you wishκαι επιδη απο εκθεση βλεπω τα πας καλα για πες μου μια χωρα που γινονται τα καραγκιοζιλικια greek-type (ΑΣΥΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ... ΠΡΑΣΥΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ...)και αντιμετωπιζονται οπως στη χωρα μας θελω μονο 1 οχι 2 παντως σοβαρες χωρες (πχ γερμανια αμερικα βρετανια ρωσια κινα ) αντιμετωπιζουν τα προβλημματα αυτου του τυπου με περισοτερο κρατος (κρατος = κραταιος = ισχυρος λεω τωρα..) επισης 1 δεν ειπα το κρατος να αντιμετωπισει τους πολιτες ως εν δυναμει ενοχους απορω που το ειδες αντιθετα ειπα οτι ο πολιτης πρεπει να επιδιωκει τον ελεγχο γιατι ετσι κερδιζει μακροπροθεσμα ενω δε χανει τιποτα (αα καποιοι θα πουν χανουν την αξιπρεπεια τους ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην αξιοπρεπεια το ριχνουν παντα τα αντιδραστικα στοιχεια και οσοι εχουν λερωμενοι φωλιστα ) 2.δεν δικαιολογισα την αστυνομικη βια (που το δες αυτο ??) μου δινεις ομως την ευκαιρια να πω οτι προσαγωγες με το γαντι δε γινονται ΠΧ αμερικα δε σταματας σε σημα αστυνομιας => κατι τρεχει =>δικαιομα αστυνομικου μεχρι και να χρησιμοποιησει το οπλο παμε ελλαντα δε σταματας σε σημα => κατι τρεχει στα γυφτικα παει να σε συλαβει .... μην τον τραβαται θα σκιστει το ζιβαγκο.. ΟΛΑ αυτα αποθρασηνουν τους κατεργαραιους και τι κανουμε αυξανουμε την αστυνομια ευνουχισμενη ομως οπως ειναι παλλη δεν φτανουν οποτε ... παρε και αλλους(ποιος τους πληρωνει ομως ..ΕΜΕΙΣ ... μετα ομως διαμαρτηρωμαστε γιατι πληρωνουμε πολλους φορους) πανω σε ενα τετοιο παραλογο μοντελο ειναι χτισμενη ολοι η ελλαδα (αλλο κουλο ΑΣΥΛΟ λενε και μαλιστα πολλες φορες το .. στρογγιλευουμε το βαπτιζουμε ασυλο ιδεων ΕΡΩΤΗΣΗ δημοκρατια δεν εχουμε ? δημοκρατια δε σημενει πιστευω σε οτι θελω και μπορω και το δηλωνω ??τι νοημα εχει αραγε?? για να μη σε αφησε με την απορια ας κανουμε ενα μαθημα ιστοριας το ασυλο προεμφανιστικε σαν ασυλο ιδεων οταν δεν υπηρχε ακομα δημοκρατια στην ευρωπη και καποιοι ανθρωποι διωκονταν για τις ιδεες τους σημερα ειναι ακαιρο μηπως εχουμε ιερ εξεταση ακομα και αμα πω οτι η γη γυριζει θα με καψουν??? ) 3.καπου στο τελος αναφερεις για μορφωμενους ευγενικους καλοχτενισμενους αστνομικους προφανως απο ιστορια δεν τα παμε το ιδιο καλα με την εκθεση θα μου επιτρεψεις να παρατηρησω και το παραδειγματακι μας (γιατι επι του πρακταιου κρινονται ολα ε?) ΒΠΠ η γαλλια κατερευσαι σε 1 μηνα το ΓΙΑΤΙ?? οι ΠΟΥΡΚΟΥΑΔΕΣ και το κινημα των πουρκουα(=γιατι) το συζητουσαν πολυ ριξε μια ματια και επιδη οι αστυνομια κανει τη βρωμικη δουλεια η μαλλον καλειται να την καθαρισει δεν μπορω τουλαχιστον εγω να (ρωταω γιατι ετσι γιατι αλλιως δε μου το επιτρεπω) 4. μου βαλες ταμπελα φασιστα οκ βαλε οτι ταμπελα θες απο οσο ξερω νοημονα οντα συζητουν με επιχειρηματα οχι με ταμπελες αληθεια σε σενα τι ταμπελα βαζεις ps πριν παμε να γραψουμε σε κανα κοινωνικο φορουμ καλο ειναι να εχουμε ανοιξει και ενα βιβλιο γιατι αλλιως μονο εκθεσεις ιδεων τυπου λυκειου μπορουμε να ποσταρουμε Δεν με αφορα αν νομιζεις οτι αυτα που γραφω ειναι ''εκθεσεις ιδεων τυπου λυκειου'' κ οτι θεωρεις οτι δεν εχω ανοιξει κανενα βιβλιο. Ειναι αποψη σου. Δυσκολευομαι να διακρινω η/και να κατανοησω τι εννοεις στο μεγαλυτερο μερος του ποστ σου, θα χαρω να απαντησω μολις στηριξεις τις αποψεις σου με πιο σαφη κ ευδιακριτα επιχειρηματα. Τελος φασιστικη αποψη κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ουτε η ακροδεξια ουτε η ακροαριστερη αποψη - φασιστικη ειναι η απολυτη αποψη που δεν στηριζεται σε επιχειρηματα η καποιου ειδους επιστημονικα δεδομενα/παρατηρησεις Αλλο αυτο και αλλο το ''φασιστας'' που ποτε δεν σε ειπα Ωστοσο το ''ειρωνας'' νομιζω δεν μπορω παρα να σου το προσαψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.