Yannis1976 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και καλή χρονια! Γυρνώντας από ταξίδι ανοίγω το PC και παρατηρώ ότι ένας δίσκος δεν εμφανίζεται καθόλου. Ψάχνω στα storage tools και τον εμφανίζει ως not initialized (!!). Δυστυχώς επιλέγω να τον κάνω initialized και τώρα προκιεμένου να δουλέψει πρέπει να τον κάνω format. Το θέμα είναι σε αυτόν τον δίσκο είχα δεδομένα τα οποία πρέπει να ανακτήσω. Σε διάστημα 2 μηνών είναι η 2η φορά που συμβαίνει πρόβλημα με δίσκο! Σε αυτό το διάστημα το μόνο που έχω κάνει είναι να προσθέσω ένα σκληρό 1ΤΒ της WD. Τι μπορεί να συμβαίνει; Τροφοδοτικό; Έχω ένα Corsair 620W το οποίο νομίζω είναι αρκετό (Q6600, GTX260, 4GB) Το λειτουργικο είναι Vista 64 και συνολικά έχω επάνω 3 σκληρούς δίσκους. Επίσης τελευταία παρατηρώ ότι το Acronis True Image 11 κολλάει για ώρες στο 0% completion... Γιάννης
darksoho33 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Χρονια πολλα γιαννη και καλη χρονια. μου εχει τυχει και εμενα μια φορα αυτο, δυστυχως δεν γνωριζω αν μπορεις να κανεις ανακτηση την στιγμη που δεν το βλεπει το λειτουργικο. υπαρχουν προγραμματα που κανουν recovery δοκιμασε τα πρωτα προτου προβεις σε φορματ. εν αναγκη στειλε μαιλ στην κατασκευαστρια εταιρια να σου δωσει λυση καθως το μονο σιγουρο τα τοσα πολλα γιγα στις μερες μας δεν μπορουμε να τα αποθηκευουμε 2 φορες δεσμευοντας 2 δισκους αλλα ουτε να τα γραφουμε σε dvd
Yannis1976 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα! Με τα προγράμματα ανάκτησης μπορώ να δω μια χαρά τα δεδομένα σε σημείο που ποστεύω ότι προόκειται για ένα απλό πρόβλημα του συγκεκριμένου δίσκου. Το θέμα είναι πως θα τον κάνω λειτουργικό και πάλι εκτός από φορματ και αντιγραφή των ανακτηθέντων αρχείων.
varemarious Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αφού κάνεις την ανάκτησή σου και το format κατέβασε απο το site της WD τα diagnostic tools και κάνε έλεγχο αν ο δίσκος είναι εντάξει. Αν περάσει τα test τότε μπορείς να τον λειτουργείς κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.