slvsnt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 υπάρχει διαφορά στην πράξη;οκ θεωρητικά το DVI είναι καλύτερο αλλά είναι σοβαρός λόγος να επιλέξουμε οθόνη με βάση το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό; σε μικρές διαστάσεις (19'') έχω ακούσει δεν υπάρχει καμία διαφορά παρα μόνο σε μεγαλύτερες (22''+). κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και τα 2 να μας πει εντυπώσεις;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καθημερινα δουλευω σε μια LG L1952TQ (260€ το 2007). Την εχω συνδεδεμενη με το DVI με το καλο pc και με το dsub με το κατεβαστηρι. Οι διαφορες ειναι (εκτος της αυτοματης ρυθμισης του πλαισιου της εικονας στη DVI συνδεση) απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. Θα ακουσεις ομως πολυ κοσμο να λεει οτι με το dsub ειχε αλλοιωμενη εικονα, θολη, τρεμοπαιζε κτλ ενω με DVI οχι. Τι να πω, ισως να φταιει η παλαιοτητα της καρτας γραφικων ή σε πιο μεγαλες οθονες να παιζει ρολο. Εγω παντως διαφορες στο ματι δε βλεπω. PS: Μιλαω για απλη χρηση, ουτε Photoshop δουλευω, ουτε θα κανω pause μια ταινια για να δω ''αν φαινεται η ταδε λεπτομερεια στο κατω μερος του σαγονιου του ταδε''... Βασικα ηθελα οθονη με dvi και dsub για να μπορω να συνδεω τα 2 pc χωρις KVM switch
grimpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Για τα μάτια σου το καλύτερο. Τα υπόλοιπα ειναι φτηνές δικαιολογίες. Ναι, υπάρχει διαφορά. Απο καλύτερη απεικόνιση κείμενου μέχρι και καλύτερο χρώμα. Προτείνεται η αγορά ενος Dual DVI καλωδίου επίσης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Για τα μάτια σου το καλύτερο. Τα υπόλοιπα ειναι φτηνές δικαιολογίες. Ναι, υπάρχει διαφορά. Απο καλύτερη απεικόνιση κείμενου μέχρι και καλύτερο χρώμα. Προτείνεται η αγορά ενος Dual DVI καλωδίου επίσης. συμφωνώ απόλυτα... Προτείνεται η αγορά ενος Dual DVI καλωδίου επίσης. Dual Link DVI-D για την ακρίβεια
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τι είναι το dual link dvi καλώδιο παιδιά? Ποια η διαφορά (αν υπάρχει) με το απλό dvi - dvi καλώδιο που έρχεται μαζί με την οθόνη?
iced Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Οι διαφορες ειναι παραπανω απο εμφανεις... Δεν χωραει συζητηση το θεμα, αντικειμενικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τι είναι το dual link dvi καλώδιο παιδιά? Ποια η διαφορά (αν υπάρχει) με το απλό dvi - dvi καλώδιο που έρχεται μαζί με την οθόνη? τώρα για διαφορές διαβάζεις εδώ γιατί βαριέμαι να γράφω τέτοια ώρα (sorry ) http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface
bikatini Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 http://www.imageshack.gr/files/6pu5a6uw99n2 μηπωσ χερει κανεισ αν το dvi-d κανει για να συνδεσω το pc με την τηλεοραση 37" γιατι το εβαλα και δεν εκανε τιποτα no signal μηπωσ θελει dvi-i ? ευχαριστω
Erazer_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εγω στο παλιο μου λαπτοπ ειχα συνδεσει πανω μια 24 μεσω d-sub,με λιγο παιξιμο στις ρυθμισεις της οθονης τα αποτελεσματα ηταν ικανοποιητικα σε αναλυση 1920,τωρα εχω την ιδια οθονη συνδεδεμενη με hdmi στο καινουργιο λαπτοπ,οι διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες
gtsamour Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Σε 22'' monitor Samsung και ΑTi 4850, δεν βλέπω καμία διαφορά.
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Σε 19" Eizo S1910K με x1900xtx & 8800GT δεν κατάφερα να δω κάποια διαφορά (χωρίς ιδιαίτερο ξεψείρισμα όπως είπε κι ο GeorgeMan)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 μηπωσ χερει κανεισ αν το dvi-d κανει για να συνδεσω το pc με την τηλεοραση 37" γιατι το εβαλα και δεν εκανε τιποτα no signalμηπωσ θελει dvi-i ? ευχαριστω ήταν dual link αυτό που έβαλες?
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 τώρα για διαφορές διαβάζεις εδώ γιατί βαριέμαι να γράφω τέτοια ώρα (sorry ) http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface Tnx
IMAndreas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας! Έχω το εξής πρόβλημα όπου αναφέρω εδώ. Και τώρα είδα για αυτό το Dual DVI-D κα σκέφτομαι εάν φταίει αυτό? Επίσης αυτό και αυτό έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά ή όχι? Αν μπορείται βοηθήστε με λίγο...ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.