Προς το περιεχόμενο

q6600 overclocking problem

PSYXAKIAS7041

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,ασχοληθηκα και εγω με το overclocking αλλα ειχα το εξης προβλημα,παλιοτερα εκανα απεγκατασταση το convertx to dvd και καταλαθος διαγραφτηκε ενα αρχειο απο το φακελο system 32,απο τοτε οταν ανοιγω τον υπολογιστη και κανει boot τα windows μου εμφανιζει το εξης μηνυμα <<το αρχειο boot.ini δεν ειναι εγκυρο>> και υστερα μπαινει κανονικα στα windows.Το προβλημα μου ειναι το εξης,οτι οταν εχω τον επεξεργαστη στα 3.0 g/hz ολα καλα οπως και πριν αλλα αν τον παω στα 3.2 τοτε δεν μπαινει,υστερα δηλαδη απο αυτο το μηνυμα που προανεφερα βγαζει αλλο μηνυμα που λεει να βαλω το cd των windows και να πατησω r γαι επιδιορθωση.Γιατι συμβαινει αυτο,μηπως επεσα σε πατατα επεξεργαστη?:fear:,μηπως δεν παει παραπανω?

Δημοσ.

!!!!!!

Τι σχεση εχει το overclock με το κατεστραμενο αρχειο? Θα βαλεις το cd των Windows και θα κανεις επιδιορθωση. Κατα 99% θα λυθει το προβλημα σου και θα ανεβασεις τον Q6600 αφοβα. ;)

Δημοσ.

Λοιπον η ψυκτρα ειναι η coolermaster v8,οταν τρεχει στα 3.0ghz τα volt ειναι ειναι γυρω στα 1.28...volt δεν θυμαμαι ακριβως την τιμη και βαριομουν να το κοιταξω,οι θερμοκρασιες ειναι σε idle 30 και σε full 45 και καμια φορα φτανει και τους 47(σπανια αναλογα με την θερμοκρασια του δωματιου,αλλα συνηθως 45-46).Τι περναει απο το μυαλο σας?

Δημοσ.

ειναι ο go και οταν κανω overclocking ανεβαζω τα volt στα 1.45-1.48 και υστερα τα ριχνω σιγα-σιγα και στα διαστηματα αυτα κανω strees tests για να δω σταθεροτητα

Δημοσ.
Γεια σας παιδια,ασχοληθηκα και εγω με το overclocking αλλα ειχα το εξης προβλημα,παλιοτερα εκανα απεγκατασταση το convertx to dvd και καταλαθος διαγραφτηκε ενα αρχειο απο το φακελο system 32,απο τοτε οταν ανοιγω τον υπολογιστη και κανει boot τα windows μου εμφανιζει το εξης μηνυμα <<το αρχειο boot.ini δεν ειναι εγκυρο>> και υστερα μπαινει κανονικα στα windows.Το προβλημα μου ειναι το εξης,οτι οταν εχω τον επεξεργαστη στα 3.0 g/hz ολα καλα οπως και πριν αλλα αν τον παω στα 3.2 τοτε δεν μπαινει,υστερα δηλαδη απο αυτο το μηνυμα που προανεφερα βγαζει αλλο μηνυμα που λεει να βαλω το cd των windows και να πατησω r γαι επιδιορθωση.Γιατι συμβαινει αυτο,μηπως επεσα σε πατατα επεξεργαστη?:fear:,μηπως δεν παει παραπανω?

Οταν ηθελα να τον τρεξω στα 3.2 δεν εμπαινε στα windows με 1.4-1.45 volt.Με την ιδια ταση οταν τον εβαζα στα 3 εμπαινε.Διαβασε και την παραθεση για να καταλαβεις ακροβως ποιο ειναι το προβλημα μου.

Δημοσ.
Οταν ηθελα να τον τρεξω στα 3.2 δεν εμπαινε στα windows με 1.4-1.45 volt.Με την ιδια ταση οταν τον εβαζα στα 3 εμπαινε.Διαβασε και την παραθεση για να καταλαβεις ακροβως ποιο ειναι το προβλημα μου.
τοτε το πιο πιθανο ειναι να σε κολλανε οι ραμ..στα ποσα ειναι κ στα ποσα mhz τις τρεχει στα 3.200 που κολλαει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...