barca10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, στο tp-link wa601g καθώς έχει αποσπώμενη κεραία, θα ήθελα να βάλω μία με 24dbi. Βρήκα αυτή αλλά δεν ξέρω αν θα είναι συμβατή με το access point. Μήπως μπορεί να με διαφωτίσει κανείς?? να μου πει ποιες κεραίες θα είναι συμβατές και αν έχετε καμία κατά νου προτείνετέ τη μου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Aπ' ότι βλέπω το TP-Link έχει ως τύπο συνδεσμολογίας το Reverse SMA ενώ η κεραία που αναφέρεις έχει συνδεσμολογία N-type. Θα πρέπει να βρεις είτε κεραία με Reverse SMA είτε να βάλεις έναν μετατροπέα από R-SMA σε Ν-Type. Πιθανολογώ ότι αυτός θα σου κάνει, αλλά ψάξτο λίγο ακόμη, δεν ξέρω τι απώλειες θα έχεις με τη χρήση του μετατροπέα.
firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που λέει ο paredwse. Επίσης κάνε και μια ερώτηση στο http://www.awmn.net, θα ξέρουν σίγουρα τι θέλεις.
pwrchr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 γιατι θελεις να χρησιμοποιήσεις την κεραία? σαν τι θα χρησιμοποιήσεις το tp-link? οι απώλειες απο τον adaptor είναι μηδαμινές.
barca10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 γιατι θελεις να χρησιμοποιήσεις την κεραία? σαν τι θα χρησιμοποιήσεις το tp-link? οι απώλειες απο τον adaptor είναι μηδαμινές. Θέλω να χρησιμοποιώ το tp-link ως client.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.