analwsimos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 :-D:-D:-D:-DΓεια χαρά σε όλους!!:-D:-D:-D:-D Παιδιά θέλω να συνδέσω το xbox360 μου σε μια θύρα DVI της τηλεόρασης μου(δυστυχώς η TV δεν διαθέτει HDMI θύρα)..υπάρχει καλώδιο για κάτι τέτοιο? ξέρω πως υπάρχει ένα καλώδιο μετατροπής HDMI-DVI ..θα μου κάνει τη δουλειά αυτό? μήπως θα χάσω καθόλου σε ποιότητα?Ξέρει κάποιο παιδί?
myst77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 υπάρχει καλώδιο HDMI-DVI και δεν χάνεις σε ποιότητα! απλά το DVI δεν περνάει ήχο και για να έχεις ήχο θα πρέπει να κάνεις μια "πατέντα" βγάζεις το πλαστικό καπάκι από το βύσμα του καλώδιου που ήταν μέσα στη συσκευασία της κονσόλας (αυτό που μπαίνει πίσω στο xbox360) και μετά το βάζεις μαζί με το βύσμα HDMI στη κονσόλα. Από αυτό θα περνάει μόνο ήχος και θα τον πας σε ηχεία ή στη τηλεόραση Από το καλώδιο HDMI-DVI θα περνάει η εικόνα
analwsimos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 myst77 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σου...θα δω τι θα κάνω και με τον ήχο..αλλα αφού πιάνει η εικόνα..είμαστε μια χαρά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.