polakis21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πήρα το xperia και όταν το κουνάω, ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να παίζει μέσα. Σαν να είναι κάτι χαλαρό ή να έχει φύγει κάποιο κομμάτι. Να το πάω πίσω και να ζητήσω αλλαγή? Από Γερμανό το πήρα 4/2/2009
MixalisX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πήρα το xperia και όταν το κουνάω, ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να παίζει μέσα. Σαν να είναι κάτι χαλαρό ή να έχει φύγει κάποιο κομμάτι. Να το πάω πίσω και να ζητήσω αλλαγή? Από Γερμανό το πήρα 4/2/2009 φυσικά και θα το πάς, εκτός αν έκανε καμιά βουτιά το κινητο οπότε πληρώνεις εσύ τα σπασμένα. Παρεπιπτώντως, άσχημο κινητό, για εμενα μεγάλο fail της sony ericsson....
mkyprian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 γει σας, ειμαι ασχετος απο smartphone και θα ειμαι προσφατος καταχος ενος x1 xperia. Γινετε να το συνδέσω με το wireless του laptop μου για να εχω προσβαση στο internet μεσω του xperia ? τo modem μου δεν ειναι wireless αλλα το laptop μου εχει wireless. αν ναι....πως? εχω vista 32bit premium thanks..
MixalisX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 γει σας,ειμαι ασχετος απο smartphone και θα ειμαι προσφατος καταχος ενος x1 xperia. Γινετε να το συνδέσω με το wireless του laptop μου για να εχω προσβαση στο internet μεσω του xperia ? τo modem μου δεν ειναι wireless αλλα το laptop μου εχει wireless. αν ναι....πως? εχω vista 32bit premium thanks.. καταρχάς απο την στιγμή που είσαι άσχετος απο smartphones, γιατι το πήρες??? Κατα δεύτερον ή εγώ δεν βγάζω άκρη ή κάτι λάθος μας λές. Μήπως εννοείς να συνθεθείς μέσω του κινητού σου στο ίντερνετ? Αν αυτό εννοείς, δές πρώτα τις τιμές του ιντερνετ μέσω κινητού. Πάντως ναί μπορείς να το κάνεις αν σε παίρνει η τσέπη σου.
iced Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Παρεπιπτώντως, άσχημο κινητό, για εμενα μεγάλο fail της sony ericsson.... Δεν σε ρωτησαμε αν το θεωρεις ομορφο βασικα, αλλωστε ειναι υποκειμενικο. Το αν θα ειναι καλο ή οχι θα το δειξει η πορεια......
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Γινετε να το συνδέσω με το wireless του laptop μου για να εχω προσβαση στο internet μεσω του xperia ?τo modem μου δεν ειναι wireless αλλα το laptop μου εχει wireless. Δε γνωρίζω σε svista, αλλα σε mac μπορείς να κάνεις δημιουργία δυκτίου να τρέχει μέσα απο τον υπολογιστή και να κάνει share files/network connection/etc μέσα απο το network module του υπολογιστή...
MixalisX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σε ρωτησαμε αν το θεωρεις ομορφο βασικα, αλλωστε ειναι υποκειμενικο. Το αν θα ειναι καλο ή οχι θα το δειξει η πορεια...... ούτε εσένα θυμάμαι να ρωτήσαμε το σχόλιο σου αλλά το έκανες....
mkyprian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 καταρχάς απο την στιγμή που είσαι άσχετος απο smartphones, γιατι το πήρες??? Κατα δεύτερον ή εγώ δεν βγάζω άκρη ή κάτι λάθος μας λές. Μήπως εννοείς να συνθεθείς μέσω του κινητού σου στο ίντερνετ? Αν αυτό εννοείς, δές πρώτα τις τιμές του ιντερνετ μέσω κινητού. Πάντως ναί μπορείς να το κάνεις αν σε παίρνει η τσέπη σου. μαλλον εσυ δεν βγαζεις ακρη. το αλλο το παιδι καταλαβε παντως αλλα ξερει μονο για MAC. και το αλλο που ειπες.....εσυ καποτε δεν ησουν ασχετος δλδ? γεννηθηκες και τα ηξερες ολα ? επισης δεν με φοβιζει το γεγονος οτι θα παρω κατι που δεν ειχα ξανα κατι παρομοιο γιατι ξερω οτι θα βγαλω ακρη ανετα.
MixalisX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ? επισης δεν με φοβιζει το γεγονος οτι θα παρω κατι που δεν ειχα ξανα κατι παρομοιο γιατι ξερω οτι θα βγαλω ακρη ανετα. Xαίρομαι πολύ για εσένα, εγώ απο την άλλη πρίν ρίξω τα λεφτουδάκια μου για οτιδίποτε, φροντίζω να ενημερωθώ για το τι μπορώ να κάνω για αυτό και ΑΝ μου κάνει την δουλειά μου (την οποία φυσικά και θα ξέρω πως να κάνω) τότε το παίρνω.
mkyprian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 το τι κανει κτλ ξερω,γιαυτο και το παιρνω αν ειναι αυτο που δεν καταλαβες . τελος παντων.....η ερ'ωτηση μου ειναι αλλη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 καταρχάς απο την στιγμή που είσαι άσχετος απο smartphones, γιατι το πήρες??? δλδ τα smartphones τα παίρνουν μόνο αυτοί που έχουν εκ γενετής γνώση πάνω σε αυτά? αυτός που θα πάρει πρώτη φορά smartphone λογικό δεν είναι να είναι άσχετος? πως θα ξέρει χωρίς να έχει?
mkyprian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 χεχ.... τελικα ξερει κανεις να μου απαντησει ομως?
ApSiMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Πρέπει να κάνεις την κάρτα του laptop να εκπέμπει σαν Access Point λογικά κάπως. Δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν γίνεται (κ τι προϋποθέσεις υπάρχουν για να δουλέψει το συγκεκριμένο) Εγώ να σου πω τι θα δοκίμαζα: Θα έφτιαχνα νέο network στο laptop, θα χρησιμοποιούσα τον wireless adapter και θα το όριζα σαν main computer που δίνει σήμα σε άλλους υπολογιστές (κάπως έτσι τα έχουν στον οδηγό δικτύου αν θυμάμαι καλά). Μετά θα έκανα bridge την σύνδεση wireless με την ethernet (που παίρνει internet από το router σου) Ξανα λέω δεν ξέρω αν δουλεύει κ αν είναι σωστό, αλλά αυτό σκέφτομαι σαν 1η επιλογή!
mkyprian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 καλυτερα να παρω ενα ρουτερ να τελειωνουμε μαλλον.
anjo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, έχεις wireless στο laptop.. αλλάπως βλέπεις internet απο το laptop ? Το συνδέεις σε modem/router ενσύρματο (και αυτό στην πρίζα του τηλεφώνου) ? Εάν έτσι έχει η κατάσταση τότε 2 είναι οι λύσεις... 1./ ή πέρνεις ένα Wireless access Point (όπως το Planet wap-4000) και το συνδεεις με το modem/router και έτσι διαμυράζεις το internet.. ή 2./αγοράζεις ένα ασύρματο router....... καλυτερα να παρω ενα ρουτερ να τελειωνουμε μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.