Προς το περιεχόμενο

Πολυ Αργο Ιντερνετ Με Τελεφονετ+ Vivodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια,εχω βαλει εδω και κανα 2μηνο Vivodi αλλα τα πραγματα δεν πανε καλα.Υποτιθεται οτι ειναι 24 MBPS.Ξερω οτι τοσο δεν υπαρχει αλλα ενα δεκαρακι ηθελα να το εχω...Γενικα ψιλοσερνεται.Οταν το μετραω μου λεει 2500kbps .Δεν ειναι πολυ λιγα ρε παιδια?Τι να κανω?Τι να κοιταξω?μηπως φταιει που το δουλευω μεσω ασυρματου?

• Super Moderators
Δημοσ.

στα πόσα mbit κλειδώνει το router?

με τι testάρεις την γραμμή?

πάνω από 1500KB/sec δύσκολα θα πιάσεις με wi-fi

• Moderators
Δημοσ.

Telefonet + Vivodi here, το ιντερνετ ειναι αριστοτατο.

Ζητησα να μου το κλειδωσουν στα 8/1 και απο τοτε δεν εχει πεσει ποτε (ειμαι μακρυα απο το dslam οποτε πανω απο 9,7-10 δεν θα ειχα ετσι κι αλλιως).

Μαλλον φταιει η ποιοτητα του χαλκου (©poulinos) που ερχεται στο σπιτι σου.

Δημοσ.

Λοιπον,κλειδωνει με Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 10.757.

Το τεσταρω με αυτην τη σελιδα http://www.speedtest.net

Θα δοκιμασω με καλωδιο και θα σας πω...

Φιλε,αυτο με τον χαλκο μου φαινεται χαζο.Δεν νομιζω οτι ισχυει,και παλιοτερα ειχα πιασει καλυτερες ταχυτητες...

Οσο για αυτο που τους λες να το κλειδωσεις εκει τι εννοεις?Δεν καταλαβαινω...Τι κερδιζεις ετσι?

Ευχαριστω για τις απαντησεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

ΟΛΑ τα speedtests για γραμμές πάνω των 2mbit είναι αναξιόπιστα...

πας nvidia.com ή ati.com και κατεβάζεις πχ drivers χρησιμοποιόντας κάποιον download manager με segmented downloading (DAP, Getright, Flashget, IDM etc etc)

μόνο έτσι βλέπεις πραγματικά πόσο πιάνει η γραμμή σου

Δημοσ.

Λοιπον,κατεβασα το flashget και οντως πηγαινε με πολυ πανω απο 4mbps...

Παρολα αυτα δεν ξερω μηπως εφταιγε η ωρα και υποτιθεται οτι μου υποσχεθηκαν 24...Δεν θα επρεπε να πιανω καμοια 10αρια αφου με τοσο συνδεομαι...

• Super Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν υπόσχεται 24mbit...

αν δεις σε όλα τα συμβόλαια, σε όλες τις διαφημίσεις λένε ΕΩΣ 24mbit...

δεν το λένε επειδή δεν θέλουν να σου δώσουν αλλά επειδή είναι περιορισμός της τεχνολογίας adsl2+...δλδ όσο πιο μακρυά είναι το σπίτι σου από το dslam τόσο εξασθενεί το σήμα με αποτέλεσμα να συγχρονίζεσαι χαμηλότερα (υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν βλάβες στην γραμμή και στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, αλλίως συγχρονίζεσαι ακόμα πιο χαμηλά)

πάντως αν δεν μπορείς να πιάσεις ούτε τα KB/sec που αναλογούν στον συγχρονισμό σου πάρε τηλέφωνο στην Vivodi και πέστο

Δημοσ.

Οκ,καταλαβα...Παντως ρε παιδια,δεν ειναι τοσο η ταχυτητα οσο το οτι σαν να κανει κομπιασματα μερικες φορες.Δηλαδη παταω να παει σε μια σελιδα και δεν παει,παταω ξανα και τιποτα ξαναπαταω και μετα παει.

Αυτο δεν γινοταν με αλλη συνδεση...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά εκεί παίζουν ρόλο τα pings και το routing του ISP γενικότερα...

πάντως ναι έχεις δίκιο το browsing δεν έχει βελτιωθεί τόσο όσο έπρεπε ανάλογα με την αύξηση της γραμμής...

πάντως στην γραμμή σου πρέπει να κατεβάζεις με 1MB/sec...αν όχι πάρε τηλέφωνο vivodi και δήλωσε βλάβη...

checkαρε μια και ενσύρματα όχι μέσω wi-fi και κλείσει το wi-fi μπας και κλέβει κάνας γείτονας :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...