ssd93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ο παλιός μου υπολογιστής (p4) μου κάνει κάτι παιχνιδάκια τελευταία αλλά πλέον έχει φτάσει στο αμην. Τώρα όταν τον ανοίγω δεν περνάει ούτε το POST (δεν έχει γίνει ποτε προσπάθεια γιια o/c) παρά δείχνει συνεχεια το logo της mobo τι θα μπορούσα να κάνω για να φτίαξει να δοκιμάσω μήπως να κάνω ένα reset στα BIOS??? Help βοηθείστε σύντομα γιατί έχω αρχεία μέσα που τα χρειάζομαι άμεσα.....
freestyoler93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ξαναβαλε τα bios..αν δεν μπορεις να τα βρεις πες μου το μοντελο της μητρικης σου..
ssd93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Albatron ειναι αλλά μοντέλο ακριβώς δε θυμάμαι, είναι και 5 χρόνια απο τότε που τον πήρα!!!!
freestyoler93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ωραια.. μπες στο bios kαι κανε restore all settings..αν δεν πετυχει κανει clear cmos(με την μπαταρια)
ssd93 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τα πράγματα χειροτέρεψαν τώρα δεν δείνει σήμα στην οθόνη.... Τί κάνω??? (Πρώτα από όλα να σώσω τα αρχεία μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.