george69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γειά χαρά σε όλους! Επειδή σκέφτομαι σοβαρά την αγορά φορητού υπολογιστή στο εγγύς μέλλον, έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα να με βοηθήσετε: 1) Εάν πάρω αύριο έναν φορητό που φοράει τα Vista, θα μπορώ μετά από 1-2 χρόνια, που θα βγουν τα Windows 7 ,να τοποθετήσω αυτά και να διαγράψω τα Vista? 2) Μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών σε φορητό? Συγκεκριμένα εάν μπορώ να απεγκαταστήσω την 9300GS 128MB και να βάλω την 9600M GT 512MB σε Sony Vaio? 3) Μπορεί στο μέλλον να γίνει αλλαγή του Οπτικού Μέσου σε έναν φορητό? Δηλάδή από DVD Writer να τοποθετήσω Blue Ray Writer? Υ.Γ. Τα ρωτάω αυτά γιατί έχω καταλήξει (στο...περίπου) στο Sony Vaio VGN-CS11Z/R, που με έχει ξετρελάνει κυρίως λόγω του ντιζάιν και του χρώματός του (Spicy Red), αλλά και των άλλων χαρακτηριστικών του. Μοναδικό ψεγάδι η πολύ αδύναμη 9300GS των 128MB, αν και εγώ δεν παίζω παιχνίδια αλλά καμμιά επεξεργασία φωτογραφίας ή βίντεο την κάνω! Και επίσης έχει Blue Ray Reader και όχι Writer και γι'αυτό ρωτάω αν μπορεί να αλλαχθεί στο μέλλον, όταν εισβάλουν μαζικά οι Blue Ray Writers! Ευχαριστώ ;)
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα!1,3 ναι με λογικό κόστος.τώρα το 2 γίνεται άλλα δεν θα βρεις κάρτα η μπορεί να βρεις και να μην ταιριάζει σε γενικές γραμμές είναι κάτι που δεν το κάνει κανεις γιατι εκτος το οτι ειναι μπελας κοστίζει αρκετά.αλλα αν δεν παίζεις παιχνίδια μην σε απασχολεί καθολου η 9300GS αρκετη για αυτα που θες
george69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα!1,3 ναι με λογικό κόστος.τώρα το 2 γίνεται άλλα δεν θα βρεις κάρτα η μπορεί να βρεις και να μην ταιριάζει σε γενικές γραμμές είναι κάτι που δεν το κάνει κανεις γιατι εκτος το οτι ειναι μπελας κοστίζει αρκετά.αλλα αν δεν παίζεις παιχνίδια μην σε απασχολεί καθολου η 9300GS αρκετη για αυτα που θες Σ' ευχαρισώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου. Και κάτι ακόμα: H αναβάθμιση ενός laptop π.χ. Sony Vaio μπορεί να γίνει στα Sony Centers??
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 για την γραφικών σίγουρα όχι μιας και είναι κάτι σαν πατέντα,το drive και το λειτουργικό ναι,άλλα θα σου χρεώσουν πολλά παραπάνω,καλύτερα να τα κάνεις μόνος σου,δεν είναι κάτι δύσκολο,βρες ποιο drive ταιριάζει και το βάζεις,θυμάμαι σε ενα Sony Vaio 3ετιας που είχα για λίγο καιρό έβγαινε σαν κασέτα σε δυο λεπτά χωρίς βίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.