Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Animation (Gif)

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα αυτό:

http://www.moviegear.com/

Είναι εμπορικό αλλά τα αξίζει τα λεφτά του.

Επίσης κάνει τα καλύτερα optimizations που έχω συναντήσει, φτάνοντας εύκολα κι ελεγχόμενα ως προς την ποιότητα τα μεγέθη που κάνει extract το πανάκριβο Adobe ImageReady.

Δημοσ.
Photoshop φυσικά. Τι άλλο;

Το ImageReady δεν υπάρχει πια. Εδώ και 2 χρόνια.

Ε, δεν τρέχουμε όλοι να κατεβάσουμε την τελευταία πειρατική κόπια (έχω CS2 και μου είναι υπεραρκετή). :mrgreen:

Πάντως gfilippas αν δοκιμάσεις το πρόγραμμα που προτείνω παραπάνω θα δεις πως έχει άριστα αποτελέσματα, δεν υστερεί σε τίποτα σε optimization.

Το Photoshop είναι ένα εμπορικό, καθαρά για επαγγελματίες πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να το προτείνω σε κάποιον που κατά πάσα πιθανότητα 95% δεν του χρειάζονται οι δυνατότητες, 99% δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά κι 100% δεν έχει τα φράγκα και την πρόθεση να το αγοράσει. Έτσι δεν είναι? :P

Δημοσ.
Ε, δεν τρέχουμε όλοι να κατεβάσουμε την τελευταία πειρατική κόπια (έχω CS2 και μου είναι υπεραρκετή). :mrgreen:

1ον. Δεν πρότεινα σε κανέναν να κατεβάσει καμία παράνομη κόπια. Επισήμανα κάτι που ισχύει ώστε να μην ψάχνει κανείς άδικα για το Image Ready.

2oν. Δεν έθιξα το GIF Movie Gear . Μια χαρά δουλειά κάνει.

Και

3ον. Απάντησα στο

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να δημιουργήσω εικόνες gif???

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, επειδή συνήθως χρειάζεσαι και κάποια επεξεργασία στην εικόνα ταυτοχρόνως και άσχετα από το πόσο βαριά είναι η εφαρμογή.

Δημοσ.

Διεγράφησαν ορισμένα μηνύματα.

Υπενθυμίζω ότι οι Όροι Χρήσης του Insomnia, μεταξύ άλλων αναφέρουν και τα παρακάτω:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

* ...

* Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

* ...

Υπενθυμίζω επίσης ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος συνδρομής της συντονιστικής ομάδας του forum στο έργο της είναι η χρήση της λειτουργίας "report" report.gif στο προβληματικό μήνυμα και όχι ο δημόσιος ψόγος του μέλους που δημοσίευσε τέτοιο μήνυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...