bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Kαλησπερα παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας... Εχω αυτην την μητρικη : Eχει 6 θεσεις sata. Εχω εναν δισκο sata με το λειτουργικο , 2 dvd rom sata και εναν ακομα δισκο sata με δεδομενα . Το προβλημα ειναι το εξης : Oταν τοποθετω τον δευτερο δισκο (δοκιμασα και με αλλον..) το συστημα κατα την εκκινηση μου ζηταει '' boot from properly device'' .Στο bios φαινεται ο πρωτος δισκος (με το λειτουργικο ),φαινεται και ο δευτερος (με τα δεδομενα )..στην επιλογη ομως για το boot φαινεται μονο ο δευτερος .Γιαυτο υποθετω οτι δεν μπουταρει κιολας .Δοκιμασα διαφορες θεσεις σατα και μου κανει το ιδιο.Μερικες φορες αναγνωρισε και τον πρωτο (τυχαια ?..) και μπουταρε... Αυτη την στιγμη εχω αποσυνδεσει τον δευτερο δισκο και τρεχει μονο ο πρωτος.Ολα φαινονται προς το παρον να πηγαινουν καλα..(δηλαδη μπουταρει κανονικα με 3,4 επανεκινησεις-κλεισιματα που εκανα ) Μητρικη καινουργια , δισκοι καινουργιοι...φορματ προσφατο (μονο τα απαραιτητα επανω ).. Τι να κανω για να παιξει ο δευτερος δισκος (η και περισσοτεροι..γιατι το ιδιο μου εκανε και καποια στιγμη που ειχα τρεις δισκους επανω ) και να μπουταρει το συστημα κανονικα ? Το μονο που δεν εχω κανει προς το παρον ειναι bios update.. Kαμμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ? Eυχαριστω.. -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 09 : 06 : 30----- Δηλαδη με την προσθηκη επιλεον δισκου(ς), ο δισκος με το λειτουργικο..χανεται κατα καποιο τροπο..η πιο σωστα..φαινεται το συστημα να προσπαθει (? )να μπουταρει απο τον αλλον( ?)... -----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 03 : 08 : 09----- Kαι φυσικα (με 3,4 επανεκινησεις καμμια δυσαρεστη εκπληξη ..) λυθηκε με update bios..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.