pontios1969 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα. θέλω να κάψω ενα iso αρχείο σε DVD με το Power Iso και μου βγάζει αναφορά πως απέτυχε ....... το iso αρχείο είναι 3,6 Gb , αναγνωρίζεται το DVD-R από το πρόγραμμα , ξεκινάει προετοιμασία αλλά στο τέλος Αποτυχία.... ξέρετε κανένα λόγο ???? ps. το παιχνίδι που θέλω να γράψω , όταν το τρέχω μου ζητάει το DVD. για αυτό και εγώ θέλω να το κάψω σε DVD μπας και σωθώ......HELP
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Aν ειναι αυτο που νομιζω και να το καψεις δε θα αλλαξει κατι...
pontios1969 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 υπάρχει κάποιο υπόμνημα πως μπορούμε να κάψουμε ένα παιχνίδι σε DVD ; το έχω κάνει install και όταν το τρέχω μου ζητάει να εισάγω το DVD. plz help
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Όχι, δεν υπάρχει εδώ. Και μην περιμένεις να κάνεις τίποτα με το iso. Δεν πρόκειται να παίξει έτσι ποτέ. Και απορώ που δεν κλείδωσε ήδη το θέμα.
pontios1969 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 δεν απαντώ για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου μιας και είσαι πιο εφυής από εμένα, αλλά θα μπορούσες να να μου δώσεις (αφού τα ξέρεις όλα) μια πιο κατατοπιστική απάντηση στην ερώτησή μου. ας το κάνει τουλάχιστον κάποιος που ξέρει..... νομίζω πως δεν θίγω κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου που ρωτάω. έτσι ? αν νομίζουν οι Mod πως πρέπει να κλείσει ...ας κλείσει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Οπως τα λεει ο απο πανω... Μη ρωτησεις τιποτα περισσοτερο ομως, καθως απαγορευεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 υπάρχει κάποιο υπόμνημα πως μπορούμε να κάψουμε ένα παιχνίδι σε DVD ; το έχω κάνει install και όταν το τρέχω μου ζητάει να εισάγω το DVD. plz help το αγοράζεις... απαγορεύεται από το policy του forum να δώσουμε βοήθεια για αυτό που ζητάς
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ο,τι είπαν οι προλαλήσαντες. Το παρόν θέμα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.