touloumelek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 γεια και χρονια πολλα σε ολους. σκεφτομαι για την αγορα του smartphone απο τη sony ericsson αλλα ακομα δεν μπορεσα να καταλαβω καθαρα αν εχει gps η μονο a-gps.θα μπορει κοινως να τρεχει destinator η θα ειναι μονο πχ με google maps οπως το iphone 3g? ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν μερικά τόπικ για το xperia (1-2 μόλις ανακοινώθηκε και ένα άλλο που άνοιξε προχτές) αλλά δεν έχουν κίνηση... δεν βρήκα ακόμα κάποιον που να το έχει για να μας πει....
touloumelek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 δεν ξερω απλα μου φαινεται παραξενο windows mobile συσκευη στο 2008 να εχει μονο a-gps και οχι κανονικο gps..λες να εκανε τετοια βλακεια η εταιρια??
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω... και εγώ είμαι μπερδεμένος "- Built-in GPS receiver - A-GPS function" μάλλον a-gps μόνο... για να το λέει έτσι!
touloumelek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 μαλλον με βλεπω να μενω με το tytn 2 για καιρο ακομα..κριμα και ειχε αρχισει να μου αρεσει πολυ..
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Χαρακτηριστικά Review Built-in GPS receiver= ενσωματωμένη κεραία GPS. Έχει κανονικό gps αλλά υποστηρίζει κ a-gps για βοήθεια σε "δύσκολα" σημεία. Δηλ παίζει κανονικά Destinator και τα συναφή.
touloumelek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 οκ φιλε μου.το ελπιζω.το ειδα απο κοντα σημερα και ειναι τελικα σχετικα μαζεμενο και οχι τουβλακι
argyk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 το xperia το εχω εδω και 10 μερες ειναι αριστο πολυ γρηγορο ιδιο με το htc hd σε χαρακτηριστικα και ταχυτητες και το gps του πολυ καλο κληδωνει γρηγορα και τρεχει ολα τα προγραμματα ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος , και δεν ειναι μεγαλο σε ογκο οπως το htc hd . θα δηξει πως θα παει.... ββ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ωραίο δεν λέω αλλά 65k colors? wtf?! αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω?!
touloumelek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 δεν το εχω ακομα στα χερια μου αλλα πιστευω οτι δε θα εχει ασχημη απεικονιση ακομα και με αυτα τα χρωματα.νομιζω οτι ειναι και θεμα λογισμικου.λογω των windows mobile 6.μεχρι τοσο υποστηριζουν αν δεν κανω λαθος..
griniaris81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ωραίο δεν λέω αλλά 65k colors? wtf?!αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω?! oλα τα wm υποστηριζουν 65000 κ επειδη εχω το συγκεκριμενο καθως κ αλλα wm πιστεψε με δε βλεπεις διαφορα κ αν βαλεις κ την αναλυση οθονης 800 x 480 τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα ..
badbaddog Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Φιλε touloumelek να σου κάνω μια αδιακριτη ερώτηση? Το Τουλουμελεκ ειναι επίθετο? Ειχα ένα φιλο στο πανεπιστημιο απο το Σουδαν με το ιδιο επιθετο γι' αυτο ρωτάω...
badbaddog Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Thank god for PMs... Ειμαι κι εγω αστειος αλλα κι εσυ δεν παιζεσαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 δεν έχει άδικο όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.